Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3030, Did:0, useCase: 3

Lasmanis: "Arī mēs pieļāvām kļūdas, taču kopumā par spēli jāsaka: fantastika!"

Rolands Eliņš

Lasmanis: "Arī mēs pieļāvām kļūdas, taču kopumā par spēli jāsaka: fantastika!"
Kārlis Pauls Lasmanis. Foto: Romāns Kokšarovs/LOK

Latvijas 3x3 basketbolists Kārlis Pauls Lasmanis pēc uzvaras Parīzes spēļu turnīrā pār Nīderlandi sarunā ar portālu Sportacentrs.com uzteica spēles kvalitāti, nosaucot savas komandas panākumu ar 21:12 pār vienu no Eiropas spēcīgākajām komandām par fantastiku. Taču viņš arī uzsvēra, ka nākamajās dienās nedrīkst atslābināties, jo konkurenti būs gatavi sodīt par katru vaļību.

"Nebija viegla spēle, neskatoties uz rezultātu beigās, bija smagnēja spēle," teica Kārlis Pauls Lasmanis. "Nebija tik liels satraukums kā vakardien, jo vakar tomēr bija turnīra atklāšanas spēle. Prieks par uzvaru, prieks, ka nokapājām tā, ka likām viņiem daudz kļūdīties."

"Mēs gan paši arī daudz kļūdījāmies, bumbas daudz slīdēja ārā no rokām gan mums, gan viņiem," turpināja Lasmanis. "Bet kopumā par spēli - fan-tas-ti-ka!" viņš uzsvēra.

Ar divām uzvarām divās spēlēs Latvijas 3x3 basketbola izlase spērusi pamatīgu soli Parīzes OS izslēgšanas spēļu virzienā - tajās iekļūs sešas labākās no astoņām komandām, kamēr pirmās divas uzreiz kvalificēsies pusfinālam.

"Vēl priekšā daudzas spēles, tur nav, ko sapņot," jebkādas spekulācijas par turnīra tabulu noraidīja Lasmanis. "Nevajag daudz domāt par ceturtdaļfinālu, labāk tēmēsim uzreiz uz pusfinālu."

Lasmanis intervijas laikā arī ar interesi ik pa brīdim uzmeta aci TV ekrānam ar Ķīnas-Serbijas spēli. Viņš pasmējās, ka tur viņa komandas biedri spēlē, taču, protams, šobrīd galvenā interese par to, kā sagatavoties rītdienas spēlei pret Ķīnu.

"Šajā turnīrā bīstama ir jebkura komanda," viņš sacīja. "Nevienu pretinieku nevar nenovērtēt, un visi šeit māk spēlēt 3x3 basīti. Tā ka - ja mēs kādā spēlē nenokoncentrēsimies, tad mēs varam dabūt baigi smagi."

Mikszonā Lasmanis tika aicināts nosaukt, kura tad ir šī turnīra pastarīte. "Provokatīvs jautājums," viņš smējās. "Man obligāti jānosauc viena? Tad teikšu - ASV! Un serbi otri švakākie," Lasmanis smejoties teica par šī turnīra galvenajām favorītēm, tiesa, tobrīd vēl nebija zināms, ka Serbija zaudējusi Ķīnai.

Ķīnas un Serbijas spēle beidzās tieši tad, kad Latvijas komanda sēdās transportā, un Lasmanis aizejot uzsauca: "Es taču teicu, ka serbi ir pastarīši!"

Sportacentrs.com no Parīzes

Noderīgas saites:

Olimpisko spēļu jaunumi
Latvijas sportistu starti un rezultāti
SPORTLAND lielā prognožu spēle
K SENUKAI Trāpi skaitli un WOW 50 eiro spēle

  +1 [+] [-]

, 2024-07-31 21:16, pirms 2 mēnešiem
Bet labi tie mūsu puiši , runā kā jau letiņiem pieklājas - priecājos ka nav kat kādi mīšļi kas lido .