Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Rautakallio: "Maskavieši nodemonstrēja čempionu cienīgu sniegumu"

Jānis Celmiņš

Rautakallio: "Maskavieši nodemonstrēja čempionu cienīgu sniegumu"
Peka Rautakallio
Foto: dynamo.ru

Rīgas „Dinamo” galvenais treneris Peka Rautakallio pēc zaudējuma Maskavas „Dynamo” komandai šīvakara Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēlē uzslavēja pretiniekus, taču labus vārdus veltīja arī saviem padotajiem.

Jau ziņojām, ka kārtējo zaudējumu izbraukumā šodien piedzīvoja Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo", kas Maskavā ar 1:3 piekāpās pašreizējās Gagarina kausa čempiones un turnīra līderes "Dynamo" priekšā. Pēc spēles iespaidos dalījās abu komandu galvenie treneri.

Tā rezultātā, mazākumā divas reizes ielaidām vārtus. Tāda līmeņa pretinieks tādas iespējas izmantoja. Čempioni nepiedeva mūsu pieļautajās kļūdas un sodīja mūs.

Rīdzinieku galvenais treneris Peka Rautakallio uzsvēra, ka pretinieks šodien parādījis čempionu cienīgu sniegumu. „Mēs spēlējām ar esošajiem čempioniem. Saprotams, ka pret čempioniem visi noskaņojas īpaši. Un laukuma saimnieki patiešām parādīja čempionu cienīgu spēli. Nevaru teikt, ka, nonākot zaudētājos, mani padotie padevās. Mūsu spēlētāji cīnījās līdz galam cerībā mainīt spēles rezultātu. Mēs sapelnījām ļoti daudz nevajadzīgu noraidījumu, kā rezultātā zaudējām daudz spēka spēlējot skaitliskajā mazākumā. Tādā veidā šādu pretinieku apspēlēt nav iespējams. Mazākumā divas reizes ielaidām vārtus. Tāda līmeņa pretinieks tādas iespējas izmantoja. Čempioni nepiedeva mūsu pieļautajās kļūdas un sodīja mūs. Neskatoties uz to, esmu apmierināts kā puiši cīnījās. Momenti netrūka, taču pietrūka to realizācija,” pauda somu hokeja speciālists.

Trenerim piekrita arī Rīgas komandas vārtsargs Mikaels Telkvists. "Maskavas „Dinamo” spēle vairākumā bija ļoti laba. Mūsu zonā viņi ripu kontrolēja pārliecinoši. Šie noraidījumi mums maksāja spēli. Mēs spējām pie 1:1 turēties pretī, bet, ja ir tik daudz spēlēts bez ripas, ir patērēti ļoti daudz spēki. Viņi iemeta otros un tad jau arī trešos. Sajūtas šobrīd ir ļoti sliktas," pauda Tekvists. "Pieļauju, ka puiši vienkārši pārcenšas. Tas zaudējumu slogs un spiediens ir ļoti liels. Visi vēlas beidzot uzvarēt. Vēlme nekļūdīties un nospēlēt pēc iespējas labāk un agresīvāk (labā nozīmē) ir milzīga, kā rezultātā sanāk pretējs efekts vai drīzāk jāsaka - defekts," iemeslus daudzajiem noraidījumiem meklē vārtsargs.

Tikmēr maskaviešu galvenais treneris Oļegs Znaroks neslēpa, ka viņa vadītajai komandai šovakar paveicies. „Spēli sākām neslikti un vajadzēja mača likteni izšķirt jau pirmajā trešdaļā, kad pretinieki pelnīja daudz noraidījumu. Otrajā spēles trešdaļā tikām pārmētāti – pretinieki pa mūsu vārtiem izdarīja 20 metienus, mēs – tikai pāris. Mums paveicās brīdī, kad guvām otros vārtus. Tāpat labi, ka iekrita arī trešie. Pēc nelielām atpūtas pauzēm mums vienmēr iet smagi,” teica Znaroks.

