Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Benings: "Izsaukt Ķēniņu uz NHL man ieteica "Comets" treneris"

Rolands Eliņš

Benings: "Izsaukt Ķēniņu uz NHL man ieteica "Comets" treneris"
Ronalds Ķēniņš
Foto: Canucks.nhl.com

Vankūveras "Canucks" ģenerālmenedžeris Džims Benings sarunā ar TSN raksturoja, ko sagaida no Ronalda Ķēniņa izsaukuma uz NHL, un atklāja, ka Latvijas uzbrucēju izsaukt ieteicis "Comets" treneris.

"Ķēniņš ir hokejists ar augstu enerģijas līmeni, viņš labprāt pielieto spēka paņēmienus," Ronalda Ķēniņa izsaukumu uz NHL raksturoja Džims Benings. "Viņš cīnās par ripu un šajās divcīņās parasti arī iegūst ripu. Ķēniņam priekš spēka hokeja pārstāvja ir arī visai vieglas rokas, līdz ar to viņš var pats izveidot uzbrukumu."

"Par šo tēmu runājām ar "Comets" galveno treneri Trevisu Grīnu, paskaidroju, ko mēs tieši vēlamies, sacījām, ka komandā nepieciešams papildus enerģijas lādiņš. Viņš ieteica Ķēniņu, un tā arī nonācām pie viņa izsaukuma."

"Canucks" savainoto spēlētāju vidū šobrīd ir uzbrucēji Breds Ričardsons un Dereks Dorsets, un kopā ar Ķēniņu komandas sastāvā šobrīd ir 14 uzbrucēji. Par Dorseta dalību nākamajā spēlē gan vēl pilnīgas skaidrības nav, taču, ja viņš nespēlēs, Ķēniņam tiek paredzēta vieta ceturtajā maiņā kopā ar Zaku Kasjanu un Bo Horvatu. 19 gadus vecais Horvats pirmssezonā un AHL jau spēlēja kopā ar Ķēniņu un pēc latvieša izsaukšanas uz NHL izteica prieku par to: "Ķēniņam ir liels uzbrukuma prasmju arsenāls, viņš ir visai spēcīgs puisis."

Benings arī atklāja, ka gatavojas veikt vairākas maiņas, kurās gan iesaistīt jaunos talantus neplāno. Tieši šonakt Vankūveras klubs ieguva jaunu papildinājumu, jo no Čikākas "Blackhawks" tika iemainīts aizsargs Adams Klendenings. Viņš NHL aizvadījis tikai četras spēles, taču bijis ļoti rezultatīvs AHL, par kuras gada debitantu tika atzīts 2012./13. gada sezonā.

Izmantotie resursi:
Benning: Canucks willing to make moves at...
The Official Web Site - Vancouver Canucks

Slēpts komentārs: Šindleru Jēkabs

 +11 [+] [-]

, 2015-01-30 10:31, pirms 9 gadiem
NHL spēles stils Ķēniņam ir gana piemērots.
Lai izdodas to pierādīt!

  +2 [+] [-]

, 2015-01-30 10:37, pirms 9 gadiem
Pēc farma statiem neteiktu, ka Ronis būtu pirmais ko tur būtu jāizsauc, bet nu enerģijas maiņām jau nevajag tur baigos vārtu guvējus vai "daiļslidotājus", bet gan "kapļus", "darba zirgus", kas var pie borta pacīnīties ripu atņemt, "ielikt" bortā un Ronis tieši tāds ir tapēc viss ir pareizi!

 +14 [+] [-]

, 2015-01-30 10:38, pirms 9 gadiem
Šindleru Jēkabs rakstīja: Es ieteiktu pamēģināt Upii... baigā enerģija būs
kārtējā tirliņa debīlais jociņš

  +6 [+] [-]

, 2015-01-30 10:40, pirms 9 gadiem
Ļoti laba ziņa, cerams uzkavēsies maksimāli ilgi 😇

  +2 [+] [-]

, 2015-01-30 10:43, pirms 9 gadiem
als rakstīja: Pēc farma statiem neteiktu, ka Ronis būtu pirmais ko tur būtu jāizsauc, bet nu enerģijas maiņām jau nevajag tur baigos vārtu guvējus vai "daiļslidotājus", bet gan "kapļus", "darba zirgus", kas var pie borta pacīnīties ripu atņemt, "ielikt" bortā un Ronis tieši tāds ir tapēc viss ir pareizi!
Tu Ķēniņam, kāds baigi tuvais draugs, ka viņu par Roni sauc, vai arī tas ir kāds, man nezināms, sportistu vārdu kropļošanas konkurss? Visādi Roņi, Girgji utt. Vai tad nepietiek ar tiem klauniem, kas publicē rakstus ar visādiem Lāšoniem un Seteberjiem?
Slēpts komentārs: Šindleru Jēkabs

  +1 [+] [-]

, 2015-01-30 11:18, pirms 9 gadiem
biskaps rakstīja: Tu Ķēniņam, kāds baigi tuvais draugs, ka viņu par Roni sauc, vai arī tas ir kāds, man nezināms, sportistu vārdu kropļošanas konkurss? Visādi Roņi, Girgji utt. Vai tad nepietiek ar tiem klauniem, kas publicē rakstus ar visādiem Lāšoniem un Seteberjiem?
Kāpēc tev, atvainojos, Jums-izkropļots niks?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-01-30 12:24, pirms 9 gadiem
cik svarīgi būt normālās attiecībās ar treneri, ... ar sakarīgu un talantīgu treneri

  +1 [+] [-]

, 2015-01-30 13:23, pirms 9 gadiem
kosheris rakstīja: NHL spēles stils Ķēniņam ir gana piemērots.
Lai izdodas to pierādīt!
Maigi sakot,ne mazāk piemērots NHL ir Karsumsa un Daugaviņa spēles stils,bet mēs visi zinām,kur viņi ir šobrīd...bet nu tiešām,lai izdodas!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-01-30 16:12, pirms 9 gadiem
biskaps rakstīja: Tu Ķēniņam, kāds baigi tuvais draugs, ka viņu par Roni sauc, vai arī tas ir kāds, man nezināms, sportistu vārdu kropļošanas konkurss? Visādi Roņi, Girgji utt. Vai tad nepietiek ar tiem klauniem, kas publicē rakstus ar visādiem Lāšoniem un Seteberjiem?
Ronis ir normāls saīsinājums no vārda Ronalds, piem. Maiks (Mike) bieži vien ir saīsinājums no Maikls (Michael) u.t.t. Es piem. neapvainojos, ja arī manu vārdu īsto saīsina.

     [+] [-]

, 2015-01-30 16:17, pirms 9 gadiem
als rakstīja: Ronis ir normāls saīsinājums no vārda Ronalds, piem. Maiks (Mike) bieži vien ir saīsinājums no Maikls (Michael) u.t.t. Es piem. neapvainojos, ja arī manu vārdu īsto saīsina.
Es arī neapvainojos, man pat patīk, ka tā dara.

  -2 [+] [-]

, 2015-01-30 16:25, pirms 9 gadiem
Ja tādi spēlētāji kā Karsums, Daugaviņš, Sprukts nespēja nostiprināties NHL, tad Ķēniņam nav nekādu variantu ar savu blāvo spēli, progress arī apstājies. Ronaldam vismaz būs skaists ieraksts CV

     [+] [-]

, 2015-01-30 17:55, pirms 9 gadiem
Veiksmi!!!