Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Pierobežu basketbola līgas "Final Four" ir klāt

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Pierobežu basketbola līgas "Final Four" ir klāt
2009. gada labākās komandas
Foto: Viktors Sarvuta

Daugavpilī sestdien un svētdien tiks aizvadītas Pierobežu basketbola līgas finālturnīra spēles. Starp četrām finālistēm būs divas Latvijas un divas Lietuvas komandas. Finālspēles tiks aizvadītas Daugavpilī.

2010./2011. gada sezonā kopumā piedalījās 12 komandas no Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas. Pēc viena apļa turnīra tika noskaidrotas tās četras vienības, kuras turpinās cīņu par galveno turnīra trofeju.

Jau diezgan ierasts, ka starp galvenajiem favorītiem ir lietuvieši. Regulārā turnīra uzvarētāja “Utenas policija” pirmajā pusfinālā tiksies ar “Rēzekne 1/Microlines”, kuru regulārajā turnīrā pārspēja ar 91:73. Šī spēle sestdien iesāksies plkst. 14:00.

Otrajā pārī savā starpā tiksies “Rokišķis” un “Daugavpils novads”. Abu komandu spēki ir visnotaļ līdzvērtīgi, tādēļ tiek prognozēta sīva cīņa. Regulārajā turnīrā ar trīs punktu pārsvaru pārāki bija daugavpilieši. Šīs spēles sākums plkst. 16:00.

Finālspēles tiks aizvadītas svētdien. Cīņa par trešo vietu sāksies 11:00, bet lielais fināls startēs 13:00. Visas spēles tiks aizvadītas Kultūras un sporta pilī, un ieeja uz tām būs bezmaksas.

Iepriekšējā gada finālturnīrs norisinājās Rēzeknē, bet 2009. gadā labākās komandas sapulcējās Utenā.

Izmantotie resursi:
BALLBORDERBASKET www.apbalvojumi.lv