Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Kuksika komandas biedrs - Eirokausa nedēļas MVP

Kuksika komandas biedrs - Eirokausa nedēļas MVP
Epizode no otrdienas spēles starp Valensiju un "Lukoil Academic"
Foto: acb.com

Par aizvadītās nedēļas ULEB Eiropas kausa vērtīgāko spēlētāju jeb MVP kļuvis Spānijas kluba "Valencia Basket" amerikāņu basketbolists Niks Keiners-Medlijs, kura lieliskais sniegums ļāva Rihardam Kuksikam un pārējiem valensiešiem gūt uzvaru Bulgārijā pār Sofijas "Lukoil Academic" - 72:64.

Valensijas basketbolisti otrdien Bulgārijā guva savu otro uzvaru trīs spēlēs, pieveicot vietēji Sofijas "Lukoil Academic" - 72:64. Interesanti, ka aizvadītajā kārtā vairākumā gadījumu uzvaras guva tieši viesu komandas, pārspējot mājiniekus desmit reizēs no kopā aizvadītajām 16 spēlēm. Valensijas panākumā lielāko lomu nospēlēja uzbrucēja Nika Keinera-Medlija lieliskais sniegums, kas ļāva pārspēt "Lukoil Academic". Keiners-Medlijs nepilnās 24 minūtēs paspēja savākt 27 punktus (2p – 8/10, 3p – 3/5, soda metieni – 2/4), četras atlēkušās bumbas, divas pārtvertas bumbas un vienu bloku, kas deva efektivitātes koeficientu +29 un nedēļas MVP titulu. Rihards Kuksiks otrdien spēlēja 16 minūtes un 26 sekundes, guva piecus punktus (2p – 1/2, 3p – 1/3), izcīnīja divas atlēkušās bumbas un nopelnīja trīs personiskās piezīmes.

Individuālajos rādītājos kā punktos labākais bija Mariupoles "Azovmash" uzbrucējs Rikijs Minards (31), bet ar to nepietika, lai savā laukumā pārspētu Slovēnijas klubu Novomestas "Krka" (66:71 ), ko trenē Latvijā labi pazīstamais Nenads Trajkovičs. Ar deviņām rezultatīvām piespēlēm labākais šajā kārtā bija Berlīnes ALBA saspēles vadītājs Dešons Vuds, sekmējot uzvaru ar 79:68 pār Polijas klubu "PGE Turow".

Pārtvertajās bumbas ar četrām spēlē starp labākajiem arī Rīgas VEF uzbrūkošais aizsargs/vieglais uzbrucējs Kristaps Janičenoks, kura komanda savā laukumā apspēlēja Francijas klubu "Cholet Basket" - 69:53. Ar trīs bloķētiem metieniem izcēlās VEF otrdienas pretinieku "Cholet Basket" centrs Rūdijs Gobē, kā arī Dž. R. Gidenss no citas šīs pašas grupas komandas Saloniku PAOK un Hasans Rizvičs no Mariupoles "Azvomash".

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to Eurocup

     [+] [-]

, 2011-11-30 23:03, pirms 12 gadiem
Pašam Kuksikam jātiecas uz šo titulu.