Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Real Madrid" pagarina līgumu ar vienu no komandas līderiem Vinisiusu

Agris Suveizda

"Real Madrid" pagarina līgumu ar vienu no komandas līderiem Vinisiusu
Vinisiuss Žuniors. Foto: imago/Pressinphoto/Scanpix

LETA--AFP. Brazīlijas uzbrucējs Vinisiuss Žuniors ir vienojies ar "Real Madrid" par līguma pagarināšanu līdz 2027. gadam, otrdien paziņoja Spānijas klubs.

23 gadus vecais Žuniors klubā spēlē kopš 2018. gada. "Madrides "Real" un Žuniors ir panākuši vienošanos par futbolista līguma pagarināšanu, saistot viņu ar klubu līdz 2027. gada 30. jūnijam," teikts kluba paziņojumā.

Šosezon astoņās Spānijas čempionāta spēlēs Žuniors ir guvis divus vārtus un reizi rezultatīvi piespēlējis, bet divos Čempionu līgas mačos vienreiz guvis vārtus, divreiz rezultatīvi piespēlējot.

Pirmdien "Ballon d'Or" balvas pasniegšanas ceremonijā Parīzē Žuniors saņēma tautieša Sokratesa vārdā nosaukto balvu, kas pienākas futbolistam, kurš sezonas laikā visvairāk ir darījis sabiedrības labklājības un labdarības projektos.

Brazīlijas izlasē Žuniors 25 spēlēs ir guvis trīs vārtus. Drīzumā līgumu ar klubu varētu pagarināt arī cits brazīlietis Rodrigu.

Izmantotie resursi:
LETA