Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Uzbrukumā nospēlējām vāji, momentus realizēt nespējām"

Jānis Celmiņš

Ābols: "Uzbrukumā nospēlējām vāji, momentus realizēt nespējām"
Aleksandrs Žirū
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/f64

Rīgas „Dinamo” komandas galvenā trenera vietas izpildītājam Artim Ābolam pēc zaudējuma Čehovas „Vityaz” hokejistiem sakāmā bija maz, kamēr Rīgas komandas labā vienīgos vārtus guvušais Aeksandrs Žirū atzina, ka veiksme tobrīd bijusi viņa sabiedrotā.

Jau ziņojām, ka 2012. gada pēdējā spēlē neveiksmi šovakar cieta Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo", kas viesos ar 1:3 piekāpās Čehovas "Vityaz". Vienīgos rīdzinieku vārtus devītajā minūtē guva Aleksandrs Žirū. „Pie vārtu guvuma bija vienkāršs metiens no zilās līnijas. Treneri mums lika iet uz vārtiem, ko arī centāmies. Ripa nonāca pie manis un izdevās iemest. Izlīdzinājām rezultātu un tad bija brīdis, kad spēle arī bija jālauž. Neizdevās,” teica Žirū.

„Mēs ļoti gribējām turpināt kā iepriekšējā spēlē. Tur parādījām labu spēli un šodien to vēlējāmies atkārtot, lai mājās brauktu ar sešiem punktiem. Domāju, sākām labi. Spējām uzturēties viņu zonā, bet otrajā periodā neizmantojām lieliskas iespējas, lai gūtu vārtus. Tādus vārtu momentus nedrīkst laist garām. Neiemetām no teicamām pozīcijām mēs, bet iemeta pretinieks. Savu iespēju neizmantošana mūs iegāza,” uz maču atskatījās hokejists.

Tikmēr Artis Ābols savos izteikumos bija skops. „Nav pat ko īsti teikt. Uzbrukumā nospēlējām vāji, momentus realizēt nespējām. Momentu bija daudz, īpaši otrajā mača trešdaļā. Momentu realizāciju jau sen varam vēlēties labāku,” teica treneris.

Izmantotie resursi:
Всё о спорте на SOVSPORT.RU. Советский Спорт...
Sākums - dinamoriga.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-12-29 21:29, pirms 11 gadiem
Arti, družba družbai, služba službai-liec tam Ankipanam mieru, lai cilveks nemokas

  -1 [+] [-]

, 2012-12-29 21:31, pirms 11 gadiem
Neizdevās, pietrūka veiksmes, ja tu neiemet -iemet tev, nogurums, nepietika motivācijas, nospēlējām vāji aizsardzībā vai uzbrukumā utt utp... Jums, faveles, neliekas, ka ir jāatvainojas cilvēkiem, kam turpina skatīties un maksāt naudu par šo cirku. Kā piemērs, es, Aleksandrs Žirū - izdevās iemest vienus vārtus, bet būdams ļoti lēns uzbrucējs -lemesis, mani apslidoja visi pretinieki un vairs neko lietderīgu nespēju veikt. Apsolos piestrādāt pie ātuma. Atvainojiet par kārtējo sabojāto vakaru.

  +6 [+] [-]

, 2012-12-29 21:40, pirms 11 gadiem
Novēlu visiem Rīgas Dinamo puišiem un arī viņu valdībai Laimīgu Jauno Gadu un tiekamies jau Liepājā un diez vai visus Liepājnieki jūs ņems jo dažam pat tā līmenis NEATBILST!!!!!

  +5 [+] [-]

, 2012-12-29 21:42, pirms 11 gadiem
Kraichek rakstīja: Neizdevās, pietrūka veiksmes, ja tu neiemet -iemet tev, nogurums, nepietika motivācijas, nospēlējām vāji aizsardzībā vai uzbrukumā utt utp... Jums, faveles, neliekas, ka ir jāatvainojas cilvēkiem, kam turpina skatīties un maksāt naudu par šo cirku. Kā piemērs, es, Aleksandrs Žirū - izdevās iemest vienus vārtus, bet būdams ļoti lēns uzbrucējs -lemesis, mani apslidoja visi pretinieki un vairs neko lietderīgu nespēju veikt. Apsolos piestrādāt pie ātuma. Atvainojiet par kārtējo sabojāto vakaru.
iedot salvetīti asariņām? lūk tas notiek, ja divu sezonu laikā komandu pamet visi līderi, bet jaunos pērk nekompitenti āži. šīs un arī visas sezonas rezultāts ir likumsakarīgs.

  +2 [+] [-]

, 2012-12-29 21:50, pirms 11 gadiem
Visus aizsargus vajag apmainiit pret Liepaajas aizsargiem, lai padomaa. Uzbruceeji shodien visu meeginaaja izskirt vienatnee, laikam Malkins iedvesmojis . Laimiigu Jauno gadu. Cerams, ka vismaz izlases speelees attieksme buus nopietna, un tad jau arii jaunaa sezona KHL buus klaat

  -2 [+] [-]

, 2012-12-29 21:52, pirms 11 gadiem
la_duster rakstīja: iedot salvetīti asariņām? lūk tas notiek, ja divu sezonu laikā komandu pamet visi līderi, bet jaunos pērk nekompitenti āži. šīs un arī visas sezonas rezultāts ir likumsakarīgs.
man nepis tavas analītiķa spējas, kaptein. Vēl jo vairāk visiem ir skaidrs, kādi ir cēloņi šādai sezonai un kāds ir viņas rezultāts. Iet runa par to, ka, ja netiek nekas komandā darīts, tad vismaz ir jāatzīst publiski to, ka esam savākts klaunu bars un mēs nedzīvojam ilūzijās katrs par savu individuālu sniegumu, bet gribam parādīt cienīgu spēli līdz plejofam un nedarīt jums (līdzjūtējiem) kaunu.

