Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Egleskalns rezultatīvākais "Tours" komandā Čempionu līgas zaudējumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Egleskalns rezultatīvākais "Tours" komandā Čempionu līgas zaudējumā
Hermans Egleskalns. Foto: Tours Volley-Bal

LETA. Latvijas izlases volejbolista Hermana Egleskalna pārstāvētā "Tours" komanda trešdien Itālijā piedzīvoja zaudējumu Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) Čempionu līgas sezonas ceturtajā spēlē.

Tūras komanda D apakšgrupas duelī viesos ar 0-3 (21:25, 15:25, 21:25) piekāpās Itālijas klubam Perudžas "Sir Sicoma Monini". Egleskalns viesu rindās guva 11 punktus, divus no tiem sakrādams ar netveramām servēm un vienu - blokā. Mājiniekiem 18 punktus guva Oļehs Plotņickis, kurš divreiz izcēlās blokā, bet piecus punktus guva ar servi.

Otrā šīs grupas spēlē Varšavas "Verva Orlen Paliwa" savā laukumā ar 3-0 (25:21, 25:13, 25:22) apspēlēja Lisabonas "Benfica". D grupā pēc četrām spēlēm līdere ar 12 punktiem ir Itālijas vienība, seši punkti ir Polijas vienībai, bet pa trim punktiem ir Tūras un Lisabonas volejbolistiem.

CEV Čempionu līgā kopumā 20 komandas sadalītas piecās apakšgrupās pa četrām vienībām katrā. Pēc grupu turnīra izslēgšanas sacensībām kvalificējās katras apakšgrupas uzvarētāja un trīs labākās otro vietu ieguvējas.

Egleskalns ir vienīgais Latvijas volejbolists šīs sezonas CEV Čempionu līgā. Iepriekšējā sezonā viņš ar Tūras vienību nepārvarēja grupu turnīra barjeru.