Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:215, Did:0, useCase: 3

Čempionāta 2. kārtā pirmos punktus zaudēs "Streka" vai "FK Sigulda"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Čempionāta 2. kārtā pirmos punktus zaudēs "Streka" vai "FK Sigulda"
Uzvaras vārtus guvis Svajunas Fokas (FK Partizāns). Foto: Ritvars Raits

3. novembrī tiks aizvadītas Ogres novada atklātā čempionāta telpu futbolā 2. kārtas spēles. Šobrīd punktus vēl nav zaudējušas tikai četras komandas - "Dinamo Ogre", kas pirmo kārtu izlaida, kā arī Rembates "Streka", "FK Sigulda" un Ogres "Osports/ONSC", kas turnīru sāka ar uzvarām. "Streka" un "Sigulda" šodien mērosies spēkiem savā starpā.

Čempionāta 2. kārtu ar savstarpēju maču pulksten 13.00 atklās "Birzgale" un Ogres "FK Fortūna". Birzgalieši čempionātu sākuši ar zaudējumu "Strekai" (1:5), bet "FK Fortūna" ar 2:7 atzina citas Ogres komandas - "SKO" pārākumu. Pulksten 14.00 laukumā dosies "Streka" un "FK Sigulda". Siguldieši Ogres čempionātā debitēja ar uzvaru (3:1) pār lauberiešu, lielvārdiešu un skrīveriešu apvienoto komandu "FK LLS". Pulksten 15.00 notiks spēle, kurā tiksies "SK Pārogre" un Ogresgala "OCSK". Pārogrieši pirmajā kārtā tikās ar Rīgas "FK Partizāns". Mača pēdējā minūtē rezultāts vēl bija neizšķirts, bet 15 sekundes pirms finālsvilpes uzvaras vārtus rīdzinieku labā guva Svajunas Fokas – 4:3. Rubīna kausa īpašniece "OCSK" jau pirmajā kārtā sacentās ar pašreizējo čempioni "Osports/ONSC" un bija spiesta atzīt ogrēniešu pārākumu, piekāpjoties ar 0:3. Pulksten 16.00 jauno sezonu ar savu pirmo spēli uzsāks komanda "Dinamo Ogre", kam pretī stāsies "FK Partizāns". Pulksten 17.00 turnīra otro kārtu noslēgs "SKO" un "FK LLS".

Turnīra pirmajā kārtā pa diviem vārtiem guva pieci futbolisti: Artūrs Fjodorovs (SKO), Emīls Kārkliņš (SKO), Kirils Mišurovs (FK Fortūna), Artis Bariņš (Streka) un Elmārs Peļņa (FK Sigulda).

Ogres čempionāts telpu futbolā, 2. kārta (Ogres stadiona hallē)

3. novembris
13.00 «Birzgale» - «FK Fortūna»
14.00 «Streka» - «FK Sigulda»
15.00 «SK Pārogre» - «OCSK»
16.00 «Dinamo Ogre» - «FK Partizāns»
17.00 «SKO» - «FK LLS»

Visas spēles notiek Ogres stadiona hallē. Laipni gaidīti līdzjutēji!