Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Jau sestdien tiks noskaidroti jaunie Ventspils čempioni basketbolā

Andrejs Siliņš

Jau sestdien tiks noskaidroti jaunie Ventspils čempioni basketbolā
Foto: Andrejs Strokins, f64

Sestdien Olimpiskā centra "Ventspils" basketbola hallē ar finālspēlēm noslēgsies Olimpiskā centra "Ventspils" čempionāts basketbolā. Uz abām finālspēlēm ieeja ir bez maksas un spēļu starplaikos skatītājus izklaidēs BK "Ventspils" karsējmeitenes.

Šogad interesi par dalību turnīrā izrādīja lielāks skaits spēlētāju kā iepriekšējā gadā un kopā tajā startēja 11 komandas: „Baltijas Ekspresis”, „Rodeo”, „Klīnika „Zinta””, „Ventspils Augstskola”, „Ventbunkers”, „Spars I” „Spars II”, „Spars III”, „Spars IV”, „Tārgale” un „RD Electronics”.

Iepriekšējos divos gados uzvaru izcīnīja „Baltijas Ekspresis” spēlētāji, bet pēc pagājušās nedēļas pusfināla spēles, kurā nācās piekāpties „Rodeo” basketbolistiem, komanda zaudējusi cerības arī trešo reizi pēc kārtas iegūt čempiona titulu. Līdz ar to sestdien ar spēli par trešo vietu Olimpiskajā centrā „Ventspils” plkst. 16:00 sāksies pirmā cīņa par medaļām, kurā tiksies „Baltijas Ekspresis” un „Spars I”. Savukārt sacensību 1.vietas ieguvēji tiks noskaidroti plkst. 18:00, kad spēles laukumā tiksies „Rodeo” un „Spars IV” komandas.

Informāciju sagatavoja
SIA „Olimpiskais centrs „Ventspils””
Sporta un mārketinga daļa