Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Pierobežu basketbola līga arī šosezon

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Pierobežu basketbola līga arī šosezon
Iepriekšējās sezonas labākās komandas
Foto: Viktors Sarvuta, eSports.lv

Arī šosezon tiks rīkota Latvijas-Lietuvas pierobežu basketbola līga. Šajā turnīrā piedalās dažādas Lietuvas un Latvijas pilsētu komandas. Šim turnīram vēl joprojām ir iespēja pieteikties arī tām komandām, kuras vēl nekad nav startējušas šajā līgā.

Iepriekšējās sezonās dominējušas Utenas vīriešu un sieviešu komandas, pārliecinoši pierādot savu pārākumu pār citām komandām. Jaunajā sezonā vienībām ir iespēja šo situāciju mainīt. Lai to izdarītu, jāpiesaka savu dalību jaunajai Latvijas - Lietuvas pierobežu basketbola līgai.

Lai pieteiktos turnīram un uzzinātu par to sīkāk, jāraksta uz šo e-pastu: ballborderbasket@ivs-d.сom (varat arī zvanīt uz numuru +37126333204). Tāpat uz šo adresi var sūtīt arī savus priekšlikumus organizācijas, kā arī norises kārtības uzlabošanai.

Iepriekšējā sezonā šajā līgā kopumā piedalījās desmit vīriešu, kā arī sešas sieviešu komandas. Šogad interesi par turnīru izrādījušas arī citu pilsētu komandas.

Sīkāk ar projektu var iepazīties līgas mājaslapā: ballborderbasket.ivs-d.com

Iepriekšējās sezonas finālturnīra galerija: Foto: Foto: Pierobežu basketbola līgas...

     [+] [-]

, 2009-09-03 09:21, pirms 15 gadiem
kautkā neiet ar to ģeogrāfiju turnīra rīkotājiem.
..pagājušogad piedalījušās komandas no Rēzeknes.. baigi grūti būtu nosaukt Rēzekni par pierobežu pilsētu..