Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Monreāla un Tampa iemet astoņus vārtus, "Coyotes" pirmā uzvara

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Monreāla un Tampa iemet astoņus vārtus, "Coyotes" pirmā uzvara
Arizonas "Coyotes" pirmo reizi sezonā laukumu pameta labā noskaņojumā
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pirmo uzvaru beidzot izcīnīja Arizonas "Coyotes", kas noslēdzošajā trešdaļā izsēja trīs vārtu pārsvaru, tomēr izbraukumā ar 4:3 pagarinājumā pieveica Filadelfijas "Flyers". Tikmēr gan Monreālas "Canadiens", gan Tampabejas "Lightning" izbraukumā izcīnītajās uzvarās guva astoņus vārtus.

Arizonas "Coyotes", kas sezonas ievadā zaudēja 11 spēles pēc kārtas, aizvadīja lielisku pirmo trešdaļu pret Filadelfijas "Flyers" – ātri izdevās panākt 2:0, kamēr mājiniekiem 20 minūšu laikā tika atļauts izdarīt tikai trīs metienus, turklāt visi nāca no aizsargiem. Realizēts vairākums deva pat trīs vārtu pārsvaru, tomēr nekas nebija beidzies.

Laukuma saimnieki guva divus vārtus pēdējā minūtē un panāca izlīdzinājumu. Vispirms Džordans Vīls bija pirmais pie atlēkušās ripas, bet 15 sekundes pirms beigām izglābties ļāva Šona Kuturjē otrie vārti mačā, izceļoties pēc Kloda Žirū piespēles pāri zonai. Pagarinājuma pašās beigās gan Alekss Goligoskis ļāva Arizonas "Coyotes" līksmot par uzvaru, tādējādi izvairoties no līgas antirekorda atkārtošanas.

Tikmēr devīto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Tampabejas "Lightning" vārtsargs Andrejs Vasiļevskis, kurš tādējādi uzstādīja jaunu kluba rekordu.Vasiļevskis kapitulēja piecas reizes, atvairīja 18 metienus un palīdzēja izbraukumā ar 8:5 pieveikt Floridas "Panthers".

Ņikita Kučerovs guva savus 13. vārtus sezonā, kamēr komandas kapteinis Stīvens Stemkoss pretinieku vārtos raidīja divas ripas un izdarīja arī rezultatīvu piespēli. Tikmēr laukuma saimniekus no zaudējuma neglāba pat Aleksandra Barkova četri punkti – 1+3.

Monreālas "Canadiens" sezonas ievadā vislielākās problēmas sagādājusi tieši vārtu gūšana, bet viesos pret Otavas "Senators" par to neliecināja nekas – 8:3. Šarls Hudons iemeta divus vārtus un pievienoja vienu piespēli, Arturi Lekonens izcēlās ar diviem vārtiem, bet Šejs Vēbers, kurš uz ledus pavadīja vairāk nekā 26 minūtes, – ar 0+3.

Pārtrūkusi debitantes Lasvegasas "Golden Knights" piecu uzvaru sērija, viesos ar 3:6 zaudējot Ņujorkas "Islanders". Pretinieku kapteinis Džons Tavaress guva divus vārtus, bet Džošs Beilijs izcēlās ar trim piespēlēm. Lasvegasas vārtsargs Oskars Dansks otrajā trešdaļā bija spiests pamest laukumu savainojuma dēļ, un viņš kļuva par trešo "Golden Knights" vārtsargu, kurš nevar spēlēt savainojuma dēļ.

NHL regulārā sezona, 31. oktobris

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Islanders – Golden Knights6:3Flyers – Coyotes3:4 P
Blue Jackets – Bruins4:3 PMSenators – Canadiens3:8
Panthers – Lightning5:8Blues – Kings4:2
Canucks – Stars1:2 PSharks – Maple Leafs3:2
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-10-31 09:33, pirms 6 gadiem
orākuls5 rakstīja: Dadonovam jau vairāk punktu nekā Krosbijam. heh
cetrutais čalis no SKA vienkārši ir labākais savā komandā un labāks par Krosbiju jo līmenis Nhl ir diezgan zems
Jā, KāHāEl ir nesalīdzināmi spēcīgāks čempionāts, kur dominē varenie AHL vidusmēra uzbrucēji un spēcīgie ECHL aizsargi un vārtsargi. Nemaz nerunājot par vārtsargu no Ungārijas līgas, kurš pēc statistikas ieliek dažiem labiem Krievijas izlases vārtsargiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-10-31 09:59, pirms 6 gadiem
Bananāss rakstīja: Jā, KāHāEl ir nesalīdzināmi spēcīgāks čempionāts, kur dominē varenie AHL vidusmēra uzbrucēji un spēcīgie ECHL aizsargi un vārtsargi. Nemaz nerunājot par vārtsargu no Ungārijas līgas, kurš pēc statistikas ieliek dažiem labiem Krievijas izlases vārtsargiem.
Par "Ungārijas līgas vārtsargu" – normāliem cilvēkiem ir skaidrs, ka svarīgākais ir vārtsarga meistarība, nevis, tas, kurā līgā viņš pirms tam spēlējis, bet pajoļi un nejēgas visu laiku piemin "Ungārijas līgu"...

     [+] [-]

, 2017-10-31 10:41, pirms 6 gadiem
WKS rakstīja: Par "Ungārijas līgas vārtsargu" – normāliem cilvēkiem ir skaidrs, ka svarīgākais ir vārtsarga meistarība, nevis, tas, kurā līgā viņš pirms tam spēlējis, bet pajoļi un nejēgas visu laiku piemin "Ungārijas līgu"...
pec teksta var redzet kurs ir pajolis....
un ir tada lieta ka attistiba... tani laika Kalnins nebija nekas,bet potencials bija

  +1 [+] [-]

, 2017-10-31 10:48, pirms 6 gadiem
WKS rakstīja: Par "Ungārijas līgas vārtsargu" – normāliem cilvēkiem ir skaidrs, ka svarīgākais ir vārtsarga meistarība, nevis, tas, kurā līgā viņš pirms tam spēlējis, bet pajoļi un nejēgas visu laiku piemin "Ungārijas līgu"...
Inteliģences etalons ierunājās.