Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Ādažu reitingā līderi joprojām A.Roze un I.Brokāne

Ādažu reitingā līderi joprojām A.Roze un I.Brokāne
I.Brokāne un A.Krīgere

Martā Ādažu tenisa centrā (TCĀ) norisinājās tenisa amatieru vienspēļu turnīrs kungiem 1.līgā, kurā uzvarēja Andris Roze, un turnīrs dāmām, kurā atkal uzvaras laurus plūca Inga Brokāne.

Kungu 1.līgas turnīrā 1.vietu ieguva reitinga līderis Andris Roze, kurš finālā tikai „tie-break” uzvarēja Aināru Upenieku (pēc 19.03.2012. reitinga 18.vieta). Par 3.vietu savā starpā cīnījās Nauris Buļs pret Arni Ločmeli. Pārāks šajā cīņā izrādījās reitingā zemāk esošais A.Ločmelis, kurš uzveica savu pretinieku ar rezultātu 6:1.

Dāmu turnīrā 18.martā uzvaru ar četrām pārliecinošām uzvarām izcīnīja Inga Brokāne, kas ir absolūta līdere šobrīd Ādažu tenisa centra reitingā ar 102 punktiem (reitings uz 08.04.2012). Turnīra gaitā I.Brokāne viegli pārvarēja 1.kārtu, kurā uzveica Lieni Zaperecku ar 6:2, pēc tam ar 6:4 uzvarēja Ievu Liepkalni. Pusfinālā ar 6:1 I.Brokāne uzvarēja Irinu Graubiņu, un finālā tikās ar Aigu Krīgeri. A.Krīgere līdzīgi bija tikusi līdz finālam, vispirms ar 6:2 uzveicot Eviju Simonoviču, kas piedalījās turnīrā pirmo reizi. Otro uzvaru A.Krīgere izcīnīja ļoti sīvā cīņā pret Irēnu Jurisoni, aizspēlējoties līdz tie-break, bet pusfinālā ar 6:2 uzveica Baibu Ertneri. Finālā I.Brokāne pārspēja A.Krīgeri ar rezultātu 6:1. Par 3.vietas ieguvēju kļuva I.Graubiņa, kas apspēlēja B.Ertneri ar 6:4.

1.aprīlī kungiem norisinājās vienspēles 2.līgā. Uzvaru šajā turnīrā guva Andris Upmiņš ar salīdzinoši vieglām visām četrām uzvarām. Finālā A.Upmiņš apspēlēja Denisu Vološinu ar rezultātu 6:1. Savukārt, 3.vietā palika Ziedonis Ūdris, kurš ar 6:4 pieveica Sergeju Zabeļinu.

Aktuālajā TCĀ reitingā šobrīd līderpozīcijas kungu grupā ieņem jau pieminētais A.Roze, 2.vietā pakāpies A.Upmiņš, 3.vietā šobrīd Guntars Vītols, kurš reitingā nokirits par vienu pozīciju. Dāmām bez izmaiņām 1.vietā joprojām I.Brokāne, 2.vietā - A.Krīgere, bet 3.vietā - Petra Kriķe.