Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bostonas medijs: Entonijs piekristu aizmainīšanai arī uz "Celtics"

Rolands Eliņš

Bostonas medijs: Entonijs piekristu aizmainīšanai arī uz "Celtics"
Karmelo Entonijs spēlē pret Bostonu
Foto: AP/Scanpix

Prestižā laikraksta "Boston Globe" NBA apskatnieks Gerijs Vašbērns publiski norādījis, ka Ņujorkas "Knicks" nav atmetusi cerības veikt darījumu ar Bostonas "Celtics", turklāt Karmelo Entonijs iekļāvis Bostonu to komandu lokā, kuras dēļ piekristu atteikties no veto iespējas. Bostonas kluba vadība šāda darījuma iespēju pagaidām noraidījusi.

Saskaņā ar Ņujorkas mediju iepriekš ziņoto, Karmelo Entonijs savu darījuma veto iespēju neizmantotu Klīvlendas "Cavaliers" un Losandželosas "Clippers" komandu dēļ. Abas ir starp līgas spēcīgākajām komandām, turklāt abās arī spēlē Entonija tuvi draugi - Lebrons Džeimss un Kriss Pols. Taču Bostonas lielākais laikraksts "Globe" ziņo, ka šajā Entonija sarakstā ir arī "Celtics".

"Globe", atsaucoties uz saviem avotiem NBA, norāda, ka "Knicks" prezidents Fils Džeksons ir devis rīkojumu pārējiem kluba funkcionāriem atrast maiņas variantu ar kādu no Entonijam derīgajām komandām. "Celtics" vadība sākotnēji gan noraidījusi šādu darījumu jebkādā variantā, taču tiek ziņots, ka "Knicks" nav atmetusi cerības un aizsūtījusi skautu uz sestdienas "Celtics" un "Bucks" spēli, kā arī turpina intensīvi izvērtēt "Celtics" sastāvā esošos spēlētājus.

"Globe" avots apgalvo, ka "Celtics" treneris Breds Stīvenss būtu ar mieru uzņemties Entonija trenēšanu un iekļaušanu savā komandā, bet kluba prezidents Denijs Eindžs to nevēloties. Lai arī Entonijs joprojām ir viens no skaļākajiem vārdiem un rezultatīvākajiem spēlētājiem līgā, plaši tiek apšaubītas viņa uzvarētāja dotības (Karmelo savā karjerā ir uzvarējis tikai trīs "play-off" sērijās) un pienesums aizsardzībā, kas loģiski izskaidrotu Eindža nevēlēšanos iemainīt Entoniju un riskēt ar komandu, kas jau šobrīd izskatās nostājusies uz panākumu ceļa. No otras puses - izlikties neieinteresētam ir labākais veids, kā pazemināt pirkuma cenu, it sevišķi, ja pārdevējs ir apņēmies veikt darījumu šā vai tā.

Bostonas "Celtics" Entonijam gan ne tuvu nav iecienītākā komanda NBA. Taču "Celtics" šobrīd ir otrajā vietā Austrumu konferencē, ļoti stabilās "play-off" pozīcijās, turklāt var lepoties ar augstākā līmeņa saspēles vadītāju Aizejas Tomasa izskatā, kā arī starpsezonā piesaistīto centru Elu Horfordu. "Celtics" lielākā problēma šobrīd ir cīņa par atlēkušajām bumbām, kur Bostona ir tikai 28. vietā līgā. Lai arī Entonijs nav īpaši izslavēts šajā basketbola elementā, viņš šosezon ar vidēji 6.2 bumbām zem groziem ir līgas astotais labākais vieglais uzbrucējs. Savukārt Džeksonu Bostonā interesē Entonija pozīcijas spēlētājs Džā Krauders, 26 gadus vecs uzbrucējs, kurš ir ļoti universāls spēlētājs un izceļas ar savu spēli aizsardzībā.

Pagaidām gan jebkāds tiešs Bostonas un Ņujorkas darījums vēl ir mazticams scenārijs, taču tiek piesaukta iespēja, ka "Celtics" varētu kā trešā komanda iesaistīties "Clippers" un "Knicks" maiņā. "Clippers" vadība par Entonija iegādi sarunās ar "Knicks" bijusi daudz pozitīvāk noskaņota, taču tiešu darījumu veikt būtu sarežģīti, tādēļ tiek meklēta trešā komanda, kas, piemēram, varētu no "Clippers" uzņemties rezultatīvā rezervista Džamala Kroforda līgumu, bet Ņujorkai piedāvāt kādu jauno spēlētāju un/vai drafta izvēles.

Jāpiezīmē, ka par spīti neveiksmju pilnajam pēdējam mēnesim, Kristapa Porziņģa traumai un baumām par Entonija aizmainīšanu, "Knicks" ar 21 uzvaru 49 spēlēs joprojām ir tikai divu uzvaru attālumā no konferences astotās vietas un "play-off" zonas.

Izmantotie resursi:
Could Celtics become part of a Carmelo Anthony...

1 2 44 komentāri

  -3 [+] [-]

, 2017-01-31 12:06, pirms 7 gadiem
Kleperi starp labākajām līgas komandām - te pat valjero jāsmejas!

     [+] [-]

, 2017-01-31 12:10, pirms 7 gadiem
Sabojās vēl mikroklimatu. Labāk nē.

  -1 [+] [-]

, 2017-01-31 12:14, pirms 7 gadiem
jāatlaiž neveiksmju cēlonis - Fils. laba intervija ar Fišeru - visi kautkā aizmirsuši, ka viņš ar vājāku sastāvu pat nesa labāku rezultātu..

  +1 [+] [-]

, 2017-01-31 12:33, pirms 7 gadiem
NĒ NĒ NĒĒĒĒĒĒĒĒ NĒĒ NĒ NEVAJAG VIŅU MUMS NĒĒĒĒĒ mums vajag big menu ka okaforu vai cousinsu bet ne karameli vienkārši nēēēē

  -1 [+] [-]

, 2017-01-31 12:34, pirms 7 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Kleperi starp labākajām līgas komandām - te pat valjero jāsmejas!
Jā, Cleperi ir diezgan lieli miskastnieki, man liekas, ja viņi NYK mainītu Griffinu, tas būtu sūdīgākais deal ever in NBA history. Labāk tad lai Carmelo turpina spēlēt NYK.

  -1 [+] [-]

, 2017-01-31 12:49, pirms 7 gadiem
Kur Celtics motivācija?
Tikt vaļā no impotenta Ala? Aizsradzīb;ā abi šie aptuveni vienādi.

  +2 [+] [-]

, 2017-01-31 13:00, pirms 7 gadiem
karlosm rakstīja: Jā, Cleperi ir diezgan lieli miskastnieki, man liekas, ja viņi NYK mainītu Griffinu, tas būtu sūdīgākais deal ever in NBA history. Labāk tad lai Carmelo turpina spēlēt NYK.
Ja godīgi, būtu intersanti pavērot, kā Karmelo izskatās ar Elites PG vienā komandā. Jo Griffins jau pa lielam ir daudz tizlāks kā Entonijs. Manuprāt tas būtu džekpots Clipperiem, ja izdotos tikt pie Karmelo un atbrīvoties no Grifina. Tik jāgaida vēl, ka CP būs atpakaļ, un Clippers ar Entoniju būtu reali kontenderi. Treneris Clipperiem arī ir ar ļoti spēcīgu raksturu un spējām uzaurot uz spēlētājiem. Manuprāt būs tikai OK. Es pat gribētu redzēt CA kopā ar CP3. Un labu sienu zem groziem kā DeAndre.

