Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Lieldienu uzvarētāji I.Zuļģe un G.Plucis

Lieldienu uzvarētāji I.Zuļģe un G.Plucis
Attēlā: I.Graubiņa

Kamēr lielākā daļa cilvēku bija aizņemti ar olu krāsošanu, olu kaujām un Lieldienu svinēšanu, tenisa centrā Ādaži (TCĀ) atkal pulcējās tenisa entuziasti uz vienspēļu cīņām. Lieldienu turnīri notika dāmu un kungu 45+ grupās. Uzvarētāju titulus izcīnīja Inese Zuļģe un Gunārs Plucis.

Dāmu turnīram 7.aprīlī bija pieteikušās 16 dalībnieces, taču 2 neieradās, kas ļāva atsevišķām dalībniecēm vieglāk pārvarēt izspēļu kārtas. Spriežot pēc spēļu rezultātiem, dāmas bija nolēmušas Lieldienu olu kaujas aizstāt ar sīvām cīņām uz laukuma. Neraksturīgi sieviešu vienspēlēm, daudzi mači beidzās tikai „tie-break” izspēlēs vai ar rezultātu 6:4. I.Zuļģe finālā viegli uzvarēja Irinu Graubiņu ar rezultātu 6:1, bet 3.vietu izcīnīja Ieva Ozolanta, kas ar rezultātu 6:4 uzveica Mariku Ģederti.

I.Zuļģe šobrīd TCĀ reitingā (uz 08.04.2012) pakāpusies no 14.vietas uz 6.vietu, I.Graubiņa saglabā 4.vietu, bet I.Ozolanta no līdzšinējās 13.vietas uzkāpusi uz 7.vietu.

Kungu 45+ grupas turnīrā 8.aprīlī uzvaru svinēja Gunārs Plucis. Viņš veikli tika galā ar pirmo un otro kārtu, bet pusfinālā tikai „tie-break” uzveica Andri Upmiņu. Finālā G.Plucis tikās ar Ziedoni Ūdri, kurš ceļā uz finālu bija uzveicis reitingā augstāk esošos Vilni Miķelsonu (6.vieta uz 26.03.2012), Kārli Bicānu (5.vieta uz 26.03.2012) un Ati Sausnīti (2.vieta uz 26.03.2012). G.Plucis apspēlēja Z.Ūdri ar 6:4. Turnīra 3.vietā palika Andris Upmiņš, diemžēl bez cīņas. Visi trīs kungi ir arī Latvijas Tenisa savienības kungu 45+ grupas reitingā, kur G.Plucis ieņem 8.vietu, Z.Ūdris – 35.vietā, bet A.Upmiņš ierindojies 22.vietā.

Raksts tapis sadarbībā ar tenisa centru Ādaži