Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

FK „Olaine” spēlē neizšķirti ar FK „Tukuma Brāļi”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

FK „Olaine” spēlē neizšķirti ar FK „Tukuma Brāļi”
FK "Tukuma Brāļi"
Foto: Roberts Bicāns

Olainē notika Latvijas futbola čempionāta 2. līgas Zemgales zonas pēdējā kārtas spēle starp vietējo FK „Olaine” komandu un FK „Tukuma Brāļi”. Spraigā mačā spēle noslēdzās ar 1:1, kas FK „Olaine” ļāva nostiprināties tabulas trešajā pozīcijā.

Šī bija svarīga spēle abām komandām, jo šajā mačā izšķīrās, kura no šīm komandām izcīnīs Zemgales zonas bronzas godalgas. Tukumniekiem derēja tikai uzvara, taču Olaines futbolistiem pietiktu arī ar neizšķirtu. Pirmais puslaiks bija ļoti spraigs, jo vārtu gūšanas iespējas bija abām komandām, taču vārti tā arī netika gūti.

Otrajā puslaikā mačs iesākās identiski kā pirmajā – iespējas atklāt rezultātu bija abām komandām, taču realizēt vārtus izdevās tikai spēles beigu posmā, kad septiņdesmit trešajā minūtē vārtus guva mājinieki. Tiesa, vietējo sportistu un līdzjutēju prieki nebija ilgi, pēc divām minūtēm tukumnieki izlīdzināja rezultātu. Vārtus guva Tomass Finkenverders Švanke.

Rezultāts tā arī noslēdzās – 1:1, nodrošinot abām komandām pa punktam. Sezonas sākumā vai vidū tas nebūtu slikts rezultāts, taču sezonas beigās, kad izšķiras vietu sakārtojums rezultātu tabulā šāds spēles iznākums apmierina ne visus. Pateicoties izcīnītajam neizšķirtam FK „Olaine” sev nodrošināja trešo pozīciju, taču tukumnieki ir spiesti samierināties ar ceturto vietu šajā sezonā.

„Spēle bija līdzvērtīga, kā jau 2. līgā. Atklāts futbols ar daudz vārtu gūšanas momentiem abu komandu izpildījumā. 2. puslaikā izskatījāmies fiziski spēcīgāki, jo veicām trīs maiņas, bet pretiniekiem bija viena piespiedu maiņa 1. puslaika 30 minūtē. Šis mačs svarīgs abām vienībām, jo uzvaras gadījumā varēja nodrošināt stabilu 3. vietu,” pēcspēles komentāros dalījās FK „Tukuma Brāļi” treneris Kristaps Dišlers.

FK „Tukuma Brāļi” – FK „Olaine” – 1:1

FK " Tukuma Brāļi":Mizga, Zaķis, Valters, Seļickis, Jēgers (S.Cīrulis 68’), Pētersons, Trampedahs (Voicišs 65’), Švanke, Struks, Krūmiņš (A.Eisaks 60’), Meņģelis

Latvijas čempionāta 2. līgas Zemgales zona

VietaKomandaPunkti
1.FK „Ozolnieki”37
2.FK Auda-227
3.FK „Olaine”22
4.FK „Tukuma Brāļi”20
5.JFC Jelgava14
6.JPFS/Spartaks – 214
7.JFC Dobele12
8.FK Ozolnieki - 23

Izmantotie resursi:
Tukuma Brali
2.līga Latvijas futbola čempionāts
LFF: Pievienojies LFF brīvprātīgo komandai!