Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Stademairu apmierina rezervista loma

Stademairu apmierina rezervista loma
Amare Stademairs
Foto: AP/Scanpix

108 : 87

Knicks - Wizards

Viens no Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" līderiem Amare Stademairs būtu gatavs iesaistīties spēlēs no rezervistu soliņa, kļūstot par tā saucamo "sesto" spēlētāju.

Stademairs vienā no pārbaudes spēlēm iedzīvojās kreisā ceļa traumā. Neskatoties uz to, "Knicks" jaunās sezonas pirmajās 14 spēlēs ir izcīnījusi desmit uzvaras, tāpēc basketbolists būtu ar mieru kļūt par komandas "sesto" spēlētāju.

"Viņu pašlaik interesē tikai palīdzēt komandai un uzvarēt," sacīja kāds avots, kurš pēdējo nedēļu laikā bieži saticies ar Stademairu. "Viņš būtu gatavs uzsākt spēles no rezervistu soliņa, ja viņi (treneri - aut.) to vēlētos."

Basketbolists nav runājis ar preses pārstāvjiem kopš ceļa satraumēšanas. Pašlaik rit rehabilitācijas process un paredzams, ka Stademairs laukumā atgriezīsies pēc divām nedēļām. "Viņš vienkārši vēlas uzvarēt," turpina avots. "Amare redz, cik labi "Knicks" spēlē, un vienkārši vēlas palīdzēt. Viņš darīs visu, ko liks."

Stademaira kreisais celis viņam ir sagādājis problēmas jau iepriekš. 2005. gada oktobrī tika veikta mikrolūzuma operācija. Interesanti, ka Stademaira piecu gadu līgums par 100 miljoniem ASV dolāru ar "Knicks" nav apdrošināts tieši ceļu traumu vēstures dēļ.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2012-11-29 23:00, pirms 11 gadiem
Manuprāt, viņu jāaizmaina uz citu komandu, bez viņa Knicks var iztikt.

  -1 [+] [-]

, 2012-11-30 00:33, pirms 11 gadiem
Ideāli.