Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Pierobežu basketbola līgā šogad septiņas komandas

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Pierobežu basketbola līgā šogad septiņas komandas
Iepriekšējās sezonas labākās komandas
Foto: Viktors Sarvuta

Jau 15. novembrī startēs kārtējais Pierobežu basketbola līgas turnīrs, kurā šogad piedalīsies septiņas komandas - piecas no Latvijas un divas no Lietuvas.

Pierobežu basketbola līgas turnīrs jau kļuvis par tradicionālu. Pēdējās sezonās savu pārākumu nodemonstrēja "Utena" spēlētāji. Šogad gan šīs komandas nebūs, jo šīs pilsētas vienība "Juventus" tagad spēlē Lietuvas basketbola čempionātā. Arī kopējais Lietuvas klubu skaits ir sarucis, jo šosezon startēs tikai divas vienības - "Roķišķis" un "Zarasai".

No Latvijas šajā turnīrā startēs piecas komandas - Rēzekne 1 (Microlines), Rēzekne 2 (Ezerzeme), Daugavpils novads, Krāslava (RH Būve), kā arī Balvu vienība. Turnīrs sāksies jau 15. novembrī.

Visas septiņas vienības aizvadīs viena apļa turnīru, pēc kura noskaidrosies pusfinālu dalībnieki. Labākās četras komandas savā starpā arī sadalīs medaļas. Pagaidām gan vēl nav zināms, kur notiks finālturnīrs, tas tiks noskaidrots vēlāk.

Sīkāk par līgu varat uzzināt šeit:
ballborderbasket.ivs-d.com

Iepriekšējās sezonas finālturnīra galerija: esports.lv: Foto: Foto: Pierobežu basketbola līgas...