Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"No Fear" tiek pie otrā panākuma

Mateja Basketbola līgā (MBL) svētdien vienīgajā spēlē "No Fear" basketbolisti pēc pirmā zaudējuma pagājušajā nedēļā ar rezultātu 62:52 apspēlēja "Barons" vienību, kas savukārt nedēļu iepriekš bija izcīnījuši pirmo uzvaru šosezon.

"Baroni" gan maču iesāka droši, un pēc pirmajām astoņām minūtēm bija izvirzījušies vadībā ar 17:15. Turpinājums gan labāks padevies trenera Alda Brīdiņa vadītajai "No Fear" komandai, kas līdz pirmā puslaika beigām ne vien izlīdzināja rezultātu, bet arī atguva vadību - 32:26. Otrajā puslaikā "Np Fear" vadību neatdeva un izcīnīja uzvaru ar rezultātu 62:52.

Rezultatīvākais uzvarētājiem bija Artūrs Līmanis, kuram ne tikai 27 punkti, bet arī septiņas atlēkušās bumbas. Pēteris Lunts un Viesturs Vimba pievienoja katrs pa 13, bet Luntam arī sešas rezultatīvas piespēles. Zaudētājiem ar 24 punktiem un 11 bumbām zem groziem izcēlās Kaspars Ceļmalnieks.

MBL regulārā sezona

8. novembris

SpēleRezultāts
Barons - No Fear52:62

MBL turnīra tabula

VietaKomandaSUZP*
1.Bulls330100
2.Stinger43175
3.ARX32167
4.No Fear32167
5.Barons51420
6.Amikus4040

* - uzvaru procents

Nākamajā sestdienā norisināsies divas spēles - 18:00 "No Fear" tiksies ar "Bulls", savukārt "Amikus" centīsies tikt pie pirmās uzvaras sezonā, sacenšoties ar ARX basketbolistiem. MBL spēles norisinās Mežaparkā LU sporta kompleksa basketbola zālē, pateicoties SK "Barons".

