Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Tibodo joprojām nav parakstījis jau oktobrī izziņoto līgumu ar "Bulls"

Andrejs Siliņš

Tibodo joprojām nav parakstījis jau oktobrī izziņoto līgumu ar "Bulls"
Toms Tibodo starp "Bulls" vīriem
Foto: AP/Scanpix

Kļuvis zināms, ka jau oktobrī Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Čikāgas "Bulls" izziņotā līguma pagarināšana uz četrām sezonām ar komandas galveno treneri Tomu Tibodo joprojām oficiāli nav notikusi, vēsta "Yahoo! Sports".

1. oktobrī "Bulls" ziņoja, ka pagarināts līgums ar komandas galveno treneri Tomu Tibodo uz četrām sezonām. Par tām Tibodo kontā ieripos 17,5 miljoni dolāru, taču tagad izrādās, ka oficiāli sadarbības turpināšana vēl joprojām nav noslēgta, lai gan sezona jau tūlīt beigsies.

2010. gadā, 21 gadu pēc darba dažādos NBA klubos kā trenera asistentam, Tibodo pirmo reizi kļuva par galveno treneri, uzņemoties "Bulls" galvenā stratēģa pienākumus. Savā debijas sezonā Tibodo aizveda Čikāgu līdz 62 panākumiem, kas bija atkārtots trenera-debitanta rekords NBA un deva Tibodo Gada labākā trenera atzinību. Nākamajā sezonā Tibodo kļuva par Visu zvaigžņu spēles Austrumu komandas galveno treneri.

2012. gada pavasarī Tibodo kļuva par visu laiku visātrāk simto uzvaru izcīnījušo treneri NBA vēsturē - Konektikutā dzimušajam speciālistam tas izdevās 130 spēlēs. Pagājušajā sezonā Tibodo Gada labākā trenera balsojumā palika otrais, piekāpjoties Sanantonio "Spurs" vadonim Gregam Popovičam.

Tas viss lika Tibodo jau laikus vienoties ar Čikāgas kluba vadību par līguma pagarināšanu vēl uz četrām sezonām par 17,5 miljoniem dolāru. Lai gan "Bulls" par darījumu ziņoja jau 1. oktobrī, izrādās, ka oficiāli tas vēl nav apstiprināts. "Yahoo! Sports" gan vēsta, ka lēmums vēl nelikt parakstu uz līguma esot paša Tibodo nevis kluba vadības. Līdzīgi treneris rīkojies arī iepriekš, vēl esot asistents citās NBA vienībās, kad novilcis visu līdz pēdējam.

Šajā sezonā Tibodo, spēlējot bez komandas līdera Derika Rouza, aizvedis "buļļus" līdz 39 uzvarām 70 spēlēs un jau nodrošinājis vietu izslēgšanas spēlēs.

Izmantotie resursi:
Yahoo! Sports

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-03-30 21:05, pirms 11 gadiem
fasans rakstīja: Tibodo ar Rouzu būtu laba komanda.
viņi jau sen tādi ir.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-03-31 18:08, pirms 11 gadiem
kobe.james rakstīja: Labs DEF speciālists. Ja pats Tibodo negrib parakstīt, tad mož cer tikt uz LAL? Tikai minējums!

CHI nekad nav bijis nez kāds superstāru sastāvs, bet aizsardzība noved pie daudz kā laba(lasīt- uzvarām).
CHI NEKAD NAV BIJIS NEKĀDS SUPERSTĀRU SASTĀVS TU esi nevesals