Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Indrašim piespēle "Dynamo" uzvarā, Kalniņam neveiksme pret KHL līderi

Rolands Eliņš

Indrašim piespēle "Dynamo" uzvarā, Kalniņam neveiksme pret KHL līderi
Jānis Kalniņš. Foto: Raimonds Volonts, Dinamo Rīga

Helsinku „Jokerit” ar Jāni Kalniņu vārtos viesos Jekaterinburgā ar 1:3 piekāpās Kontinentālās hokeja līgas līdervienībai „Avtomobilist”, un šis mačs pielika punktu Kalniņa komandas piecu uzvaru sērijai. Savukārt Maskavas "Dynamo" viesos ar 4:3 papildlaikā pieveica "Neftekhimik".

Jānis Kalniņš devās „Jokerit” sākumsastāvā otrajā spēlē pēc kārtas un 12. reizi sezonā. Latviešu vārtsargs atvairīja 26 no 29 metieniem, kamēr viņa pārstāvētā komanda kopumā uzbrukuma vairāk, izdarot 40 metienus, bet pretinieku vārtsarga Jakubu Kovāržu pārspēja tikai vienreiz.

„Jokerit” izdevās izvirzīties vadībā devītajā minūtē, bet 14. minūtē uzreiz pēc nerealizēta skaitliskās vairākuma „Avtomobilist” atspēlējās. „Jokerit” aizsargi pieļāva kļūdu savā zonā, neizmetot ripu ārā uzreiz, un to izmantoja Iļja Krikunovs ar metienu no vārtu priekšas.

Otro reizi Kalniņš tika pārspēts 28. minūtē, kad Naidžels Douss vairākumā tika pie nosacīti brīva metiena no iemetiena punkta. Drīz sekoja arī „Avtomobilist” trešie vārti, kas atkal tika gūti vairākumā. Denam Sekstonam tika ļauts ar ripu apslidot pilnu apli uzbrukuma zonā un viņš savu reidu noslēdza ar precīzu metienu vārtu stūrī.

„Jokerit” šī bija pirmā neveiksme pēc piecām uzvarām pēc kārtas, kamēr bez punktiem Kalniņa komanda palika pirmoreiz kopš sestā oktobra mača pret SKA. Kopvērtējumā „Jokerit” ieņem trešo vietu Rietumu konferencē un ceturto vietu līgā, kamēr savas līderpozīcijas vēl vairāk nostiprinājusi Jekaterinburgas komanda, kura pēc šodienas spēles var lepoties ar bilanci 23 uzvaras un tikai viens zaudējums.

Miks Indrašis palīdzēja Maskavas „Dynamo” izbraukumā pieveikt „Neftekhimik”. Indraša komanda jau spēles pirmajās piecās minūtēs nonāca iedzinējos 0:2, bet līdz pirmā perioda beigām vienus vārtus atguva un 32. minūtē ar realizētu vairākumu panāca neizšķirtu. Šajā vārtu guvumā ar rezultatīvu piespēli piedalījās arī Indrašis.

Trešā perioda sākumā abas komandas apmainījās vārtu guvumiem, un uzvarētāja noteikšanai bija nepieciešams papildlaiks. Gandrīz arī nācās ķerties pie pēcspēles metieniem, bet divas sekundes pirms papildlaika beigām Iļja Ņikuļins tomēr izrāva „Dynamo” uzvaru ar 4:3.

Indrašis nospēlēja 19:57 minūtes, kurās guva sezonas 13 punktu (8+5 25 spēlēs). Viņam arī divi metieni pa vārtiem un uzvarēti deviņi no 18 iemetieniem.

KHL spēļu rezultāti

KomandasRez.
Metallurg – Sochi4:1
Avtomobilist-Jokerit3:1
Neftekhimik – Dynamo M3:4 P
Vityaz-Amur4:1

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  -2 [+] [-]

, 2018-10-31 19:03, pirms 5 gadiem
Gribetu redzet kuru komandu Avtomobilst varetu no NHL uzvaret..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-10-31 20:23, pirms 5 gadiem
Šis Kalniņam bija pirmais zaudējums pamatlaikā šajā sezonā.

     [+] [-]

, 2018-10-31 22:36, pirms 5 gadiem
elvitis_smird_110998466566531 rakstīja: Psc kkads Kolhoz, 23/24 win
Tavs niks atgādina riktīgu kolhozu!

  +1 [+] [-]

, 2018-10-31 23:32, pirms 5 gadiem
Pareiza atbilde-nevienu!