Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Čempionu līgas pērnā fināla neveiksminieks Kariuss atsakās no iespējas doties uz Madridi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čempionu līgas pērnā fināla neveiksminieks Kariuss atsakās no iespējas doties uz Madridi
Loriss Kariuss. Foto: Cal Sport Media/Sipa USA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Liverpool" otro gadu pēc kārtas sasniedzis UEFA Čempionu līgas finālu. Pērnais neveiksminieks Loriss Kariuss atteicies no iespējas doties uz Madridi un atbalstīt savus komandas biedrus.

Pirms gada Liverpūles futbolisti piedzīvoja vilšanos, izšķirošajā spēlē ar 1:3 zaudējot Madrides "Real", kas Čempionu līgā triumfēja trešo reizi pēc kārtas. Briesmīgu spēli aizvadīja vārtsargs Loriss Kariuss, kurš uzdāvināja vārtus Karimam Benzemā un netika galā ar Gareta Beila tālsitienu. Vācietis pēc spēles bija tik sagrauts, ka viņu mierināja arī pretinieki.

Vasarā "Liverpool" nopirka Brazīlijas izlases vārtsargu Alisonu, kurš aizvadījis lielisku sezonu, savukārt Kariuss pārliecības atgūšanai tika izīrēts Stambulas "Besiktas". Tiesa, arī jaunajā komandā viņam bijušas kļūdas. Vārtsargs īrē pavadīs arī nākamo sezonu.

"Liverpool" visiem saviem futbolistiem, kuri šo sezonu pavadīja citas komandas rindās, pavēstīja, ka būs pieejamas biļetes uz maču un ka viņiem būs iespēja doties uz Madridi, taču lidojot atsevišķi no pirmās komandas. Kariuss piedāvājumu noraidījis, sakot, ka nevēlas piesaistīt lieku uzmanību no malas, kas varētu traucēt futbolistiem gatavoties sezonas noslēdzošajam mačam. Tā vietā viņš labāk baudīs atvaļinājumu.

Izmantotie resursi:
https://www.dailymail.co.uk/sport/f...