Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Jazz" lidmašīna pēc sadursmes ar putnu veikusi ārkārtas nosēšanos

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Jazz" lidmašīna pēc sadursmes ar putnu veikusi ārkārtas nosēšanos
Donovans Mičels. Foto: Rick Bowmer/AP/Scanpix

Ar pamatīgu izbīli noslēdzies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) līderes Jūtas "Jazz" pirmais mēģinājums doties uz izbraukuma spēli Memfisā, kur tai naktī uz ceturtdienu paredzēts tikties pret vietējo "Grizzlies" komandu.

Īsi pēc pacelšanās no Soltleiksitijas lidostas "Jazz" komandas lidmašīnas dzinējā ielidoja putns, kā rezultātā dzinējs aizdegās un pēcāk pārtrauca darboties. Iekšā sēdošie pasažieri lidmašīnas salonā esot dzirdējuši skaļu troksni, kā arī liesmas no kreisā dzinēja, ziņo ESPN. Incidenta dēļ bija nepieciešams veikt ārkārtas nosēšanos turpat Soltleiksitijā.

Zināms, ka neviens no pasažieriem nav cietis, "Jazz" basketbolistiem, piemēram, Donovanam Mičelam un Rūdijam Gobēram veicot ierakstus "Twitter", kur tie pauduši atvieglojumu par to, ka situācija beigusies veiksmīgi. "Jazz" uz izbraukuma spēli devusies šorīt.

Jūtas "Jazz" vienība aizvadītajās 46 cīņās guvusi 35 panākumus, izcīnot sešus panākumus pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-03-31 16:53, pirms 3 gadiem
Iespaidīgi foto.