Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vestbruks dusmīgs par savu izraidīšanu: "Pret mani tiesnešiem ir cita attieksme"

Agris Suveizda

Vestbruks dusmīgs par savu izraidīšanu: "Pret mani tiesnešiem ir cita attieksme"
Rasels Vestbruks pamet laukumu pēc otrās tehniskās piezīmes
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas rezultatīvākais spēlētājs Rasels Vestbruks šonakt trešajā ceturtdaļā tika izraidīts, bet viņa pārstāvētā Oklahomasitijas "Thunder" cieta sakāvi Memfisā – 80:114. Vestbruks pēc mača atzina, ka tiesnešiem, viņaprāt, pret viņu ir cita - sliktāka – attieksme nekā pret citiem spēlētājiem.

"Godīgi, nezinu…Godīgi sakot, ir traki tikt izraidītam tādā veidā, jo īpaši, ja es neko neizdarīju," neapmierināts bija Rasels Vestbruks. "Tas ir traki. Jo īpaši man, jo uzskatu, ka no tiesnešu puses spēļu laikā netieku pietiekami atalgots. Saņemu tik daudz tehnisko piezīmju tikai par runāšanu. Pat nedrīkstu neko pateikt, kad dodos uz grozu un tieku sists. Ne tikai šovakar – tā notiek katru reizi. Pret mani vienkārši netiesā tāpat, kā tiek tiesāts pret citiem, un man tas nepatīk."

Vestbruks tika izraidīts pēc tam, kad strīdējās ar tiesnešiem, uzskatot, ka bumba nav skārusi stīpu un ka uzbrukuma laiks nebija jāatjauno. Kamēr Džamaikls Grīns meta soda metienus, Vestbruks turpināja runāt ar soģiem un reizi pēc reizes atkārtoja vārdu bullsh*t ("muļķības" rupjā formā). Beigu beigās Vestbruks saņēma tehnisko piezīmi un drīz pēc tam vēl vienu.

Pēc spēles tiesnesis Džeisons Filipss sacīja, ka tiesnešiem par spīti Vestbruka protestiem nebija nekādu šaubu par to, ka tas nebija klusais metiens. Filipss piebilda, ka pēc tam, kad tika nosvilpta piezīme, epizodi vairs nedrīkstēja izskatīt. "Mēs viņam to izskaidrojām. Braiens Fortei viņam to izskaidroja: "Viss kārtībā, jāspēlē tālāk. Mēs tāpat šo epizodi nedrīkstam izskatīt, bet dzirdu, ko tu saki. Jāspēlē tālāk.""

"Taču viņš turpināja sūdzēties, tādēļ saņēma pirmo tehnisko piezīmi," sacīja Filipss. "Arī pēc pirmās tehniskās piezīmes viņš turpināja žēloties, ka bumba neskāra stīpu, un pēc tam sarunas laikā pat izmantoja lamu vārdus. Tādēļ tobrīd viņam tika piespriesta otra tehniskā piezīme, kas nozīmē automātisku izraidīšanu."

Pēc spēles komandas līderi aizstāvēja "Thunder" galvenais treneris Billijs Donovans, kurš arī vēlreiz apstiprināja savas nesen izteiktās domas, ka pret Vestbruku netiek fiksēti visi pārkāpumi – lai arī 13 soda metieni spēlē varētu likties daudz, viņam sava ātruma un eksplozivitātes dēļ būtu jāmet pat 20. "Kad viņš tiek sists tik bieži, taču par to netiek svilptas piezīmes, tas laika gaitā sakrājas."

Interesanti, ka pirms gada Vestbruks jau bija sacījis, ka ir mācījies no kļūdām un ka vairs tik emocionāli nerunās ar tiesnešiem, lai nesaņemtu tehniskās piezīmes: "Vasarā sapratu, ka, tiklīdz svilpe ir skanējusi, viņi to vairs neatcels. Man pagāja kāds laiciņš, kamēr to sapratu. Noskatījos manas visas tehniskās piezīmes un visas dumjās lietas, ko darīju, tādēļ sapratu, ka man sev ir jāieskaidro, ka nav jēgas strīdēties – viņi tāpat savu lēmumu nemainīs - un ir jāspēlē tālāk."

Izmantotie resursi:
Russell Westbrook of Oklahoma City Thunder...

  -2 [+] [-]

, 2016-12-30 18:25, pirms 7 gadiem
Mazais kaku čupiņš tiek apbižots.

  -1 [+] [-]

, 2016-12-30 18:45, pirms 7 gadiem
kur video?

  -1 [+] [-]

, 2016-12-30 18:52, pirms 7 gadiem
Jāpiekrīt. Kad Mr.Pendele Grīns identiskā situācijā reizes 5 tiesnešu virzienā pa visu arēnu kliedza buļļkaku, tad tur neko neiedeva. A te RW izfukāja pa pilnu programmu - džeks pat nepaspēja atdot kādu rez.piespēli!

Tiesa, tā sūdzēšanās nevietā - atliek paskatīties, kā jau dekādi klapē LBJ, tad ar to jāsamierinās atlētiskākajiem džekiem. Gluži tāpat kā mazo spēlētāju nesvilptās uzbrukuma piezīmes pret lielgabarītiem, jo tie, redz, nenokrīt.

     [+] [-]

, 2016-12-30 19:45, pirms 7 gadiem
Ninjaaaaaaa!

Man tik interesē vai viņam iedos MVP. Lai gan esmu LeBrona fans, bet reguļarkas MVP dotu šim, protams, ja būs top5 rietumos..

     [+] [-]

, 2016-12-30 19:48, pirms 7 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Jāpiekrīt. Kad Mr.Pendele Grīns identiskā situācijā reizes 5 tiesnešu virzienā pa visu arēnu kliedza buļļkaku, tad tur neko neiedeva. A te RW izfukāja pa pilnu programmu - džeks pat nepaspēja atdot kādu rez.piespēli!

Tiesa, tā sūdzēšanās nevietā - atliek paskatīties, kā jau dekādi klapē LBJ, tad ar to jāsamierinās atlētiskākajiem džekiem. Gluži tāpat kā mazo spēlētāju nesvilptās uzbrukuma piezīmes pret lielgabarītiem, jo tie, redz, nenokrīt.
Pilnībā piekrītu. Tas, ka spēcīgi džeki nekrīt un nesaļumst pie visiem sitieniem nenozīmē, ka tur nav soda. Tā kā citreiz, ja arī LeBronam iedod to vienu lieko sodiņu, tad ticiet man, tajā spēlē ir pāris epizodes kur nav iedots, kur tiešām bija. LeBronam vispār agrāk vairāk svilpa piezīmes pret viņu, vai arī šis mazāk cauri sācis vilkt..

     [+] [-]

, 2016-12-30 20:35, pirms 7 gadiem
tā arī savu karjeru noslēgs bez gredzena un varēs turpināt čīkstēt

     [+] [-]

, 2016-12-31 00:48, pirms 7 gadiem
Par Lebronu gribu tikai piekrist ko jūs šeit sakat jo tieši dēļ neteāla fiziskā viņš bieži tiek abižots ar klusējošu svilpo tapēc visiem liekas kad ir raudulis vai kā jo viņam tas ir jārāda uzkrītošāk