  +5 [+] [-]

, 2017-01-31 13:00, pirms 7 gadiem
Karmelo tagad jūtas tikpat vajdzīgs kā baltās krāsas zīmulis

  +4 [+] [-]

, 2017-01-31 13:22, pirms 7 gadiem
Emka953 rakstīja: NĒ NĒ NĒĒĒĒĒĒĒĒ NĒĒ NĒ NEVAJAG VIŅU MUMS NĒĒĒĒĒ mums vajag big menu ka okaforu vai cousinsu bet ne karameli vienkārši nēēēē
Okaforu? TU laikam smejies?Varbut Noelu,bet nejau Okaforu

  -1 [+] [-]

, 2017-01-31 13:23, pirms 7 gadiem
Labdien. Šovakar spēle, bet pirmstam iesaku noskatīties nedēļas kopsavilkuma video ar labākajiem momentiem un spēlētāju komentāriem, arī KP. Vakarā HD streami īsi pirms 02:00 naktī -> Kristaps Porzingis Official Fan Page

     [+] [-]

, 2017-01-31 13:26, pirms 7 gadiem
Bostonai vajag čali,kas savāc bumbas un peld ap grozu..
Un Kliperi bus muļķi ja netreidos kaut ko pret Melo,jo principā šis varētu but pēdejais gads šitādai blicei Kliperos kaut ko sasniegt.

  +2 [+] [-]

, 2017-01-31 13:28, pirms 7 gadiem
varb kāds ievērojis, ka NYK pastāvīgi uzduras uz komandām pacēluma periodā.. trāpa pret PHI tās sērijā, tad PHX izrullē NYK (bet arī SAS un TOR pēdējā laikā), tad DAL vispār monstrā

arī NYK ir 1.vietā līgā <=5p zaudētajos mačos.. kādi 12-13..

Liekas, arī veiksme nesmaida.

     [+] [-]

, 2017-01-31 13:31, pirms 7 gadiem
''Džā'' Krauders? Džei vai Džejs! Tāda tipa kapātājs tiešām Knicks lieti noderētu, un Melo pat tīri labi iederētos Bostonā, lai Tomasam mazāks slogs uzbrukumā. Cerams izdosies kko sabīdīt, lai KP nenīkst tajā miskastē Ņujorkā.

     [+] [-]

, 2017-01-31 13:37, pirms 7 gadiem
Uzreiz jau rakstā varēja arī pieminēt, ka Eindžs arī teica, ka nav ieinteresēts iemainīt Karmelo. Var arī saprast kāpēc - izbojātu komandas mikroklimatu, apstādinātu bumbas kustību.
Turklāt ir jau Tomass, kāpēc lai vajadzētu vēlvienu ball-dominant scoreri, kurš slikti spēlē defā ? Makes no sense.

  -1 [+] [-]

, 2017-01-31 13:40, pirms 7 gadiem
Emka953 rakstīja: NĒ NĒ NĒĒĒĒĒĒĒĒ NĒĒ NĒ NEVAJAG VIŅU MUMS NĒĒĒĒĒ mums vajag big menu ka okaforu vai cousinsu bet ne karameli vienkārši nēēēē
Cousins būtu ideāls variants. Bruklinas piki, Rozier, un varbūt vēl kkas pret Cousins būtu iespējams, ja Kings beidzot saprastu, ka laiks atkal sākt no jauna.

     [+] [-]

, 2017-01-31 13:43, pirms 7 gadiem
ventilators rakstīja: Uzreiz jau rakstā varēja arī pieminēt, ka Eindžs arī teica, ka nav ieinteresēts iemainīt Karmelo. Var arī saprast kāpēc - izbojātu komandas mikroklimatu, apstādinātu bumbas kustību.
Turklāt ir jau Tomass, kāpēc lai vajadzētu vēlvienu ball-dominant scoreri, kurš slikti spēlē defā ? Makes no sense.
"Globe" avots apgalvo, ka "Celtics" treneris Breds Stīvenss būtu ar mieru uzņemties Entonija trenēšanu un iekļaušanu savā komandā, bet kluba prezidents Denijs Eindžs to nevēloties.

