Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Tenisa zvaigzne Kirjoss pēc zaudējuma dedzina ''Celtics'' kreklu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Tenisa zvaigzne Kirjoss pēc zaudējuma dedzina ''Celtics'' kreklu
Niks Kirjoss. Foto: AP/Scanpix

Austrālijas tenisa zvaigzne Niks Kirjoss ir liels Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas ''Celtics'' fans. Aizvadītajā naktī ķelti Austrumu konferences finālsērijas izšķirošajā septītajā spēlē zaudēja Maiami ''Heat''. Uz sāpīgo zaudējumu asi reaģēja arī Kirjoss, kurš savā ''Instagram'' profilā publicēja video, kurā mēģina aizdedzināt bostoniešu spēļu kreklu.

Austrālietis, kurš turpina atkopties no ceļgala savainojuma un šajā tenisa sezonā vēl nav spēlējis, visu izslēgšanas spēļu laiku pārdomās par ''Celtics'' sniegumu dalījās arī savā ''Twitter'' kontā. Tā, piemēram, aizvadītajā naktī Kirjoss aicināja galveno treneri nomainīt Malkolmu Brogdonu, norādīja, ka spēlē labi iegājis Grants Viljamss, kā arī pēc zaudējuma atzina, ka vieglāk būtu bijis sagremot neveiksmi četrās spēlēs.

Kirjoss tvītos izcēla Džeilena Brauna astoņas pieļautās kļūdas un izteica viedokli, ka, viņaprāt, komandai laiks šķirties no Markusa Smārta un Viljamsa, nekonkretizējot – Granta vai Roberta.

Sākt tīrs kods:

  +1 [+] [-]

, 2023-05-30 17:23, pirms 11 mēnešiem
@AgrisSuveizda Vai tad latviski pareizi nebija "Kiris"?

     [+] [-]

, 2023-05-31 11:58, pirms 11 mēnešiem
ne tādi gājieni vien ir bijuši šim huligānam

     [+] [-]

, 2023-06-01 10:11, pirms 11 mēnešiem
Muļķīgi.