Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģim atļauts trenēties ar pilnu jaudu

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Porziņģim atļauts trenēties ar pilnu jaudu
Kristaps Porziņģis un Ziemassvētku vecītis. Foto: Mavericks

Kristaps Porziņģis otrdien, 29. decembrī, pirmo reizi sezonā trenējās ar pilnu jaudu. Dalasas "Mavericks" galvenais treneris Riks Kārlails žurnālistiem atzinis, ka spēka uzbrucējs laukumā varētu atgriezties, ātrākais, divu nedēļu laikā.

Porziņģis guva savainojumu NBA “play-off” pirmās kārtas pirmajā spēlē pret “Los Angeles Clippers” un, neraugoties uz to, izgāja laukumā arī nākamajās divās cīņās. Savainojuma radītās sāpes un ierobežotās kustību iespējas piespieda viņam izlaist sērijas pēdējās trīs spēles.

Piektdien, 9. oktobrī, “Mavericks” pavēstīja, ka latviešu basketbolistam veikta labās kājas ceļgala operācija, lai sadziedētu meniska plīsumu. Porziņģa atveseļošanās process notika gan Dalasā, gan Latvijā, bet decembrī viņš pakāpeniski iesaistījās komandas treniņos.

Pirms 11 dienām – 18. decembrī – latvietim tika atļauts piedalīties sadarbībās “pieci pret grozu”. Porziņģis kopā ar “rikšotājiem” devās uz sezonas pirmajām trim izbraukuma spēlēm Fīniksā un Losandželosā, šajā laikā piedaloties tikai komandas treniņos.

Gada pēdējā otrdienā no Teksasas saņemtas optimistiskas ziņas – iespējams, ka Porziņģis laukumā atgriezīsies jau janvāra pirmajā pusē. ESPN žurnālists Tims Makmahons, atsaucoties uz “Mavericks” galveno treneri Riku Kārlailu, pavēstīja, ka liepājnieks šodien treniņā piedalījies ar pilnu jaudu.

     [+] [-]

, 2020-12-29 22:27, pirms 3 gadiem
Protams,ka nebūs decembrī,jo tikai 1 spēle decembrī
2 ned laikā 100% būs atpakaļ..

Interesanti,ka Memfisas JJ Jr operāciju uztaisīja burbuļa laikā,bet vēl nav atpakaļ ar menisku

     [+] [-]

, 2020-12-29 22:35, pirms 3 gadiem
Bez steigas lūdzu, viena vai divas spēles sezonā vairāk vai mazāk neko nemainīs!

     [+] [-]

, 2020-12-29 22:49, pirms 3 gadiem
KP Dalasai ir vajadzīgs, bet sasteigt nevajag, vēl priekšā 69 regulārā spēles

     [+] [-]

, 2020-12-30 01:22, pirms 3 gadiem
o, kāds Kristaps smaidīgs izskatās vien jau ir gatavs gāzt kalnus ar Mavericks