Ko tu vēl vēlies pieminēt??? Bet piekrītu, ka nav loģiski labot to, kas nav salūzis. Cits jautājums, kādi ir Celtics mērķi. Konfas fināls? Fināls? Tituls? Kuru no šiem mērķiem var sasniegt ar šā brīža sastāvu, kuru ar Melo ierindā jeb kaut ko pamainot?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-01-31 13:43, pirms 7 gadiem
Mixes rakstīja: ''Džā'' Krauders? Džei vai Džejs! Tāda tipa kapātājs tiešām Knicks lieti noderētu, un Melo pat tīri labi iederētos Bostonā, lai Tomasam mazāks slogs uzbrukumā. Cerams izdosies kko sabīdīt, lai KP nenīkst tajā miskastē Ņujorkā.
Kā tieši tavuprāt Melo tur iederētos ? Bostona spēlē komandas basi 3/4 spēli un 4/4 vienkārši dod Tomasam, lai met visu ko var. Kur tur Melo būtu vieta ? Viņš droši nav komandas spēlētājs, un ego viņam neatļautu, lai kkāds punduris Tomass viņa vietā ņem clutch metienus mest. Aizsardzībā arī būtu katastrofa Kraudera vietā ielikt Melo.
Ceru, ka baumas, ka Eindžš jau pasūtījis Filu tālāk, ir patiesas

     [+] [-]

, 2017-01-31 13:44, pirms 7 gadiem
ventilators rakstīja: Cousins būtu ideāls variants. Bruklinas piki, Rozier, un varbūt vēl kkas pret Cousins būtu iespējams, ja Kings beidzot saprastu, ka laiks atkal sākt no jauna.
Nop, Kazinss paliks Kings, jo parakstīs max līgumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-01-31 13:46, pirms 7 gadiem
ventilators rakstīja: Cousins būtu ideāls variants. Bruklinas piki, Rozier, un varbūt vēl kkas pret Cousins būtu iespējams, ja Kings beidzot saprastu, ka laiks atkal sākt no jauna.
Traks vai? Sākt no jauna? Kas tev liek domāt, ka Kings front office ir spējīgs kko jēdzīgu nodraftēt vai atrast FA, vai notreidot? Mana vecāmamma mācētu labāku komandu nokomplektēt. Kazinss ir vienīgais iemesls, kāpēc tā komanda nav pilnīgā pakaļā. Tāpēc tieši viņiem vajadzētu to puiku kārtīgi pieķēdēt un būvēt ap viņu, kas ir vienkāršāk, nekā sākt no jauna, kad ir redzams, ka viņi to neprot.

     [+] [-]

, 2017-01-31 13:49, pirms 7 gadiem
Mixes rakstīja: "Globe" avots apgalvo, ka "Celtics" treneris Breds Stīvenss būtu ar mieru uzņemties Entonija trenēšanu un iekļaušanu savā komandā, bet kluba prezidents Denijs Eindžs to nevēloties.

Ko tu vēl vēlies pieminēt??? Bet piekrītu, ka nav loģiski labot to, kas nav salūzis. Cits jautājums, kādi ir Celtics mērķi. Konfas fināls? Fināls? Tituls? Kuru no šiem mērķiem var sasniegt ar šā brīža sastāvu, kuru ar Melo ierindā jeb kaut ko pamainot?
Ja playoffi sāktos šobrīd, es teiktu, ka Fināls vēl būtu iespējams, bet par cik vēl gandrīz 3 mēneši regulārās sezonas, tad pieņemu, ka Cavs saņemsies un nebūs vairs tāda miskaste uz PO un tomēr būs finālā.

