Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Simeone: "Tas bija viens no lielākajiem sasniegumiem, kopš trenēju Madrides "Atletico""

Agris Suveizda

Simeone: "Tas bija viens no lielākajiem sasniegumiem, kopš trenēju Madrides "Atletico""
Djego Simeone
Foto: Sipa USA/Scanpix

UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā noslēgusies otrā spēļu kārta. Piedāvājam vairāku komandu galveno treneru komentārus pēc vakardienas mačiem.

Simeone: "Mums ir četri labākie centra aizsargi pasaulē"
Madrides "Atletico" galvenais treneris Djego Simeone: "Man ir paveicies, ka varu būt šā kluba galvenais treneris. Tas ir klubs, kas spēlē ar kaisli un, kā likums, spēlē tieši tā, kā mēs vēlamies. Šodien man laukumā patika pilnīgi viss. Labi presingojām. Kad sēdējām aizsardzībā un veidojām pretuzbrukumus, darījām to labi. Kad mums bija jācieš, mēs to darījām.

Visas 90 minūtes spēlējām ar lielu intensitāti pret ļoti labu komandu, un tas ir viens no lielākajiem sasniegumiem, kopš esmu šeit. Komandas darbs bija satriecošs. Tāda inteliģence, intensitāte, bumbas atgūšana un pretuzbrukumi. Savičs un Godins bija lieliski. Mums ir četri spīdoši centra aizsargi, kuri, manuprāt, ir labākie pasaulē."

Minhenes "Bayern" galvenais treneris Karlo Ančeloti: "Kontrolējām spēli, taču nespēlējām ar pietiekami lielu atdevi, nespējām stingri nospēlēt divcīņās, zaudējām pārāk daudz bumbu un bijām pārāk lēni. Kā jau gaidījām, tā bija grūta spēle. Varējām parādīt labāku sniegumu. Zaudējām bumbas un cietām pretuzbrukumos. Pret "Atletico" ir jāspēlē ātrāk un jāizmanto savas iespējas. Nespēlējām labi, bet tā bija tikai viena spēle. Nākamreiz būsim labāki."

Gvardiola: "Tā mums būs laba mācība"
Mančestras "City" galvenais treneris Žuzeps Gvardiola: "Skatītājiem tā bija fantastiska spēle. Izbraukumā guvām trīs vārtus, taču tāpat neuzvarējām. Ielaidām trīs vārtus, bet radījām vēl trīs vai četras tīras vārtu gūšanas iespējas. Tā mums būs laba mācība, cik svarīgi ir labi sākt spēli. Nav viegli atgūt vienus vārtus. Iedomājieties, ja jāatgūst divi vai trīs. Katra puslaika sākumā piedzīvojām kārtīgu šoku, ielaižot vārtus pirmajās divās minūtēs. Otrajā puslaikā, neskaitot pirmās 5-10 minūtes, spēlējām labi un radījām izdevības. Izveidojām pietiekami daudz iespēju, lai uzvarētu."

Glāzgovas "Celtic" galvenais treneris Brendans Rodžerss: "Esmu sarūgtināts par to, kā ielaidām vārtus, jo īpaši otros un trešos. Taču citādi komandas sniegums bija absolūti izcils. Nospēlēt šādi pret tādu komandu kā Mančestras "City" – tas ir neticami. Mančestras "City" braukāja apkārt pa Premjerlīgu, iznīcinot vienu komandu pēc otras, tāpēc gaidījām, ka spēle būs ārkārtīgi sarežģīta. Nav nekādu šaubu, ka parādījām lielisku sniegumu un ka tas mums ir liels solis uz priekšu komandas attīstībā."

Vengers: "Mūsu pirmais puslaiks bija augstākās klases"
"Barcelona" galvenais treneris Luiss Enrike: "Pirmajā puslaikā dominējām un izveidojām vairākas iespējas. Pēc pārtraukuma nespējām izveidot ļoti daudz momentu, taču kopumā bijām pelnījuši šo uzvaru. Menhengladbaha nespēlēja tā, kā to dara parasti, un tā vietā izvēlējās aizsargāties zemu. Mums bija iespējas, taču pretinieki iesita pretuzbrukumā – to viņi prot ļoti labi."

PSG galvenais treneris Unajs Emerijs: "Nospēlējām ļoti labi. Galvenais bija tas, ka pēc tam, kad pretinieki guva vārtus, mēs turpinājām spēlēt ar lielu pārliecību un ļoti mierīgi. Mums vienkārši bija jābūt pacietīgiem. Mūsu vidējā līnija? Visi pussargi ir ļoti labi. Šodien izvēlējos šos trīs pussargus, kuri nospēlēja labi. Bet, ja viņu vietā būtu ielicis citus, arī viņi būtu nospēlējuši labi. Galvenais, ka komanda spēlēja ļoti mierīgi. Mums bija iespējas gūt vēl trīs vai pat vēl vairāk vārtu."

Londonas "Arsenal" galvenais treneris Arsēns Vengers: "Pirmais puslaiks bija augstākās kvalitātes. Temps, mūsu kustības kvalitāte, tehniskā kvalitāte. Radījām ļoti daudz bīstamu situāciju. Otrajā puslaikā nedaudz palaidām grožus vaļīgāk. Nespējām gūt trešos vārtus, taču ir grūti 90 minūtes noturēt tādu tempu un tādu saspēles ātrumu un precizitāti. Taču atkārtoju – pirmais puslaiks bija augstākās kvalitātes. Volkots un Anglijas izlase? Labākā rekomendācija ir viņa sniegums. Redzot to, kā viņš nospēlēja šovakar, ir grūti viņu ignorēt. Taču lēmumu atstāšu Sautgeita ziņā."

Izmantotie resursi:
Arsene Wenger hails 'quality' first-half...
Pep Guardiola admits slow starts a lesson to...
Celtic took big step forward against Man City,...
Simeone proud of 'one of the best' wins |...
Ancelotti frustrated by slow, toothless Bayern...
Barcelona deserved their win - Luis Enrique |...
PSG must be patient, says Emery | FourFourTwo

     [+] [-]

, 2016-09-29 12:47, pirms 8 gadiem
Var tikai piekrist - uzreiz pēc spēles jau teicu, ka aizvadīts gandrīz perfekts mačs! Lai kā man nepatiktu atlētu futbols, tomēr rezultātu dod ļoti labu!

     [+] [-]

, 2016-09-29 13:53, pirms 8 gadiem
borrusia un atletico ir labākās komandas pasaulē!
izcils sniegums