Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

kur-treneties.lv konkurss jau pusceļā. Pievienojies!

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Šomēnes norisinās konkurss ar iespēju kādai komandai kļūt par jaunā informatīvā sporta organizāciju portāla kur-treneties.lv gada komandu, iegūt savā īpašumā kausu un 300Ls dāvanu karti no sporta veikala SPORT2000. Konkursa uzvarētājs tiks noteikts pēc balsu skaita. Balsot ir iespējams kur-treneties.lv portālā. Savukārt, interaktīvākā komanda ar visinteresantāko pieteikumu konkursam, saņems specbalvu no ADIDAS - jaunas sporta formas. Jūlija mēnesis un kur-treneties.lv konkurss ir jau pusē, tāpēc ieskatīsimies uz šī brīža situāciju kopvērtējumā.

Pagaidām kur-treneties.lv konkursam ir pieteikušās un aktīvi par balvām cīnās 12 komandas. Jāsaka, ka sporta karalis futbols apliecina savu dominanci arī šajā konkursā, jo gandrīz puse, jeb 5 komandas, pārstāv futbolu. Vēl ir pieteikušies basketbolisti, vieglatlēti, volejbolisti, karatisti, florbolisti, frisbisti un regbisti.

Kas tad šobrīd ir līderi? Vadībā atrodas RTU futbola centrs. Viņi uzskata, ka ir foršākie un sportiskākie tāpēc, ka viņu bērni mīl futbolu un kluba spēlētājiem ir lieliskas savstarpējās attiecības, kas palīdz kopējiem spēkiem iziet cauri jebkuriem pārbaudījumiem gan laukumā, gan ārpus tā.


Otro vietu pēc balsu skaita šobrīd ieņem vēl viena futbola komanda – Jēkabpils SS. Tie ir vienpadsmit gadus jauni futbolisti ar treneri Raimondu Gaili priekšgalā. Viņi ir ieguvuši 3. vietu Latgales čempionātā un uzskata, ka saliedētība, draudzība un disciplīna ir panākumu atslēga.


Trešā vieta šobrīd...bez pārsteigumiem! Atkal futbola komanda – sporta klubs Super Nova. Tas ir bērnu un jauniešu futbola klubs, kurā trenējas bērni vecumā no 4 līdz 14 gadiem. Kopā sporta klubam ir vairāk nekā 300 audzēkņi Rīgā, Siguldā, Inčukalnā un Vangažos.


4.vieta - ARX (basketbols)
5.vieta – JDFS ALBERTS (futbols)
6.vieta – Balvu sporta centrs (futbols)
7.vieta – Ašais (vieglatlētika)
8.vieta – Florbola klubs Rīgas BIGFOOTS (florbols)
9.vieta – Volejbola klubs VENTSPILS (volejbols)
10.vieta – Ventspils frisbija klubs (frisbijs)
11.vieta – Reimandova tradicionālā karate klubs „RTKK” (karate)
12.vieta – Regbija klubs „BALDONE”

Jums vēl ir laiks pieteikties konkursam! Tas ir elementāri izdarāms kur-treneties.lv portālā! Aicinām pieteikties dažādu sporta veidu komandas un organizācijas, jo šeit nav ierobežojumi, galvenais, ka esat sportistu grupa, kura mīl savu sporta veidu un grib par to pastāstīt citiem – dejotāji, badmintonisti, šahisti, šautriņu metēji, lodes grūdēji – reģistrēties var visi! Tāpēc nesēdiet malā, bet pievienojiet savu sporta komandu, ievietojiet aprakstu, pievienojiet foto un video, kopā ar komandas biedriem savāciet visvairāk balsu un balva būs Jūsu! Un... Ja arī Jūsu komanda nav starp līderiem pēc balsu skaita, neatmetiet cerības, bet gan pievienojiet kreatīvu aprakstu par komandu, interesantas fotogrāfijas un emocionālu video, jo ADIDAS piešķirs savu simpātiju balvu interaktīvākajai komandai – jaunas sporta formas!

PIETEIKTIES KONKURSAM!

Kur-treneties.lv ir jauns un vienots informācijas tīkls par sporta organizācijām visā Latvijā. Portāla mērķis ir veicināt efektīgu informācijas plūsmu par visa veida sporta organizācijām – gan lielām, gan mazām, gan galvaspilsētā, gan novados. Kur-treneties.lv ir apvienoti visi Latvijas reģioni, kuros pakāpeniski tiek pievienotas visas Latvijas sporta organizācijas, tai skaitā sporta skolas, klubi, federācijas un citas organizācijas, kuras aktīvi nodarbojas ar sportu, un vēlas piesaistīt sportot gribētājus. Portāls izceļas ar to, ka ikviena sporta organizācija, kura pievienojas un izveido savu profilu var jebkurā sev ērtā brīdī publicēt tai svarīgu informāciju par sacensībām, akcijām, treniņu programmām un citām aktualitātēm, administrējot savu organizācijas profilu pati.

Ieskaties un nobalso – kur-treneties.lv