Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Raptors" iegāž sākums, "Celtics" uzvarā 21 punktu iemet gan Teitums, gan Smārts

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Raptors" iegāž sākums, "Celtics" uzvarā 21 punktu iemet gan Teitums, gan Smārts
Džeisons Teitums. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Šovakar Nacionālās basketbola asociācijas Austrumu konferences pusfināla sēriju ar uzvaru sāka Bostonas "Celtics", kas ar 112:94 pieveica pagājušās sezonas čempionvienību Toronto "Raptors".

Izšķirošo triecienu Bostonas "Celtics" izdarīja jau pirmajā ceturtdaļā, iegūstot 16 punktu pārsvaru, un beigās panākums tika svinēts ar plus 18. Toronto "Raptors" tomēr varēja palīdzēt saspēles vadītājs Kails Laurijs, kurš cīnījās ar savainojuma sekām. Par viņa spēlēšanu tika izlemts vien neilgi pirms mača. Tikmēr pagalam neveiksmīgi sāka cits "Raptors" līderis Paskāls Siakams - līdzās garām aizmestiem metieniem viņš ātri saņēma trīs piezīmes un tika nosēdināts rezervē.

Siakams maču pabeidza ar 13 punktiem, bet rezultatīvākais "Raptors" rindās bija jau pieminētais Laurijs, kurš guva 17 punktus. Toronto vienība realizēja vien desmit no 40 tālmetieniem, kamēr "Celtics" precizitāte no distances bija daudz labāka - 43,6% (17/39). Bostona bija labāka arī atlēkušajās bumbās un rezultatīvajās piespēlēs.

"Celtics" ļoti rezultatīvi spēlēja viss starta piecinieks - šajā kompānijā mazrezultatīvākais bija vācietis Daniels Tīss, kurš iemeta 13 punktus un savāca 15 atlēkušās bumbas. Panākumu ar 21 punktu kaldināja Džeisons Teitums, gan Markuss Smārts, kura +/- rādītājs bija +27. Kemba Vokers 18 punktiem pievienoja desmit piespēles.

Sērijas otrā spēle tiks aizvadīta 1. septembrī.

  +1 [+] [-]

, 2020-08-30 22:56, pirms 4 gadiem
Tas pats, kas Lakers - pirmajā spēlē vispār nekas neiekrita. Bet sētija būs interesanta - es lieku uz to, ka uzvarētājs būs finālā.

  +1 [+] [-]

, 2020-08-30 23:14, pirms 4 gadiem
Grūti jau zaudēt,kad FVV un Siakams maigi sakot spēlē tik drausmīgi un met ķieģeļus..Savāca ātri 3 piezīmes pirmajā ceturdaļā,un pēc tam īsti tuvāk netika no tā -20

  -1 [+] [-]

, 2020-08-31 00:06, pirms 4 gadiem
Lieku uz heat-raptors finālu.

     [+] [-]

, 2020-08-31 13:57, pirms 4 gadiem
Njā, Celics pirmais piecinieks ir nopietns un labi saspēlējies. Pat Teisam tīri labi iet pret veco Gazolu. Raptors ies grūti, bet jā, sērija var aiziet līdz 7 spēlēm, ja Raptors spēs savākties un nodemonstrēt raksturu. Pagaidām nesanāk. FVV aizrāvies ar sarkano ideoloģiju un vairs nespēj koncentrēties spēlei (2-13, 3p.). Lowrijs pussavainots un Siakams beidzot sastop nopietnu aizsardzību. Neizskatās labi čempioniem.