Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

V.I.P. sagrauj jaunpienācējus

V.I.P. sagrauj jaunpienācējus
V.I.P. komanda aizsardzībā
Foto:Zane Grava

Pagājušā gada NBDL(Neatkarīgās Basketbol Draugu līgas) čempionvienība V.I.P. šosezon izcīnījuši 1. uzvaru pārspējot "King of Lions" vienību.

1.oktobra spēle bija pirmā spēle King of Lions komandai, kopš komandas izveidošanas, savukārt V.I.P. pēc piedzīvotā zaudējuma iepriekšējā spēlē, šoreiz jau bija labi sagatavojušies.
Spēles rezultātu ar precīzu 3 punktu metienu atklāja "King of Lions" spēlētājs Artūrs Krūmiņš, kam sekoja viens precīzs soda metiens V.I.P. spēlētāja Didža Bērziņa izpildījumā, bet tad atkal "King of Lions" realizēja divpunktmetienu. Tāču 5:1 arī bija pēdējais brīdis, kad King of Lions atradās vadībā. Tālāk sekoja 18 bezatbildes punkti no V.I.P.komandas, bet visu ceturtdaļu V.I.P. uzvarēja ar rezultātu 31:12. Otrā ceturtdaļa V.I.P. komandai izdevās vēl graujošāka, pēc kuras rezultāts jau bija 57:19. Izskatījās, ka King of Lion spēlētāji bija jau padevušies, jo pat pieprasītajā minūtes pārtraukumā nevis centās viens otru uzmundrināt, vai izdomāt, kā mēģināt lauzt spēles gaitu, bet gan atsevišķi spēlētāji visu pārtraukuma laiku veltīja, lai meklētu rezultāta cēloņus tiesnešu darbībā, vai nepareizi piefiksētā rezultātā. Piedodiet veči, bet 40 punktus puslaikā nevar nepareizi pierakstīt, vai pietiesāt pat "vistalantīgākais" tiesnesis.
Lai vai kā, otrajā puslaikā abas komandas nomierinājās un cīņa turpinājās. Ttrešo un ceturto ceturtdaļu ļoti rezultatīvi V.I.P. komandā aizvadīja Didzis Bērziņš un Agris Bileskalns, savukārt "King of Lions" rindās precīzi spēlēja Artūrs Krūmiņš. Spēli pārliecinoši uzvarēja V.I.P., bet King of Lions varēja izvērtēt savas kļūdas, jo komandā visi spēlētāji individuāli ir ļoti labi, jāiemācās tikai spēlēt visiem kopā.

Rezultatīvākais spēlētājs V.I.P. komandā bija Didzis Bērziņš ar 41 punktu, Nauris Mazkalāns 25 punktus, Atis Saule un Agris Bileskalns 14, Jurģis Ozols 12, Edgars Mūrnieks 8, Andris Žeimunds un Māris Blumbergs 2.

Rezultatīvākais spēlētājs King of Lions komandā bija Artūrs Krūmiņš ar 17 punktiem, Artis Slenijs 10, Uldis Pīrāgs 5, Andris Siļuhins 3, Dainis Krastiņš 2.

Izmantotie resursi:
nbdl.lv



     [+] [-]

, 2009-10-04 18:29, pirms 15 gadiem
Un šitādam pāķim vispār ļauj rakstīt "Latvijas vadošajā sporta portālā" ?? Pečka, lūdzu vairs neraksti.