Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Bezjēdzīgie apvainojumi

Vabūt sākat aizdomāties !

Gribēju pateikt to ka, vārbūt nevajadzētu pēc speelem komenteet tadiem lietotajiem kam hokejs riebjas un kas savaa domasanaa ir nenormali degradeejusies... jusu vieta es labak nerakstiitu neko vai neapdirstu neveinu hokejistu jo jus sevi pataisat daudzu acis par lieliem klauniem..... mani nedaudz kaitina lasit viedoklus no lietotaajiem, kas neko nezinot var virspusiigi vnk panirgaties vai tik kko uzdirst.. labak paliek ? piem parunasim par tik loti aprunato cipuli un luceniusu... visi tikai vinjus noliek... bet esat paverojusi kada vinjiem atdeve un centiiba ir laukumaa, to kaa sodien cipulim saluuza nuuuja un ar kaadu degsmi un pasaizliedzibu vinjs pleesas un cinijas lai tikai dabutu ripu araa, un luceniusam kads ir potenciaals esat pamaniiijusi gudriisi ? tik jauns un kaada tehnika, to redze arii kluba vadiiba...jaa sodien veiksme neuzsmaidija un neveiksme pasmeepjas par mums, bet vai esat padomjusi cik daudz pozetiivu emociju muusu drumaaja ikdienaa ir ienesusi sii komanda, to kaa ar katru speeli vinji rada saturiigaaku hokeju un ka ir pelniijusi tikai tos labaakos vardus... juusu apdirsana nepaliidzes atgriezt zaudeejumu bet uzslava par centiibu mudinas vinjus jauniem saniegumiem..... tapeec pirms jus taisaties sevi atkal paradiit par nedaudz Stulbiem un klauniem .. padomajat kartiigaak ! paldies par uzmanibu ! :)

  +3 [+] [-]

, 2011-11-29 17:00, pirms 12 gadiem
kas pa huinju ? ';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-29 18:04, pirms 12 gadiem
Iemācies rakstīt!!!

     [+] [-]

, 2011-11-29 18:52, pirms 12 gadiem
Atpalikušie fani noracēji vienmēr ir gaidītie, lai dabūtu ar kāju pa ...

     [+] [-]

, 2011-11-29 18:59, pirms 12 gadiem
Prime Time rakstīja: Vispār esmu par to, lai sportacentrs.com slēdz lietotāju reģistrāciju, un var ielogoties ar dr.lv, fbook.com vai kādu citu sociālo tīklu pasēm. Tad samazinātos daudz uzbraucienu. Protams fake būtu, bet daudz mazāk.
Es varētu atsevišķu viedokli arī izteikt ar savu īsto vārdu, jo rupjības parasti neizmantoju un krtika ir pamatota.