Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Ozolnieki mēģinās spert soli tuvāk titulam, "Biolars" – izlīdzināt sēriju

Jānis Celmiņš

Ozolnieki mēģinās spert soli tuvāk titulam, "Biolars" – izlīdzināt sēriju
Uzbrukumā Aivars Siļutins
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Zemgales OC Jelgavā šovakar tiks izspēlēta Latvijas volejbola čempionāta finālsērijas otrā spēle. Šoreiz laukuma saimnieku statusā iejutīsies „Biolars” komanda, bet viesu – „Poliurs / Ozolnieki”. Mača sākums pulksten 18.15, tiešraide LTV7.

Pirmajā sērijas spēlē „Poliurs” komanda saviem pretiniekiem finālā nedeva nekādas cerības, uzvarot pārliecinoši gan pēc spēles gaitas, gan mača rezultāta – 3:0. Pēc spēles palika iespaids, ka „ozīši” vajadzības gadījumā var spēlēt vēl labāk. Noteikti labāk var spēlēt „Biolars” volejbolisti, kuri pirmajā mačā bija pilnīgi bezspēcīgi, pieļaujot 38 kļūdas… Arī citos statistikas rādītājos jelgavnieki atpalika no Ozolnieku komandas.

Uzreiz pēc pirmā sērijas mača „Biolars” komandas viens no pieredzējušākajiem spēlētājiem Andrejs Jamrovskis solīja, ka otrajai spēlei būs pavisam cita gaita un jelgavnieki pirmajā spēlē jau iztērējuši visu savu kļūdu daudzumu šajā sērijā. Ļoti stabilu pirmo spēli „Poliurs” rindās aizvadīja Aivars Siļutins, ne tikai gūstot 17 punktus, bet arī veiksmīgi tiekot galā ar pretinieku servēm. Jāpiemin, ka Siļutins un Mārtiņš Pļaviņš vakar startēja Iekšlietu Ministrijas spartakiādes spēlēs. Pļaviņa pārstāvētā Valsts Robežsardzes komanda šajos mačos uzvarēja, bet Siļutins un Rīgas pašvaldības policija ierindojās trešajā vietā.

Jelgavniekiem par sliktu runā fakts no Latvijas volejbola vēstures grāmatām. Pēdējos piecos Latvijas čempionātos komandai kas zaudējusi pirmo sērijas maču atspēlēties un uzvarēt visā sērijā izdevies tikai reizi. Tas notika 2007. gadā, kad „Lāses” komanda zaudēja pirmo sērijas maču pret SK „Rīga” volejbolistiem, bet nākamajos trijos svinot panākumus triumfēja čempionātā. Vai jelgavniekiem izdosies atkārtot ko līdzīgu, uzzināsim jau tuvākās nedēļas laikā, bet sērijas otrais mačs jau šovakar Jelgavā, tā sākums pulksten 18.15. Tiešraidē maču demonstrēs LTV7 kanāls.

Kas notiks šodien Jelgavā?

  • 23

  • 19


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja