Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Pierobežu basketbola līgā Lietuvas klubiem veicas labāk

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Pierobežu basketbola līgā Lietuvas klubiem veicas labāk
Foto: Viktors Sarvuta, Sportacentrs.com

Pierobežu basketbola līgā pēc ilgāka pārtraukuma aizvadītas vairākas spēles. Četrās no piecām spēlēm savā starpā tikās Latvijas un Lietuvas klubi. Visās šajās spēlēs uzvarēja mūsu dienvidu kaimiņi.

Vissaistošākā izvērtās spēle starp "Rēzekne1/Microlines" un "Daugavpils novads" komandām. Spēles pamatlaikā uzvarētāju noskaidrot neizdevās, bet pagarinājumā pārāki izrādījās rēzeknieši, kuri, pateicoties šai uzvarai, kļuvuši par vienīgajiem turnīra līderiem.

Pie divām ļoti svarīgām uzvarām tika "Utenos policija", kas spēja pieveikt "RH Būve Krāslava" (82:68) un "Rēzekne2/Ezerzeme" (80:55), pakāpjoties uz trešo vietu turnīra tabulā. Joprojām bez uzvarām cīnās "Balvu ATU", kas šoreiz ar 53:75 piekāpās "Rokišķis", bet pie pirmās uzvaras tika "Zarasai", kas ar 66:62 pieveica Rēzeknes otro komandu.

Turnīra tabulā piecas uzvaras tikpat mačos ir "Rēzekne 1" komandai, kurai seko "Daugavpils novads" (4-1), "Utenos policija" (3-1), kā arī "Zarasai" (3-0). Jau tagad var droši apgalvot, ka cīņā par vietu labāko četriniekā neiesaistīsies "Balvu ATU", "Rēzekne 2" un, visticamāk, arī "Zarasai".

Izmantotie resursi:
ballborderbasket.ivs-d.com

     [+] [-]

, 2010-02-01 14:09, pirms 14 gadiem
Balviem jau vajadzēja ar krieviem mačoties! Un Rēzeknei arī tās kā tuvāk!