Melo Bostonai nebūtu risinājums. Ikvienai komandai gala mērķis ir tituls. TU tiešām domā, ka pievienojot Melo Celtics varētu kaut teorētiski 4 reizes uzvarēt Warriorus ? (Melo būtu jāsedz Durants, Tomasam Karijs. Game over). Protams, ka savāktie asseti ir jāizmanto, bet ne pret Melo, kurš jau uz pēdējās kājas spēlē. Čikāgas Batlers, IND Džordžs, Cousins, par tādiem spēlētājiem būtu vērts atdot Bruklinas pickus, ne pret Melo.

  -1 [+] [-]

, 2017-01-31 13:49, pirms 7 gadiem
krikshels rakstīja: Labdien. Šovakar spēle, bet pirmstam iesaku noskatīties nedēļas kopsavilkuma video ar labākajiem momentiem un spēlētāju komentāriem, arī KP. Vakarā HD streami īsi pirms 02:00 naktī -> http://www.kzingis.com/single-post/2017/01/31/Knicks-All-Access-Weekly-Wins-over-Indy-Charlotte-4OT-thriller-and-Melos-45-pt-night
Labdien. Es tik tiešām nesaprotu kāpēc tu to dari un kam tas vajadzīgs. Uz redzēšanos.

     [+] [-]

, 2017-01-31 13:51, pirms 7 gadiem
ventilators rakstīja: Kā tieši tavuprāt Melo tur iederētos ? Bostona spēlē komandas basi 3/4 spēli un 4/4 vienkārši dod Tomasam, lai met visu ko var. Kur tur Melo būtu vieta ? Viņš droši nav komandas spēlētājs, un ego viņam neatļautu, lai kkāds punduris Tomass viņa vietā ņem clutch metienus mest. Aizsardzībā arī būtu katastrofa Kraudera vietā ielikt Melo.
Ceru, ka baumas, ka Eindžš jau pasūtījis Filu tālāk, ir patiesas
Piekrītu tev tādā ziņā, ka Melo stils īsti neder nekur, kur kāds sapņo par komandas ķīmiju. Bet Bostona man liekas kā viens no relatīvi labākajiem variantiem, jo pēc Tomasa tur nav augstas kvalitātes otrā uzbrukuma opcija, tādēļ arī viņi iziet uz komandas spēli. Tas varētu būt īpaši jūtams playofos, kur būs liels spiediens, un vienam pavilkt tādos brīžos nav viegli, ja tavs vārds nav Maikls Džordans (un pat tad viņam palīdzēja Kers, Paksons, Pipens). Turklāt varbūt tādā komandā, kā Celtics, kur tomēr bumba kaut cik kustās, kaut kādā mērā līdzi parautos arī Melo, nevis kā Ņujorkā, kur viss ir tieši iekārtots viņa un Rouza iso.

     [+] [-]

, 2017-01-31 13:52, pirms 7 gadiem
Mixes rakstīja: Traks vai? Sākt no jauna? Kas tev liek domāt, ka Kings front office ir spējīgs kko jēdzīgu nodraftēt vai atrast FA, vai notreidot? Mana vecāmamma mācētu labāku komandu nokomplektēt. Kazinss ir vienīgais iemesls, kāpēc tā komanda nav pilnīgā pakaļā. Tāpēc tieši viņiem vajadzētu to puiku kārtīgi pieķēdēt un būvēt ap viņu, kas ir vienkāršāk, nekā sākt no jauna, kad ir redzams, ka viņi to neprot.
Un cik ilgi tieši viņi Kazinsu tur vēl mocīs ? Ja gadu no gada tu ceri uz playoffiem, bet kā nesanāk tā nesanāk, tad varbūt ir laiks visu, kas ir ar vērtību dot prom pret pickiem un sākt no jauna. Tas pats ir Clipperu variants (tikai šie vismaz līdz playoffiem tiek), jau cik gadus runā, ka šis tik būs Clipperu gads, un katru gadu kādas problēmas - te traumas, te nočouko.
Ar Kings līdzīgi. Jau gadus 4 vai 5 mētājas ap to 9-11. vietu bet ne reizi netiek playoffos. Kazinsam gandrīz vidēji treneris sezonā nomainās. Tā komanda ir miskaste ar vai bez viņa, galvenokārt, menedžmenta dēļ.

