Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Silkalnam divi vārti vairākumā, "Rīga" ātri atdod vadību un zaudē Maskavā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Silkalnam divi vārti vairākumā, "Rīga" ātri atdod vadību un zaudē Maskavā
Foto: hkr.lv

Šovakar zaudējumu Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) izbraukuma spēlē piedzīvoja "Rīga", kas nenoturēja pārsvaru un ar 3:4 piekāpās Maskavas "Dynamo" jaunajai maiņai.

# "Rīgas" labā pirmos divus vārtus iemeta Ģirts Silkalns, izceļoties sesto un septīto reizi sezonā. Viņš ir komandas labākais snaiperis.

# Abus vārtus Silkalns iemeta vairākumā. Pirmajā ripā viņš izmantoja piespēli no aizvārtes, bet otros vārtus guva ar spēcīgu metienu no kreisās malas, neapturot piespēli.

# Vēl rīdzinieku labā vārtus guva Kristers Brauns, kurš 34. minūtē deva komandai vadību (3:2). Tomēr laukuma saimnieki jau pēc 35 sekundēm rezultātu izlīdzināja.

# Vārtus sargāja Rūdolfs Lazdiņš, kuram bija ļoti daudz darba – pa viņa cietoksni tika mests 46 reizes. Pagājušās sezonas Latvijas čempions atvairīja 42 metienus. Savukārt "Rīga" izdarīja tikai 19 metienus.

# Ar deviņās spēlēs sakrātiem desmit punktiem "Rīga" Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem desmito vietu, bet Maskavas "Dynamo" pēc šovakar izcīnītās uzvaras pakāpusies uz piekto pozīciju.

# Rīt abas komandas gaida vēl viens savstarpējais duelis. Sākums pulksten 19:00.

# Pēc tam rīdzinieki atgriezīsies mājās, lai 2. un 3. oktobrī uzņemtu Sanktpēterburgas "SKA-1946". Visas rīdzinieku mājas spēles skatāmas Sportacentrs.com tiešraidēs.

     [+] [-]

, 2021-09-29 03:49, pirms 3 gadiem
Silis labs