Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlijs: "Esmu treneris, nevis menedžeris. Nerisinu jautājumus par mūsu otro vārtsargu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hārtlijs: "Esmu treneris, nevis menedžeris. Nerisinu jautājumus par mūsu otro vārtsargu"
Bobs Hārtlijs. Foto: hawk.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs Omskas "Avangard" vakar ar 3:0 pieveica Jekaterinburgas "Avtomobilist", turpinot cīņu par pirmo vietu Austrumu konferencē. Komandas galvenais treneris Bobs Hārtlijs pēc mača slavēja 24 metienus atvairījušo Igoru Bobkovu.

"Izdevās laba spēle visos svarīgākajos rādītājos – vienādos sastāvos, vairākumā un mazākumā. Gribētos izcelt to, kā otrajā trešdaļā neiztralizējām viņu vairākumu. Pretinieki demonstrēja neticamu sniegumu vairākumā, bija teicami metieni, bet mums izdevās nosargāt pārsvaru," pēc spēles teica Bobs Hārtlijs. "Trešajā trešdaļā iemetām ļoti svarīgus vārtus vairākumā. Patika centība un tiekšanās pēc uzvaras."

"Lieliska komandas uzvara. Bobkovs vārtos demonstrēja neticamu sniegumu, bija vairāki svarīgi seivi viņa izpildījumā. Lepojos ar puišiem un viņu pašatdevi," turpināja Hārtlijs, noraidot bažas, ka Bobkovs spēlē pārāk daudz. "Pret visiem hokejistiem attiecamies kā pret profesionāļiem, un viņi tā arī izturas. Grafiks ir sastādīts mēnesi uz priekšu."

"Paskatieties uz Bobkovu. Iespējams, viņš ir viens no visprofesionālākajiem spēlētājiem, ar kuriem jebkad esmu strādājis. Viņš laukumā ir gatavs atstāt visu," vārtsargu slavēja "Avangard" galvenais treneris. "Igors ir ražens vārtsargs. Viņam ļoti patīk spēlēt. Visu laiku runājam ar hokejistiem, lai zinātu par viņu pašsajūtu."

"Ir reizes, kad spēlētāju pašsajūtas dēļ treniņus uztaisām īsākus, pieejot jautājumam ar prātu. Šodien Bobkovs laukumā dominēja, līdz ar to varu teikt, ka viņam viss ir vislabākajā kārtībā. Savukārt jautājumi par rezerves vārtsargu – esmu treneris, nevis menedžeris. Es spēlētājus trenēju, nevis viņus salasu vienuviet," pauda Hārtlijs.

Bobkovam vakardienas mačs bija 30. šajā sezonā (no 33), un viņš atvairījis 91,7% metienu un piecas reizes nosargājis savus vārtus neieņemtus. Viņam aiz muguras atrodas Oļegs Šiļins, kurš laukumā pavadījis tikai 20 minūtes, bet kādreizējais otrais numurs Aleksejs Murigins tagad pārstāv Habarovskas "Amur". Pirms sezonas "Avangard" pirmā vārtsarga lomai tika gatavots soms Kari Reme, tomēr ceļgala savainojums viņam šajā sezonā liegs doties laukumā.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...

  +2 [+] [-]

, 2018-11-30 14:01, pirms 5 gadiem
Ka vēl Auziņu Prizmai nenoceļ.