     [+] [-]

, 2017-01-31 13:54, pirms 7 gadiem
rudy_Latvija rakstīja: Nop, Kazinss paliks Kings, jo parakstīs max līgumu.
Tā viņš saka. Bet pavēro viņu spēlēs. Tev izskatās, ka viņš tur ir laimīgs ? Ja viņam reportieris prasa, vai vēlies šeit būt, neviens komandas līderis pie veselā saprāta neteiks, ka viņam te riebjas.

Turklāt, viņš arī ir teicis, ka gribētu spēlēt ar Volu vai Bledso (koledžas komandas biedriem), vai tas uzreiz nozīmē, ka dosies uz WAS vai PHX?

     [+] [-]

, 2017-01-31 13:56, pirms 7 gadiem
Manuprāt, Carmelo lieliski iederētos Oklahomā, ļoti labs palīgs RW.
Bostonā, nebūtu slikts variants patiesībā, ja Breds piespiestu rotēt bumbu Melo, bet ja nerotēs bumba, tad Bostona ies uz grunti.
Melo LAC nu nez nez, lai arī Griffins nemet tik daudz iekšā, tomēr viņam potenciāls ir augstāks kā Melo manuprāt gan defā, gan uzbrukumā.

     [+] [-]

, 2017-01-31 13:59, pirms 7 gadiem
ventilators rakstīja: Un cik ilgi tieši viņi Kazinsu tur vēl mocīs ? Ja gadu no gada tu ceri uz playoffiem, bet kā nesanāk tā nesanāk, tad varbūt ir laiks visu, kas ir ar vērtību dot prom pret pickiem un sākt no jauna. Tas pats ir Clipperu variants (tikai šie vismaz līdz playoffiem tiek), jau cik gadus runā, ka šis tik būs Clipperu gads, un katru gadu kādas problēmas - te traumas, te nočouko.
Ar Kings līdzīgi. Jau gadus 4 vai 5 mētājas ap to 9-11. vietu bet ne reizi netiek playoffos. Kazinsam gandrīz vidēji treneris sezonā nomainās. Tā komanda ir miskaste ar vai bez viņa, galvenokārt, menedžmenta dēļ.
Es skatos tīri no Kings menedžmenta perspektīvas ar domu, ka viņi saprot, ka ir pilnīgi cirvji. Vieglāk būtu paturēt vienīgo labo lietu, kas viņiem ir, ņemt to par pamatu un censties kaut cik jēdzīgu komandu ap viņu savākt, nevis aizdot prom, un mēģināt 100. reizi caur draftu vai treidiem izgāzties. Te nāk prātā Einšteina jukuša cilvēka definīcija. Vislabākais, protams, būtu iztīrīt to menedžmenta miskasti un tad varētu arī treidot Kazinsu, ja kompetenti ļaudis pēc tam zinātu, ko iesākt ar iegūto.

     [+] [-]

, 2017-01-31 13:59, pirms 7 gadiem
Vēl par Kings paturpinot. Es neteiktu, ka viņi galīgi draftēt nejēdz. Tomēr pēdējo 10 gadu laikā izvilka Kazinsu, Tomasu un Evansu (kurš bija ROY gadā ar Hārdenu, Kariju un DeRouzenu). Cits jautājums ir kā viņi māk talantu novērtēt un attīstīt. Evansu, piemēram, pilnīgi sadi.rsa, Tomasu, kurš tagad ir MVP kandidāts, atdeva par sviestmaizi. Menedžments. Neskaitāmas treneru maiņas, vēlreiz - sūdīgs menedžments.

