Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Ventspilī zināmi pusfinālisti

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Ventspilī zināmi pusfinālisti
Pēc nedēļas kļūs zināmi Ventspils čempioni basketbolā.

Olimpiskā centra "Ventspils" čempionātā basketbolā zināmi visi četri pusfinālisti, bet jau pēc nedēļas būs zināmi arī visi šī turnīra medaļu ieguvēji.

Regulārās sezonas uzvarētāji "Rodeo" bez stresa ar 101:78 pieveica "Ventbunkera" komandu. Uzvarētājiem 21 punktu guva Matīss Graudiņš, bet "bunkeru" komandā 23 Kaspara Krūma rēķinā. Divu sporta skolas "Spars" komandu mačā ceturtā komanda ar 96:84 pieveica trešo, lai gan pēc pirmā puslaika bija zaudētājos 44:50. Viesturs Kohs "Spars 4" komandā guva 37 punktus, bet "Spars 3" vienībā 22 sameta Dāvis Čoders. Vietu pusfinālā izcīnījuši arī pēdējo divu gadu čempioni "Baltijas Ekspreša" spēlētāji, kas 77:69 pieveica "Sparu 2". Pusfinālā viņi mērosies spēkiem ar Rodeo komandu.

Par ceturto pusfinālistu kļuva "Spars 1" komanda, kas ceturtdaļfinālā tikās ar "Klīnikas Zinta" spēlētājiem. Pirmo puslaiku ar 47:39 uzvarēja "mediķi", tomēr pēc pārtraukuma labāk jau cīnījās sporta skolas audzēkņi, uzvarot 94:82. Uzvarētājiem 33 punktus guva Uģis Pinete, bet "Klīnikas Zinta" sastāvā 29 guva Uģis Lasmanis. "Spars 1" pusfinālā mērosies spēkiem ar sporta skolas ceturto komandu.

Sestdien "Rodeo" un "Baltijas ekspreša" mačā jau kļūs zināms pirmais finālists, bet cīņas par medaļām paredzētas 16.maijā, kad Olimpiskā centra basketbola hallē. Vienā dienā tiks izspēlēti mačs par trešo vietu un lielais fināls.

Olimpiskā centra "Ventspils" čempionāts basketbolā

Ceturtdaļfināls

SpēleRezultāts
Rodeo – Ventbunkers111:78
B.Ekspresis – Spars277:69
Spars1 – K. Zinta94:82
Spars3 – Spars484:96

Pusfināls

SpēleRezultāts
Rodeo - B.Ekspresis???
Spars1 – Spars4???