Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

25. septembrī "Ķekaru kausa" izcīņa

25. septembrī "Ķekaru kausa" izcīņa
Turnīra afiša. Foto: kekari.lv

25. septembrī Zaķumuižas sporta kompleksā risināsies līdz šīm nebijis notikums. Tiks izspēlēts zibensturnīrs „Ķekaru kauss 2010”. Četras, spēkos līdzīgas komandas, cīnoties katra ar katru, noskaidros unikālās trofejas ieguvēju. Turnīrā piedalīsies ''Ķekari'', ''Leifheit'', ''Polārā Zvaigzne'' un ''Lapenieki''. Sacensību sākums pulksten 10:00.

Pagājušās sezonas Dubultamatieru līgas (DAL) 3. līgas 2. vietas ieguvēji, 2. līgas jaunpienācēji ar katru gadu arvien progresējošākie - komanda ''Leifheit''. Tas vien, ka komanda kopa jau ir desmit gadus, liecina par tās nopietnību. Pēdējo trīs gadu rezultāti strauji gājusi augšup. Un ar tādiem vīriem sastāvā kā Juris Misters un Gunārs Gailītis viņi noteikti, būs „Ķekaru kausa 2010” turnīra favorīti.

Vēl vieni kausa pretendenti un arī iepriekšējās sezonas ''Leifheit'' sīvi konkurenti, 2009./10. Sezonas DAL 3. līgas 3. vietas ieguvēji un arī 2. līgas jaunpienācēji – ''Polārā Zvaigzne''. Runā, ka labu komandu varot izveidot trīs gados. Polārajiem šis būs ceturtais – tātad viņi būs gatavi jauniem sasniegumiem. Ar entuziastisko Jāni Vilcānu priekšgalā, snaiperiem Rihardu Behmani un Reini Tralmaku sastāvā arī ''polārie'' būs zibensturnīra favorīti.

Kā trešie startēs DAL 2009./10. sezonas jaunpienācēji un uzreiz pretendentu līgas jaunie čempioni – ''Lapenieki''. Iepriekšēja sezonā tika zaudēta tikai viena spēle, pārliecinošas divas uzvaras pārspēlēs, un nu ''Lapeniekiem'' būs sevi jāpierāda jau 3. līgā. Pašu mājas lapā veiktās aptaujas rezultāti liecina, ka komandai būtu jāspēlē pat Elites grupā. Vai tas nav par skaļu teikts, to viņi varēs pierādīt, uzspēlējot ar divām 2. līgas komandām. ''Lapenieku'' pluss ir vienotais sastāvs, desmit līdzvērtīgi spēlētāji bez līderiem, kas nozīmē to, ka katrs var izšaut jebkurā brīdī. Tas nozīme, ka ne ''Leifheit'', ne ''Polārā zvaigzne'' nedrīkst domāt kā savā starpā sadalīs čempionu godu, jo, cīnoties vienam ar otru, garām var paiet arī ''Lapenieki''.

Turnīra organizatori, DAL 3. līgas jaunpienācēji BK ''Ķekari'' – iespējams, labākā komanda pasaulē.

Svarīgi ir atzīmēt, ka šī turnīra laikā netiks izspēlētas nekādas naudas balvas, uzvarētājs saņems kausu un paldies netiks teikts arī sponsoriem – jo šo turnīru neatbalsta neviens Latvijas (arī ne ārvalstu) uzņēmums.

Turnīra ''afterparty'' notiks klubā ''Pussy Lounge''.

Izmantotie resursi:
BK Ķekari

Ko Jūs domajiet par šādiem zibensturnīriem.

  • 15

  • 1

  • 1

  • 4