Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

PSG par 40 miljoniem izpērk Portugāles izlases aizsargu

Agris Suveizda

PSG par 40 miljoniem izpērk Portugāles izlases aizsargu
Nunu Mendišs. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Francijas spēcīgākais futbola klubs PSG pavēstījis par Portugāles izlases kreisā aizsarga Nunu Mendiša izpirkšanu no Lisabonas "Sporting". Ar talantīgo spēlētāju noslēgts pilnvērtīgs līgums uz četrām sezonām.

Iepriekšējā vasarā Lisabonas "Sporting" audzēknis Parīzes klubam pievienojās īrē ar izpirkuma iespēju, ko PSG nu arī izmantojusi. Darījuma detaļas parīzieši neatklāj, taču franču mediji lēsa, ka īres maksa bija septiņu miljonu eiro vērtībā, bet izpirkuma summa – vēl 40 miljoni eiro.

Mendišs, kuram jūnijā apritēs 20 gadu, Francijas čempionāta sezonā sāka 18 no savām 27 spēlēm un tika iekļauts sezonas simboliskajā izlasē – kopā ar vēl trim komandas biedriem Džanluidži Donnarummu, Markinjusu un Kiljanu Mbapē.

Martā Mendišs palīdzēja Portugāles izlasei kvalificēties Pasaules kausa finālturnīram, pārspēļu pusfinālā pret Turciju (3:1) tikai izskaņā nomainot Rafaelu Gerreiru, bet finālspēlē pret Ziemeļmaķedoniju (2:0) aizvadot pilnu maču. Valstsvienībā Mendišs ir piedalījies 13 mačos un kvalifikācijā sāka piecas no savām deviņām spēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.psg.fr/equipes/equipe-p...

     [+] [-]

, 2022-05-31 16:54, pirms 2 gadiem
Baigā intriga, virsrakstā netiek minēts spēlētājs. Tas tāpēc, lai, ja ir kāda interese par notiekošo, obligāti būtu jāver vaļā raksts