     [+] [-]

, 2017-01-31 14:05, pirms 7 gadiem
ventilators rakstīja: Vēl par Kings paturpinot. Es neteiktu, ka viņi galīgi draftēt nejēdz. Tomēr pēdējo 10 gadu laikā izvilka Kazinsu, Tomasu un Evansu (kurš bija ROY gadā ar Hārdenu, Kariju un DeRouzenu). Cits jautājums ir kā viņi māk talantu novērtēt un attīstīt. Evansu, piemēram, pilnīgi sadi.rsa, Tomasu, kurš tagad ir MVP kandidāts, atdeva par sviestmaizi. Menedžments. Neskaitāmas treneru maiņas, vēlreiz - sūdīgs menedžments.
Viens ir draftēt talantu, otrs ir draftēt spēlētāju, lai tas organiski varētu iekļauties komandā un būt tai noderīgs. Cik atceros, Kings laikos Tomass nebija augstā cieņā - volume puļītājs no beņķa un viņa uzziedēšana par elites PG Bostonā bija neliels pārsteigums. Bet Kings sistēmā neiederējās, nebija ķīmijas. Kas notika ar Evansu, ej uzmini. Traumas lkm sabeidza puiku, jo atguvies līdz rookie sezonas līmenim jau viņš nav. Protams, visi 3 liecina, ka kkādu talantu jau nodraftēt viņi var ik pa laikam, tīri matemātiski ir arī jātrāpa pa labiem, bet pārsvarā viņu izvēles ir bijušas katastrofas.

     [+] [-]

, 2017-01-31 14:05, pirms 7 gadiem
Mixes rakstīja: Es skatos tīri no Kings menedžmenta perspektīvas ar domu, ka viņi saprot, ka ir pilnīgi cirvji. Vieglāk būtu paturēt vienīgo labo lietu, kas viņiem ir, ņemt to par pamatu un censties kaut cik jēdzīgu komandu ap viņu savākt, nevis aizdot prom, un mēģināt 100. reizi caur draftu vai treidiem izgāzties. Te nāk prātā Einšteina jukuša cilvēka definīcija. Vislabākais, protams, būtu iztīrīt to menedžmenta miskasti un tad varētu arī treidot Kazinsu, ja kompetenti ļaudis pēc tam zinātu, ko iesākt ar iegūto.
Nu bet skaties, ko viņiem dod 9-11 vieta reg sezonā ? Zems loterijas picks. ~10 vieta, tur, kur viņi parasti ir drafta secībā. Tur nekādus superstārus parasti neizvelk (nerunāsim par Kobi, ir izņēmums). Kazinss viņus arī notur tajā loterejas beigu vietā, bet labāki viņi ar to nepaliek. Visa līga zin, cik lieli idioti ir Kings vadība, normāli FA tur negrib spēlēt. Kā lai tā komanda kļūst labāka ? Kazinss var mest 50 punktus un vākt 20 rebus, bet viņi tik un tā zaudē. Jo tur nekā citi ap viņu nav.

Un tad beigu beigās padomā. Ja par Kazinsu var dabūt 2. pirmā raunda pickus (viens no tiem Bruklinas, kuram ir liela iespēja būt nr1. šogad) un vēl kkādus jaunus potenciālos džekus no Bostonas, vai nebūtu vērts riskēt ? Cik vēl sezonas viņi grib būt nekurienes viducī pirms viņi sapratīs, ka viņi nepaliek labāki ?

     [+] [-]

, 2017-01-31 14:10, pirms 7 gadiem
Mixes rakstīja: Viens ir draftēt talantu, otrs ir draftēt spēlētāju, lai tas organiski varētu iekļauties komandā un būt tai noderīgs. Cik atceros, Kings laikos Tomass nebija augstā cieņā - volume puļītājs no beņķa un viņa uzziedēšana par elites PG Bostonā bija neliels pārsteigums. Bet Kings sistēmā neiederējās, nebija ķīmijas. Kas notika ar Evansu, ej uzmini. Traumas lkm sabeidza puiku, jo atguvies līdz rookie sezonas līmenim jau viņš nav. Protams, visi 3 liecina, ka kkādu talantu jau nodraftēt viņi var ik pa laikam, bet pārsvarā viņu izvēles ir bijušas katastrofas.
Tomasam jau viņi īsti nedeva iespēju. Vienu pussezonu viņš tur bija legit sākusastāvā un pēc tās sezonas viņš tur vairs nebija (tajā sezonā viņam stati bija gandrīz identiski ar Irvingu, un tolaik abas komandas smirdēja un mani te nobrēca, kad teicu, ka Tomass ir labāks par Irvingu)