  +2 [+] [-]

, 2012-12-29 21:55, pirms 11 gadiem
Par ko vispār atbild menedžeris? Viņan būtu jāuzņemas atbildība par tādiem spēlētājiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-12-29 22:08, pirms 11 gadiem
Kaktabuli uz DINAMO!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-12-29 23:45, pirms 11 gadiem
Noveelu Savickim Jaunajaa gadaa aizriities ar saviem veemekljiem.

  +3 [+] [-]

, 2012-12-30 00:03, pirms 11 gadiem
Ko te vēl piebilst? Mums no 1968. g. līdz 1991.g. bija Rīgas DINAMO,kurā daudz un pareizi trenējās,aizrautīgi un prasmīgi cīnījās un mūs par to cienīja visā bijušajā PSRS.
Mūslaiku DINAMO ir vairāk un nopietnāk jārenējas un rezultāti būs,jo mēs jau neesam tukšā vietā-mums ir tradīcijas hokejā.

  -1 [+] [-]

, 2012-12-30 00:09, pirms 11 gadiem
Cik tups treneris, tik pat tupi viņa komentāri, un tikpat tupa palikusi arī komanda...
Pēdējā laikā šo komandu paskatos tikai video relīzēs....
Timkina gols vienkārši konfekte, izvālēja gan Rēdlihu, gan Tekkvistu...
Žurkas spēle tāda pati, nekas nav mainījies....gaidu, kad tiks aizsūtīts uz kādu sētas komandu no Liepājas...

  -1 [+] [-]

, 2012-12-30 00:29, pirms 11 gadiem
Novelu ari Algunam aizrities ar vemekleiem.Ko Jus tik tupa varat komentet! Kamer vel ir teoretiskas iespejas tikmer jacinas,tas tacu nav kaut kadas Venstpils komandas!

  +2 [+] [-]

, 2012-12-30 00:46, pirms 11 gadiem
Nu labi......izdusmojāmies, pietiek. Galu galā tā tikai spēle un gadās visādi...arī sūdīgs gads, gan katram, gan komandai, valstij utt. Vienīgi ja izlasē ledu negrauzīs, tad nebūs vairs par ko runāt.

     [+] [-]

, 2012-12-30 01:33, pirms 11 gadiem
Vai tad vins to ripu sanema un raidija vartos, jeb k-ka halava pieskaras vartu virziena mestajai? Tulks tizls, jeb speletajs aizmirsa ka tur isti sagadijas tas vienigais golins?

     [+] [-]

, 2012-12-30 10:39, pirms 11 gadiem
Domāju Artim vēl kādu daudzmaz regulāru metēju (piem. Karsumu) vajag aizsūtīt uz Liepāju, tad RD varēs "štancēt" pretinieku komandu vārtsargiem sausās spēles, bet toties pārējie visi tad bakstīsies pa savu zonu, krītīs un gulsies zem ripām, jo tas tak, Artaprāt, hokejā ir galvenais.... es līdz šim domāju, ka hokejā galvenais ir iemest kaut par vienu ripu vairāk nekā pretinieks, bet nekā! Galvenais izrādās ir krist zem ripām un bakstīties pa savu zonu un pat metošu uzbrucēju kas tā nedara var aizsūtīt nah... pardon uz farmu! Nu ielika Indraša vietā Bukiju un? Pirmo maiņu vispār vairs var pamanīt? Karsums viens tur kaut ko mēgina tagad veidot, bet hokejs nav individuālais sporta veids.... tur ir vajadzīga maiņas "ķīmija" un ja tādas nav jau no paša sākuma, tad viņas arī nebūs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-30 12:58, pirms 11 gadiem
edzons36, 00:29, pirms 12 stundām, ignorēt, atbildēt
Novelu ari Algunam aizrities ar vemekleiem.Ko Jus tik tupa varat komentet! Kamer vel ir teoretiskas iespejas tikmer jacinas,tas tacu nav kaut kadas Venstpils komandas!

Iemācies trimpliņ pa priekšu pareizi latviski rakstīt.It sevišķi Latvijas pilsētas vajadzētu zināt.Nu pieļauju,ka izbijušiem čekistu ķēdes suņiem ar to ir problēmas.Kā redzams ietilpsti tajā kategorijā,ko Lipmaņa kungs nosauca par amatieriem,jo rēkini teorētiskos punktus,kas pietrūkst līdz izslēgšanas spēlēm.Atmodies un paskaties Rīgas Dinamo šībrīža rezultātos.Visas sezonas garumā nav pat divas uzvaras pēc kārtas izcīnītas.Un vakar pat neredzēju īpašu centību Dinamo hokejistu vidū.Laikam prēmijas par uzvarām nepienākās.Un tagad galvenais.Mans vēlējums Savicka kungam manuprāt ir pelnīts,jo galvenā vaina ir galvā(Savickis+&.Es vēl pieļauju variantu ,ka pateicoties NHL lokautam šoreiz bija grūti tikt playoffā komandai,kurai pamaz līdzekļu,bet nekad nepiedošu šī AMATIERA plātīšanos pirms sezonas ar lozungu"Mēs cīnīsimies par Gagarina kausu!?)