Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Nigērijas treneris kritizē tiesnesi, kapteinis Jobo paziņo par karjeras beigām

Nigērijas treneris kritizē tiesnesi, kapteinis Jobo paziņo par karjeras beigām
Stīvens Keši
Foto: AFP/Scanpix

Francijas futbola valstsvienība šodien sasniedza Pasaules kausa ceturtdaļfinālu, ar 2:0 pārspējot Nigērijas izlasi. Francijas izlases pārstāvji pēcspēles komentāros jau pamazām lūkojās nākamā mača virzienā, tikmēr Nigērijas treneris Stīvens Keši kritizēja spēles tiesnešus ar amerikāni Marku Geigeru priekšgalā.

Francijas izlases galvenais treneris Didjē Dešāns: "Mums bija daudz iespēju, tomēr mačs tika izšķirts tā beigās. Mēs bijām ļoti koncentrējušies, jo pretī stājās ļoti atlētiska komanda. Bija daudz divcīņu. Šajā Pasaules kausa izcīņā visas spēles ir grūtas."

"Esmu lepns par mūsu sniegumu jau no paša sākuma. Mēs izbaudām to, ka esam astoņu labāko komandu skaitā. Centīsimies spert vēl vienu soli tālāk," piebilda Dešāns.

Pirmo vārtu autors un mača labākais spēlētājs Pols Pogbā: "Zināju, ka mūs atbalsta visa valsts. Vārtu guvums mums ļāva atbrīvoties. Esmu lepns gan par komandu, gan par visu valsti. Spēlēšana Pasaules kausa ceturtdaļfinālā vienmēr bija mans sapnis."

"Kāpēc mums jābaidās no Vācijas? Mēs ne no viena nebaidāmies. Mēs esam Francijas nacionālā izlase! Mēs spēlēsim ar ikvienu un vienmēr centīsimies uzvarēt. Vienmēr laukumā atdosim visus spēkus. Protams, labprāt spēlētu pret Brazīliju. Skatījos Francijas-Brazīlijas spēli 1998.gadā – abu komandu starpā ir patīkama sāncensība. Būtu lieliski atkal tikties ar viņiem, bet mums jāsper soļi pa vienam," par iespējamajiem pretiniekiem turnīra turpinājumā sprieda Pogbā.

Ļoti neapmierināts ar tiesnešu darbību pēc spēles bija Nigērijas galvenais treneris Stīvens Keši. "Tiesnesis pieļāva daudz kļūdu. Neesmu apmierināts ar viņa paveikto. Saprotu, ka arī viņš ir tikai cilvēks, tomēr tas nebija labi. Pret Onazi divreiz tika ļoti rupji pārkāpti noteikumi. Viņš nevarēs spēlēt vairākas nedēļas, bet tiesnesis nekādi nereaģēja. Es pirmo reizi šādi runāju par tiesāšanu, taču viņš bija patiešām slikts. Neesmu pārliecināts, ka Emenikes gūtie vārti bija pēc atrašanās aizmugurē, un vēlētos saņemt paskaidrojumu, kāpēc tie tika atcelti. Nedomāju, ka bijām pelnījuši zaudēt šādā veidā, taču tāds ir futbols".

Tikmēr Nigērijas izlases kapteinis Džozefs Jobo paziņojis, ka tā bija viņa pēdējā spēlē izlasē. "Man ir laiks vairāk pievērsties ģimenei. Tas bija garš ceļš," sacīja Jobo, kurš šovakar kļuva par pirmo Nigērijas futbolistu ar 100 spēlēm nacionālās izlases rindās.

Izmantotie resursi:
MYTF1 : Infos, émissions, séries...
France Football , toute l'actualité du football
Goal.com

  +3 [+] [-]

, 2014-06-30 22:31, pirms 10 gadiem
Vēl jau vācieši nav pretinieku statusā, viņiem tas vēl jāizcīna...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-30 22:38, pirms 10 gadiem
It īpaši tagad, kad vācieši vēl nekur nav tikuši. Līdz spēlei vēl 20 minūtes

  -1 [+] [-]

, 2014-06-30 22:46, pirms 10 gadiem
Dabūji savus Jūdas grašus- aizver muti!

     [+] [-]

, 2014-06-30 22:55, pirms 10 gadiem
Nigērija iespējams nespēlētu 1/8 finālā, ja Bosnijai ieskaitītu tīros vārtus un Nigērijai neieskaitītu, jo pagrūda mugurā bosnieti melnās rases cilvēks. Karma.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-30 22:56, pirms 10 gadiem
Piekrītu, ja pirmajā dzelteno neparādīja, tad otrajā bija jārāda sarkanā. Ja pirmajā būtu parādīta dzeltenā, tad automātiska sarkanā būtu.

  -4 [+] [-]

, 2014-06-30 23:30, pirms 10 gadiem
Nu cik var čīkstēt. Tiesneši savus lēmumus nemainīs pat ja tie būs nepareizi. Jāiemācās arī zaudēt ar godu.

  +3 [+] [-]

, 2014-06-30 23:52, pirms 10 gadiem
kitel15 rakstīja: Nu cik var čīkstēt. Tiesneši savus lēmumus nemainīs pat ja tie būs nepareizi. Jāiemācās arī zaudēt ar godu.
Nigērija zaudēja ar godu un kritika tiesneša virzienā pamatota. Beidz pļūtīt

     [+] [-]

, 2014-07-01 14:16, pirms 10 gadiem
Tiesāšana nebija līmenī, un Emenikes vārti bija jāieskaita. Taču pareizi te raksta, ka tā kompensējas tās tiesneša kļūdas (spēlē ar Bosniju), kuras bija par labu Nigērijai.