Par ķīmiju es tur nezinu teikt. Neatceros, bet šķeit, ka galvenais iemesls, kāpēc viņu aizlaida prom, bija īpašnieka neticība, ka Tomass var būt NBA sākumsastāva saspēles vadītājs, jo pārāk īss. I guess he was wrong.

     [+] [-]

, 2017-01-31 14:12, pirms 7 gadiem
savais rakstīja: varb kāds ievērojis, ka NYK pastāvīgi uzduras uz komandām pacēluma periodā.. trāpa pret PHI tās sērijā, tad PHX izrullē NYK (bet arī SAS un TOR pēdējā laikā), tad DAL vispār monstrā

arī NYK ir 1.vietā līgā <=5p zaudētajos mačos.. kādi 12-13..

Liekas, arī veiksme nesmaida.
Veiksmi sauc - tiesneši.

     [+] [-]

, 2017-01-31 14:14, pirms 7 gadiem
ventilators rakstīja: Nu bet skaties, ko viņiem dod 9-11 vieta reg sezonā ? Zems loterijas picks. ~10 vieta, tur, kur viņi parasti ir drafta secībā. Tur nekādus superstārus parasti neizvelk (nerunāsim par Kobi, ir izņēmums). Kazinss viņus arī notur tajā loterejas beigu vietā, bet labāki viņi ar to nepaliek. Visa līga zin, cik lieli idioti ir Kings vadība, normāli FA tur negrib spēlēt. Kā lai tā komanda kļūst labāka ? Kazinss var mest 50 punktus un vākt 20 rebus, bet viņi tik un tā zaudē. Jo tur nekā citi ap viņu nav.

Un tad beigu beigās padomā. Ja par Kazinsu var dabūt 2. pirmā raunda pickus (viens no tiem Bruklinas, kuram ir liela iespēja būt nr1. šogad) un vēl kkādus jaunus potenciālos džekus no Bostonas, vai nebūtu vērts riskēt ? Cik vēl sezonas viņi grib būt nekurienes viducī pirms viņi sapratīs, ka viņi nepaliek labāki ?
Ar visu Kazinsu viņi ir tikai 4 spēļu attālumā līdz pēdējai vietai Rietumos, kas zin, kā būs beigās bez Geja. Un tankošana palīdzētu jebkurai lejasgala komandai, tas ir skaidrs, bet kurš vēlas speciāli zaudēt? Neizskatās, ka kāds baigi uz to rautos. Labāk mazāku risku, vai nu būvē ap Kazinsu, vai meklē treidu, kas varētu palīdzēt jau uzreiz. Pirmie piki Kings rokās ir kā neiroķirurģija paviānam.

     [+] [-]

, 2017-01-31 15:05, pirms 7 gadiem
Turpinot par Melo, GSW-LAC spēlē Džeksons, šķiet, bija tas , kurš teica, ka Melo ja aizmaina uz Clipperiem, tad viņam būtu jānāk no beņķa. Kas īstenībā būtu pareizi. Ja Clipperi viņu dabūs neatdodot nevienu no BIG3, tad visticamāk, Kraufords, Riverss, Speitss visi būs prom, un ja Karmelo iet sākumsastāvā, tad beņķa scorings galīgā tūtē.
Tikai manuprāt, viņš pats tādai lomai nepiekristu.
1 2 44 komentāri