Izmantotie resursi:
Хоккейный клуб «Динамо» (Москва)...
Хоккей России на Just-hockey.ru – новости...

1 2 53 komentāri

 +26 [+] [-]

, 2012-10-29 21:22, pirms 11 gadiem
Neapskaužu Peku. Pēc zāģiem visu laiku jāmaļ vienu un to pašu.
Apnicīgi lasīt,bet viņam taču kaut kas jāsaka..

  +2 [+] [-]

, 2012-10-29 21:23, pirms 11 gadiem
žēl, ka nespējām aizķerties arī tad, kad Dinamo Maskava spēlēja bez tik daudz līderiem.

     [+] [-]

, 2012-10-29 21:26, pirms 11 gadiem
Peka neko jaunu neteica vienu un to pasu pec katras speles .Kad vins pateiks uzredzesanos es lidoju prom uz Somiju pavisam

     [+] [-]

, 2012-10-29 21:27, pirms 11 gadiem
Hansens rakstīja: žēl, ka nespējām aizķerties arī tad, kad Dinamo Maskava spēlēja bez tik daudz līderiem.
Kaneka ZNAROKS SAVS VECIS PAZELOJA MUS UN JA BUTU LIDERI DABUTU RIKTIGI IEKSA
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-29 21:38, pirms 11 gadiem
Peka , vari izdomat ko citu murmulet tajas intervijas , jau z.ajebal , brauc uz savu somiju un trene somus , besi jau ši nejedzigā spēle
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-10-29 21:43, pirms 11 gadiem
Nevajag pļūtīt, som. Maskava spēlēja maksimāli s.ūdīgi, paši atdevāt spēli. Čemodāns un Helsinki. Pietiek čakarēt LV hokeju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-10-29 21:51, pirms 11 gadiem
Tuvāko 10 spēļu kalendārs, manuprāt, vairāk par 2-3 uzvarām nesola......Skumji, ka daudziem uzvara Liepājā pret pašu vājāko komandu līgā lika domāt, ka viss iet uz labo pusi. Jāsāk "cirst galvas" lai cerētu uz kādām pārmaiņām. Bet izskatās, ka visi jūtas ļoti omulīgi....algas izmaksā laicīgi un viss ok Tad jau var līdz sezonas beigām tā arī nomuļļāt ( tā arī pagaidām izskatās, ka neviens neatceras kādus pirmsezonas mērķus komanda izvirzīja )
p.s. Diez kad kungi sāks raudāt, ka ar katru spēli arvien mazāk un mazāk skatītāju nāks uz arēnu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-10-29 21:55, pirms 11 gadiem
Ieteikums Pekam!!!
Pēc abiem zaudējumiem pret AK Bars pēcspēles konferecē varat pieminēt to, ka arī šī komanda ir divkārtēja līgas čempione.......un jā pret Salavatu arī tak drīz jāspēlē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-29 21:56, pirms 11 gadiem
balderuska rakstīja: Peka neko jaunu neteica vienu un to pasu pec katras speles .Kad vins pateiks uzredzesanos es lidoju prom uz Somiju pavisam
Tur arī nekas jauns nebija uzsvars uz "Momentu realizācija". Es treneri neaizstāvu,bet Pekka nevar nobriedušiem profesionāļiem iemācīt mest golus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-10-29 22:00, pirms 11 gadiem
Pekam Latvijas pilsoniibu un par prezidentu!

  -2 [+] [-]

, 2012-10-29 22:02, pirms 11 gadiem
ozolinshthebest rakstīja: Lipmans tev ielika mīnusu!
Tādām muļķībām kā +- vispār nepievēršu uzmanību, bet - izjāde turpinās. Smalka, visos caumuros Mani vairāk uztrauc tas, ka RD uzvaras vairo jau tā šķidros dēļ demogrāfijas un emigrācijas pieteikumus hokeja sekcijās, bet šāda spēle laupa pēdējās cerības. Man primārā ir izlase.

