Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kasutins: "Hosa ir prasīgāks nekā Pačkaļins"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Kasutins: "Hosa ir prasīgāks nekā Pačkaļins"
Marsels un Františeks Hosas
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

"Spartak" vārtsargs Ivans Kasutins uzskata, ka Maskavas komandas jaunajam galvenajam trenerim Františekam Hosam ir lielākas prasības nekā viņa priekšgājējam Viktoram Pačkaļinam.

"Pirmkārt, treniņu ilgums divkāršojies. Jaunais treneris ļoti daudz uzmanības pievērš taktikai. Tieši šajā komponentā daudz atpaliekam no konkurentiem. Pans Františeks bieži pārtrauca nodarbību, lai kādam spēlētājam personīgi parādītu, ko viņš dara nepareizi. Hosa ir prasīgāks nekā Viktors Pačkaļins. Pēc viņa vārdiem, tie, kuri neizpildīs spēles uzdevumu, paliks rezervē. Paskatīsimies, kā notiks patiesībā. Ja reiz viņu uzaicināja uz "Spartak", Hosa ir talantīgs cilvēks," jauno treneri raksturojis "Spartak" vārtsargs Ivans Kasutins.

Kasutins uzskata, ka faniem ir iemesls izsvilpt viņa komandu: "Ja fani neatnāks uz spēli pret "Avtomobilist, tas būs taisnīgi pret komandu. Pašiem vispirms sev jāpierāda, uz ko esam vērti. Mēs spēles nevis vienkārši zaudējām, bet pat necīnījāmies par rezultātu. Jāpierāda faniem, ka ar savu attieksmi esam pelnījuši to, lai viņi tērētu naudu biļetēm."

Vārtsargs atzina, ka komanda pamazām savācas, pēdējā treniņā noskaņojums jau krietni uzlabojies, tagad jābūt labā kondīcijā uz spēli pret "Avtomobilist", kas notiks šodien plkst. 17:30.

Izmantotie resursi:
Хоккей на AllHockey.Ru - новости и статистика...

  +9 [+] [-]

, 2011-11-30 11:49, pirms 12 gadiem
nu skatīsim, citreiz komandai jaunas vēsmas ir nepieciešamas...
tāpat uzskatu,ka priekš Dinamo arī Peka vairāk palīdz un dod nekā traucē

  +1 [+] [-]

, 2011-11-30 13:10, pirms 12 gadiem
.............. rakstīja: nu skatīsim, citreiz komandai jaunas vēsmas ir nepieciešamas...
tāpat uzskatu,ka priekš Dinamo arī Peka vairāk palīdz un dod nekā traucē
vins dod vairak izlasej...iemaca speletajus klausit un saprast ko grib treneris.....nu un taktiskaja zina ar......tomer Peka ir labaks neka Suplers,protams nevar salidzinat divus dazadus trenrus ja vinem ir dazadi stili....ka trenet un taktita ar....bet gan aju ja peka bus ar mums kadus 2 vai 3 gadus vins izceidos labu komandu ar labu taktiku un komanda beidzot iemacises saprast un izpildit to ko velas trenersi..........

     [+] [-]

, 2011-11-30 13:21, pirms 12 gadiem
kurā līgā Hosa seniors pēdējo klubu vadīja?

     [+] [-]

, 2011-11-30 14:39, pirms 12 gadiem
Nu kkas bija kardinali jamaina Hossam,jo savadak rezutata nebus,domaju,ka labi,ka vins pagarina treninu,bet varbut tas tikai sakuma,laai speletaji saprot ko Hossa no viniem grib.

  +1 [+] [-]

, 2011-11-30 14:48, pirms 12 gadiem
Lai jau izdodas, jo savādāk sajūta ka Spartak uz neko vairāk nav spējīgi un tas jau vairs nav interesanti!

     [+] [-]

, 2011-11-30 15:58, pirms 12 gadiem
AlCohol rakstīja: kurā līgā Hosa seniors pēdējo klubu vadīja?
2009-10.gada sezonā - Slovākijā - HK Dukla Trencin
Regulārajā sezonā - 9.vieta

     [+] [-]

, 2011-12-01 10:56, pirms 12 gadiem
frenko ir daudz labaaks, lai tikai straadaa.. vieniigi marselam mazliet vairaak tiks pa aadu nekaa paareejiem!