Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā Golovkina un Adama cīņu

VSB piedāvā Golovkina un Adama cīņu
Elvis Mihaiļenko
Foto: VSB

Sestdienas vakarā "Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā Pasaules Boksa Asociācijas (WBA) un Starptautiskās Boksa Organizācijas (IBO) titulu īpašnieka vidējā svarā, Kazahijas boksera Genādija Golovkina cīņu ar ganieti Osumanu Adamu. Nenokavējiet boksu šo sestdien, 1.februārī plkst. 22:30 ekskluzīvi kanālā "Viasat Sport Baltic”!

31 gadu vecais Kazahijas bokseris Genādijs Golovkins, WBA un IBO Pasaules čempions vidējā svarā, uzvarējis visās 28 līdzšinējās profesionālajās cīņās. 2003.gadā Bangkogā Genādijs kļuva par Pasaules amatieru čempionu, bet 2004.gadā Atēnās izcīnīja Olimpisko sudraba medaļu. Golovkins ir dzimis Karagandā, Kazahstānā. Viņa tēvs ir krievs, māte korejiete. 33 gadus vecais ganietis Osumanu Adama ir aizvadījis 25 profesionālās cīņas un izcīnījis 22 uzvaras.

VSB komentētājs Elvis Mihaiļenko: “Golovkins Adamu apsteidz pilnīgi visos elementos – viņš ir ātrāks, spēcīgāks, meistarīgāks. Vienīgais no kā kazaham ir jāuzmanās – aizraujoties ar uzbrukumu, nedrīkst izlaist cauri kādu negaidītu un spēcīgu sitienu. Citādi cīņai vajadzētu būt vienos vārtos. Bet neskatoties uz Golovkina nokautu procentu, Adama varētu noturēties visus 12 raundus. Kā jau visi āfrikāņi, kas tikuši tik augstu, Osumanu ir spēcīgs un ļoti izturīgs. Tomēr kā jau minēju, Golvkins ir teju divas galvas tiesas meistarīgāks un viņam vajadzētu uzvarēt jebkurā gadījumā.”

Bokss kanālā VSB:
• Sestdien, 1.februārī 22:30 WBA un IBO titulu cīņa vidējā svarā. G.Golovkins – O.Adama

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa