Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīga" paliek sausā un vēlreiz atzīst "Dynamo" pārākumu

Tomass Neuss Lucs
Tomass Neuss Lucs

"Rīga" paliek sausā un vēlreiz atzīst "Dynamo" pārākumu
Foto: Kaspars Volonts, HK Rīga

Krievijas jaunatnes hokeja līgā (MHL) ceturto zaudējumu pēc kārtas ar rezultātu 0:3 piedzīvojusi HK “Rīga”, kas pirmo reizi šajā sezonā nespēja gūt vārtus un katrā trešdaļā ielaida pa vieniem vārtiem mačā pret Maskavas "Dynamo".

“Rīga” dienu iepriekš nenoturēja pārsvaru un ielaida izšķirošos vārtus trešā perioda sākumā, piedzīvojot zaudējumu ar 3:4 šodienas pretiniekiem “Dynamo”, kas pēdējās sešās spēlēs tikuši pie piecām uzvarām. Līdz ar to rīdzinieki bija iekrājuši trīs zaudējumu sēriju. Katrā no zaudējumiem bija vērojama abu komandu līdzīga cīņa, taču beigās ar vienu vārtu pārsvaru labāka izrādījās pretinieku komanda.

Spēles rezultātu jau trešajā minūtē atklāja Maskavas komanda, no tuvas distances rīdzinieku vārtsargu Kārli Mežsargu cauršaujot Andrejam Nikonovam (0:1). Kopumā šo trešdaļu kontrolēja maskavieši, “Rīgai” atbildot ar ne pārāk bīstamiem pretuzbrukumiem.

Otrajā periodā, kurā spēles gaita izlīdzinājās, rīdzinieki ne vien neizmantoja divus vairākumus, bet arī ielaida vārtus mazākumā, nokļūstot iedzinējos ar 0:2- pēc veiksmīgas ripas saņemšanas trešdaļas beigu daļā vārtus guva “Dynamo” rezultatīvākais spēlētājs Matvejs Nadvornijs.

Noslēdzošā perioda sākumā Nadvornijs, paliekot nepieskatīts, izcēlās vēlreiz, savai komandai iegūstot jau solīdu pārsvaru (0:3), kuru veiksmīgi izdevās noturēt līdz spēles beigām. Līdz ar to rīdzinieki pirmo reizi šajā sezonā nespēja gūt vārtus un pēc veiksmīgā sezonas sākuma piedzīvojusi jau četras neveiksmes pēc kārtas un rietumu konferencē noslīdējusi uz 11.vietu.

Rīgas hokejisti nākamās divas spēles aizvadīs mājās, proti, 2. un 3. oktobrī tiks uzņemta sezonu visai neveiksmīgi uzsākusī Sanktpēterburgas "SKA-1946". Atgādinām, ka visas rīdzinieku mājas spēles skatāmas Sportacentrs.com tiešraidēs.

Dynamo - HK Riga (1:0, 1:0, 1:0)

Vārti: 02:04 Nikonovs (Katkovs) 1:0, 37:04 Nadvornijs (Ivanovs, maz.) 2:0, 43:00 Nadvornijs (Ivanovs) 3:0
Soda minūtes: 8:8
Metieni: 30:24
Vārtsargi: Rotislavs Gluščenko - Kārlis Mežsargs