Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

VEF neturpina sadarbību ar serbu leģionāru Bezbradicu

Agris Suveizda

VEF neturpina sadarbību ar serbu leģionāru Bezbradicu
Nemaņa Bezbradica
Foto: Vladislavs Proškins/f64

Latvijas basketbola klubs Rīgas VEF savā mājaslapā paziņoja par sadarbības neturpināšanu ar 23 gadus veco serbu spēka uzbrucēju Nemaņu Bezbradicu, kurš komandai pievienojās septembra vidū.

"Šodien, 30.novembrī, basketbola klubs Rīgas VEF ir izbeidzis sadarbību ar serbu basketbolistu Nemaņu Bezbradicu, kurš nav izturējis līgumā noteikto pārbaudes laiku," teikts kluba paziņojumā. "Izsakām pateicību Nemaņam par ieguldīto darbu, kā arī vēlam veiksmi viņa turpmākajās profesionāļa gaitās."

Sešās "OlyBet" Latvijas Basketbola līgas spēlēs Bezbradica vidēji laukumā pavadīja nepilnas desmit minūtes, kuru laikā guva 2,5 punktus un izcīnīja 3,0 atlēkušās bumbas. VTB Vienotajā līgā viņš piedalījās septiņos mačos, vidēji laukumā esot nepilnu 21 minūti, gūstot 6,9 punktus un izcīnot 4,4 atlēkušās bumbas.

Pagājušajā sezonā Bezbradica spēlēja Bosnijas un Hercegovinas komandas "HKK Zrinjski Mostar" sastāvā, kur viņam četrās spēlēs vidēji 13,0 punkti un 8,3 atlēkušās bumbas. Martā Bezbradica parakstīja līgumu ar Itālijas A sērijas komandu "Pallacanestro Varese", taču komandā tā arī neuzspēlēja birokrātisku iemeslu dēļ. Itālijas klubs bija paredzējis Bezbradicu izmantot FIBA Eiropas kausa spēlēs, taču "Pallacanestro Varese" vienība bija pārsniegusi pieteicamo spēlētāju skaitu un Bezbradica savai komandai varēja palīdzēt tikai treniņos. Pirms šīs sezonas Bezbradica trenējās ar citu Itālijas A sērijas komandu "VL Consultinvest Pesaro".

Bezbradica spēlējis arī Serbijas U16, U17, U18 un U20 jauniešu izlasēs. Lielākie panājumi ir sudraba medaļas Eiropas U18 čempionātā, kā arī bronza Eiropas U16 čempionātā. 2013.gadā Nemaņa Bezbradica parakstīja līgumu ar slaveno Belgradas "Partizan", kura sastāvā pavadīja divas sezonas, vienu reizi kļuva par Serbijas čempionu un ieguva pieredzi Eirolīgā.

Izmantotie resursi:
“VEF Rīga” izbeidz sadarbību ar Nemanju...

  +1 [+] [-]

, 2016-11-30 14:38, pirms 7 gadiem
Ta jau uz soliņa varam gaidīt kepku 96 vai redrex

  +1 [+] [-]

, 2016-11-30 14:40, pirms 7 gadiem
Nepārsteidz, bet nebija arī ļoti slikts, nedauz palīdzēja. Laikam lēts, jo stilā līdzīgs ir vietējais L.Blauss (nedaudz labāks).

Ričards man pat vairāk nepatīk, vajadzīgs tikai Vecā traumas dēļ..

  -1 [+] [-]

, 2016-11-30 14:45, pirms 7 gadiem
Kaut nu vietā būtu kāds labs šovmens, atlētisks melnis, kurš var ielikt gan danku, gan savākt 20pt spēlē.

     [+] [-]

