Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ziemassvētku brīnums Vladivostokā izpaliek: SKA atspēlējas no 0:2 un uzvar "Admiral"

Ziemassvētku brīnums Vladivostokā izpaliek: SKA atspēlējas no 0:2 un uzvar "Admiral"
SKA uzvaras vārtu autors Nails Jakupovs. Foto: www.championat.com

Dienas vienīgajā mačā Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) Vladivostokas „Admiral” deviņu minūšu laikā izvirzījās vadībā pret Sanktpēterburgas SKA ar 2:0, taču izlaida pārsvaru un piedzīvoja zaudējumu papildlaikā ar 2:3.

Austrumu konferences vājākā komanda Vladivostokas „Admiral” savā laukumā uzņēma Rietumu konferences vicelīderi SKA no Sanktpēterburgas. Mājinieki ātri panāca divu vārtu vadību – septītajā minūtē aizsargs Jurijs Kozlovskis vairākumā meta no zilās līnijas, SKA vārtsargs Igors Šestjorkins ripu noķēra, taču tā izslīdēja viņam starp kājsargiem un lēni ieslīdēja vārtos – 1:0. Divas minūtes vēlāk SKA ļoti pavirši nospēlēja savā zonā uzbrukuma sākumā, Sergejs Koņkovs tika pie ripas un piespēlēja Aleksandram Streļcovam, kura metiens no pustālās distances bija precīzs – 2:0.

Pēc pārtraukuma SKA spēlēja daudz agresīvāk, un „Admiral” gandrīz visu laiku tikai aizsargājās. Viesi izdarīja 14 metienus pa Ņikitas Serebrjakova vārtiem, kamēr mājinieki 20 minūšu laikā Igoru Šestjorkinu patraucēja tikai vienu reizi. Tomēr brīnums nenotika, un 11 minūtes pirms pamatlaika beigām SKA aizsargs Dāvids Rundblads ar stipru šķēlienu no zilās līnijas panāca 1:2, bet nedaudz vēlāk stiprs zviedra metiens ielidoja vārtu tālajā augšējā stūrī – 2:2, pamatlaikam noslēdzoties ar neizšķirtu rezultātu.

Papildlaiks ilga vienu minūti un piecas sekundes, bet uzvaras vārtus SKA labā guva Nails Jakupovs. Nopelnītais punkts neļāva „Admiral” izkļūt no pēdējās vietas līgā un konferencē – 41 mačos Vladivostokas komanda izcīnījusi 25 punktus. SKA tā bija 32. uzvara 42 spēlēs, Sanktpēterburga ieņem otro vietu Rietumos, un no līderes CSKA atpaliek par četriem punktiem.

Kontinentālā hokeja līga (KHL), 29. decembris

Admiral – SKA 2:3 (2:0; 0:0; 0:2, 0:1)

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2018-12-29 14:57, pirms 5 gadiem
Krievu līgā par ziemassvētku brīnumiem varēs virsrakstus likt apmēram pēc nedēļas, viņiem tak šie svētki būs tikai, ja nemaldos, 7. janvārī.

     [+] [-]

, 2018-12-29 15:27, pirms 5 gadiem
Kādi Ziemassvētki ir 29. decembrī? Katoļu un luterāņu aiz muguras, pareizticīgo vēl priekšā.

     [+] [-]

, 2018-12-29 15:45, pirms 5 gadiem
Ar katru rakstu arvien vairāk sāk asarot acis no virsrakstiem un tekstiem. Pabiras, Spirtacentrs, Jūs esat!

     [+] [-]

, 2018-12-29 18:48, pirms 5 gadiem
Nē, brīnums notika! KHL ir oficiāli apkaunota. Magņitka zaudēja Ledus tīģeriem no DEL un netika pat pusfinālā. Gaidu paskaidrojumus no KHL vadības.