  -1 [+] [-]

, 2012-10-29 22:05, pirms 11 gadiem
Melissa rakstīja: Redzēsim, kā ies AvtoPat Atlantam jau "iet"! Un es nebūt neesmu kkāda Pekkas fane, vnk besī tā mūžīgā činkstēšana par treneriem, tā bija ar Šupleru, arī ar Znaroku pēc neveiksmīgā PČ. Vairāk jāķeras klāt tiem treneriem, pie kuriem viņi sper pirmos soļus un mācās, nevis pie tiem, kuru rīcībā doti jau profesionāļi.
Tas ir tas pareizākais, bet Svētajam Appīpētajam Jurim un Līkdegunim Kiram ir vieglāk d!rsties ar preses starpniecību, nevis domāt kā attīstīt Latvijas hokeju!!! Galu galā, ja DR ir Latvijas hokeja flagmanis, tad arī viss LV hokejs daudz maz ir jāstrukturē tādā veidā, lai pēc iespējas vairāk spēlētāju izietu cauri šim veidojumam, gan jauniešu, gan vīru hokejā, neaizmirstot par modernajām treniņmetodikām, nevis iesīkstējušām, kā mani skoloja, tā es jums atriebšos!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-29 22:09, pirms 11 gadiem
2/3 metienu attiecības 12:1 RD labā. Rodas jautājums kurš taisās mest to šaibu vārtos? Fani, treneris vai kāds cits noteikti, ka to nedarīs. Čali, taču metiet vienreiz vārtos. Paskatieties kā Malkins, Ovečiks, Kovaļčuks, Mortensens to dara, vienas vienīgas "ģevenes". Un nemēģiniet iestāstīt, ka viņi ir kaut kādi pārdabiskie cilvēki.

  -3 [+] [-]

, 2012-10-29 22:12, pirms 11 gadiem
Ryzhskoje Ģynama nodemonstrēja Eiropas vājākās komandas cienīgu spēli. Šodien gāju garām Rīgas Cirkum, dzirdēju, ka klauni un lauvu dresētāji plāno izveidot savu hokeja komandu, kas aizstātu krievu gāzes kepku projektu KHL. Komandas nosaukums būšot Ryzhskij CIRK. Treneris - Kurts Lindstrēms.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-29 22:13, pirms 11 gadiem
Iws91 rakstīja: 2/3 metienu attiecības 12:1 RD labā. Rodas jautājums kurš taisās mest to šaibu vārtos? Fani, treneris vai kāds cits noteikti, ka to nedarīs. Čali, taču metiet vienreiz vārtos. Paskatieties kā Malkins, Ovečiks, Kovaļčuks, Mortensens to dara, vienas vienīgas "ģevenes". Un nemēģiniet iestāstīt, ka viņi ir kaut kādi pārdabiskie cilvēki.
Viņi nav pārdabiski cilvēki, tikai trenējas krietni vairāk un kvalitatīvāk, nekā mūsu bāleliņi, kuri ir iedomājušies, ka trenējoties 1 stundu dienā 3 dienas nedēļā kļūs par super-puper-stāriem!!!

     [+] [-]

, 2012-10-29 22:18, pirms 11 gadiem
Mjā rezultāts bija paredzams, bet spēle,,,, nu kā jau pēdējās vietas R konferencē- cienījama!
Vairākums ir vājprātīgs! Un te nu gan Pekkam kopā ar Ābola kungu ir jāuzņemas pilna atbildība, ja esam 20n tajā vietā tā realizācijā, nevajag teikt, ka tas ir normāli un ejam uz priekšu!!!!!
Par neizmantotajām iespējām sen vairs nav komentāru, un Galviņam to C burtu arī derētu paņemt nost. Kas patika šajā spēlē - nespēlēja Ivanāns un beidzot 4. bija normāla maiņa!( ne tāpēc ka iemeta)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-29 22:56, pirms 11 gadiem
da ti čto-vai patiešām
1 2 53 komentāri