, 2016-11-30 14:45, pirms 7 gadiem
Tomēr izlēma neturpināt, it kā pēdējās spēles bija labākas nekā sezonas sākumā, taču ļoti individuāli spēlēja, reizēm brīviem piespēles neatdeva un viens pat kaut ko centās izveidot....vienīgais, par ko uzteikt varētu - spēle postā, diezgan spēcīgs un labi izgrūstīja sedzējus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2016-11-30 14:53, pirms 7 gadiem
HMB-RESTART rakstīja: Tikai si lielmeistara deel es biju kluvis par Vafelnieku
viss, vairs neskatisos tos meslus
Slimniek, man katru dienu tev ignors jāliek. Kad tu metīsi mieru? Met mieru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2016-11-30 15:10, pirms 7 gadiem
kepka96 rakstīja: Nebija jau nemaz tik slikts pēdējā laikā, lemberdzēnu trusi zem groza jau būtu spējīgs pagrūstīt. Gan jau čalim kāds klubs piedāvāja līgumu, citādi jau par kapeikām būtu parakstījuši arī līdz sezonas beigām.
Ričards tiešām kaut kā tracina, ja bija domāts kā komandas līderis, bet nu ja par kapeikām spēlē tik lai parādītu sevi augstākā līmenī (lasi VTB), tad lai jau paliek.
ee kepkin, pēc tavas loģikas sanāk, ka gan Meiers, gan Blūms, gan Šķēle ir lemberdzēni, jo visi ir spēlējuši V-pili
Noformulē precīzāk, vai izklīsti pa krūmiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-11-30 15:13, pirms 7 gadiem
No vienas puses it kā loģisks solis, nav tik bagāts klubs lai atļautos leģionāru, kas vismaz pagaidām atbilst tikai rezervista līmenim. No otras puses - šobrīd VEF sastāvs ir kļuvis pavisam mazskaitlīgs un vadībai jebkurā gadījumā būs jāraugās pēc kāda papildinājuma. Vai nākamais būs labāks par šo, laiks rādīs.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-30 15:34, pirms 7 gadiem
Ko ta diez ņems vietā...?

  -1 [+] [-]

, 2016-11-30 15:38, pirms 7 gadiem
Nedaudz negaidīti, jo Bezbradica savu sniegumu pakāpeniski uzlaboja. Visticamāk ir kaut kas ko mēs nezinām. Liela alga,kura neatbilst rādītajam sniegumam, neiekļaujas mikroklimatā, nepilda pietiekami kvalitatīvi kaut ko ļoti konkrētu , ir kaut kas tāds negatīvs laukumā ko redz un saprot tikai treneri, paša sportista vēlme lauzt līgumu, ir atrasts kas labāks vietā utt.
Sliktākais variants būtu, ja klubam ir kaut kādas finansiālas problēmas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-30 16:00, pirms 7 gadiem
Bija ņemts, kā sākumsastāva spēlētājs, taču sniegumu ziņā nekas vairāk par rezervistu, tāpēc arī atlaida!

     [+] [-]

, 2016-11-30 16:02, pirms 7 gadiem
Real Rebel rakstīja: Tomēr izlēma neturpināt, it kā pēdējās spēles bija labākas nekā sezonas sākumā, taču ļoti individuāli spēlēja, reizēm brīviem piespēles neatdeva un viens pat kaut ko centās izveidot....vienīgais, par ko uzteikt varētu - spēle postā, diezgan spēcīgs un labi izgrūstīja sedzējus
He tev jau vnm inside info zināms

  +1 [+] [-]

, 2016-11-30 16:03, pirms 7 gadiem
Ienāku palasīt komentārus un paskatos, ka atkal puse, rupji sakot, ir pied.irsta, nesaprotu tos slimos cilvēku, nē nu, HMB pats sūdzējās, ka sen vairs neviena nedod, tāpēc pie govīm iet, bet nu to slimo zoofīlu sen apklusināt sportacentram, lai gan pārējie heiterīši kā valjero jau neko labāku nemāk un nezin, kā jau tipiskiem neveiksminiekiem pa dzīvei

  -1 [+] [-]

, 2016-11-30 16:08, pirms 7 gadiem
Real Rebel rakstīja: Ienāku palasīt komentārus un paskatos, ka atkal puse, rupji sakot, ir pied.irsta, nesaprotu tos slimos cilvēku, nē nu, HMB pats sūdzējās, ka sen vairs neviena nedod, tāpēc pie govīm iet, bet nu to slimo zoofīlu sen apklusināt sportacentram, lai gan pārējie heiterīši kā valjero jau neko labāku nemāk un nezin, kā jau tipiskiem neveiksminiekiem pa dzīvei
Tu pats neredzi, ka ej pretrunās. VEF tā jau sastāvs īss, atlaiž vēl vienu, vietā nekā nav, a tu turpini slavas dziesmas dziedāt

  +1 [+] [-]

, 2016-11-30 16:24, pirms 7 gadiem
ko dara Bērzs ?

     [+] [-]

, 2016-11-30 17:52, pirms 7 gadiem
Kāpj bērzā, iet dušā...