Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Pierobežu basketbola līgā vadībā lietuvieši

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Noslēgumam tuvojas kārtējā Pierobežu basketbola līgas regulārā čempionāta sezona. Vadošajās pozīcijās šobrīd atrodas Lietuvas komandas, bet uz vietu labāko četriniekā pretendē arī Krāslavas, Daugavpils novada un Rēzeknes komandas.

Uz doto brīdi 12 turnīra dalībkomandas aizvadījušas atšķirīgu spēļu skaitu, tādēļ par izredzēm tikt labāko četriniekā vēl neko droši nevar teikt, bet aptuvenais priekšstats jau ir radies. Bez zaudējumiem nav iztikusi neviena komanda, bet bez uzvarām ir Rugāju, Balvu un Preiļu vienības.

Vislielākā punktu summa ir „Utenas policija” vienībai, kas astoņās spēlēs tikusi pie septiņām uzvarām. Tieši tāda pati bilance ir arī „Rokišķim”, kas pie tam izcīnīja uzvaru komandu savstarpējā spēlē. Uzreiz aiz šīm komandām iekārtojušās „Daugavpils novada” un „Rēzekne-1/Microlines”. Rēzekniešiem piecas uzvaras un divi zaudējumi, bet daugavpiliešiem piecas uzvaras un trīs zaudējumi.

Četras uzvaras un viena neveiksme ir „RH Būve/Krāslava”. Izredzes tikt labāko četriniekā ir arī „Zarasai” (5-2) un Polockai (4-3), bet pārējās komandas cīnīsies par vietu turnīra tabulas viducī.

Pierobežu basketbola līga

VKomandaBilance
1.Rokišķis7-1
2.Utenas policija7-1
3.Daugavpils novads5-3
4.Rēzekne-1/Microlines5-2
5.Zarasai5-2
6.Polocka4-3
7.Visaģinas3-4
8.RH Būve/Krāslava4-1
9.Rēzekne 2/Ezerzeme2-5
10.Preiļi0-7
11.Balvu ATU0-7
12.Rugāju sporta centrs0-6