Informāciju sagatavoja
MBL preses dienests


, 2008-11-09 18:01, pirms 16 gadiem
Davai saņemies, te nevienam neintresē nekāda mateja līga, kur līmenis ir vēl zemāks nekā Dubultamatieros
, 2008-11-09 18:40, pirms 16 gadiem
Barons,tas ir no Latvijas domāts?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-09 19:01, pirms 16 gadiem
Miagi Kungs rakstīja: davai sanjemies un nespriec peec sevis, ja tevi neinteresee,tad tas nenoziimee,ka citus arii neinteresee!!! saakumaa tiec pats kaadaa normaalaa liimenja komandaa un tad te gudri dir*, antibasketbolist
Bet es negribu spēlēt basketbolu jo man mācības ir svarīgākas un lai mācītos ir par mācībām jāmaksā un tāpēc es strādāju, bet man pēc Jaunatnes līgas bija piedāvājums, tikai es no viņa atteicos jo redz nav man laika nopietnāk sportot.
, 2008-11-09 19:55, pirms 16 gadiem
šķēles visu laiku mīļāka ļiga
, 2008-11-09 21:07, pirms 16 gadiem
Kas ta par ligu?
, 2008-11-09 21:07, pirms 16 gadiem
Ja jums ,kaut kas nepatīk neviens jums neko neliek lasīt.
Jūs labāk padomājat iepriekš cik daudz,Andrejs raksta rakstus!!
Ja nebūtu viņš,es vismaz esportā pat nenāktu ,jo Siliņš vismaz raksta normālus rakstus atšķirībā no daža laba...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-09 22:22, pirms 16 gadiem
Miagi Kungs rakstīja: nu ja pats nespeelee, tad kaada tev starpiiba par ko raksta, sheit to rakstu liek prieks tiem,kam tas interesee un kas speelee tajaa liigaa, arii es tur speeleeju, un taa nav mana vieniigaa komanda,bet esmu prieciigs,ka varu speeleet shajaa liigaa, varbuut tad labaak ej komentee rakstus,kuri tevi interesee,vai kaadaa citaaa lapaaa komentee par maaciibaam,kas tev tuvaaks!!!
Basketbols man ir pietiekami tuvs. Rakstam apakšā ir vieta komentāram un es rakstu komentāru, ne vienmēr tas būs no tiem pozitīvākajiem.
Tas labi, ka ir tāda attīstības līga, tad uztaisa savu mājas lpp un raksta rakstus tur, jo šeit es gribētu lasīt kaut ko par LBL, Eirolīgu un NBA, nevis par kaut kādu Mateja līgu.
Tik pat labi varētu rakstīt par Raganas basketbola līgu jeb par vēl kaut kādām amatieru līgām
, 2008-11-09 22:45, pirms 16 gadiem
Nu, skatoties pec komantaru daidzuma, nemaz neizskatas, ka nevienam te nekas neinterese...
Piem Tu, 3martins3 shaja raksta ieej, un palasi, bet piemeram daiļslidošanas sadaļu gan jau VISPĀR neesi redzējis eSportā.
Nevajag te visus nolikt, kam tas interesē!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-10 16:25, pirms 16 gadiem
jau reiz izteicos un varu teikt velreiz. Piekritu 3Martinsh3, Nu neintrese šeit nevienu tā mbl līga, iznemot tos kas tur pasi spele. Tiem kas tur spele, liek justies itkā vini speletu kādā nozimigā līgā. Bet Jums, kas tur spelejiet, ir taču sava majaslapa, kurā variet sekot līdzi visam kas notiek Jusu liga. Priekš kam japiesārņo valsts nozimes portāls, ar tik nenozimigiem amatieru turniriem? zinu zinu, ka varu taču nelasit šitos raxtus, bet man ari ir butiski lai esports neparveršas par kaut kadu sētas līgu portālu, kurā lidz sim bija iespeja uzzinat tiesam aktualu info. Vari man ari netabildet, mums jau ar Andreju S. bija diskusija par šo tēmu vienreiz
Miagi Kungs rakstīja: nu ja pats nespeelee, tad kaada tev starpiiba par ko raksta, sheit to rakstu liek prieks tiem,kam tas interesee un kas speelee tajaa liigaa, arii es tur speeleeju, un taa nav mana vieniigaa komanda,bet esmu prieciigs,ka varu speeleet shajaa liigaa, varbuut tad labaak ej komentee rakstus,kuri tevi interesee,vai kaadaa citaaa lapaaa komentee par maaciibaam,kas tev tuvaaks!!!
, 2008-11-10 16:39, pirms 16 gadiem
salīdzinājumam tas butu tā pat, ja Sarmīte Ēlerte (kad vel stradaja Dienā), visu laiku liktu laikraksta Diena 1. un 2. lapā rakstus par notikumiem savā bērnības ciematā. Piemēram raksti par Skultes domes darbu, notikumiem kulturas dzivee, kaut kādu nezināmu ģimeņu ikdienu, utt. Pēc tam Askolds Rodins, ņemtu 3. un 4. lapu un blieztu iekšā rakstus par notikumiem Ērgļu pagastā, jo tas ir viņa bernibas miests.
Jau pēc mēneša šadai avīzei pazustu jebkādi reitingi.
Ceru ka izdevās uzķert komentāra domu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-12 11:16, pirms 16 gadiem
Lai jau paliek, laikam jēga par šo diskutēt nav nakāda!

Miagi Kungs rakstīja: Siis zinjas veciit netiek liktas ne 1. lapaa ne arii 4. , seit ir atseviska sadalja "citas zinjas" taatad ne tik buutiskas! Ja sai aviizei Diena buutu pielikms "citas zinjas" tad mieriigi tevis mineetie ljaudis vareetu likt tur savas zinjas,ja vien to atljautu galvenie redaktori!
Kaspars Kambala. Foto: Ogres basketbola čempionāts
22

Kaspars Kambala atgriezīsies basketbola laukumā

Eirolīgas rekordists vienā spēlē gūtajos punktos Kaspars Kambala plāno atgriezties basketbola laukumā - 40 gadus vecais sportists pieteikts Ogres basketbola čempionāta komandas "Ogres milži" sastāvā.
"Viss.lv/Kandava" – divkārtējie Latvijas čempionu kausa basketbolā ieguvēji 
Organizatoru foto
1

"Viss.lv/Kandava" – divkārtējie Latvijas čempionu kausa basketbolā ieguvēji

Pagājušajā nedēļas nogalē Saldū Čempionu kausa finālā tika noskaidrota Latvijas labākā amatieru basketbola komanda. Fināla spēlē sīvā cīņā otro gadu pēc kārtas Latvijas čempionu kausu izcīnīja „Viss.lv/Kandava”, kas papildlaikā ar 81:78 pārspēja rīdziniekus „Rumba/LSPA”.
Kopbilde pēc mača "Prezidents pret prezidentu"
Foto: Ritvars Raits

Komanda "Ogres Milži" ar 1. numuru piesaka Vējoni

Ogres novada atklātā čempionāta basketbolā 2.līgā spēlēs 12 vienības. Kā pēdējā tika pieteikta komanda "Ogres Milži", kuras sastāvā ir daži ļoti pazīstami uzvārdi, tiesa – vairāk politiķu aprindās.