Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Hawks" līderis Jangs potītes savainojuma dēļ izlaidīs vismaz vienu spēli

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Hawks" līderis Jangs potītes savainojuma dēļ izlaidīs vismaz vienu spēli
Trejs Jangs. Foto: Jason Getz/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pastarītes Atlantas "Hawks" (6-26) komandas līderis Trejs Jangs pēc šonakt mačā (86:112) ar līgas līderi Milvoki "Bucks" (28-5) gūtā potītes savainojuma nedosies līdzi komandai gaidāmajā izbraukumā uz Čikāgu, ziņo "Atlanta Journal-Constitution".

Jangs šīsnakts mačā nospēlētajās 15 minūtēs spēja gūt 12 punktus, līdz 1:32 minūtes līdz pirmā puslaika beigām basketbolists pēc izdarītās uzbrukuma piezīmes neveiksmīgi piezemējās, laukumu spējot pamest tikai ar komandas biedru Džona Kolinsa un Kevina Hertera palīdzību.

Pēcāk turpat "State Farm" arēnā Jangam tika veikts rentgena uzņēmums, kurā savainojums tika apstiprināts.

Līdere "Bucks" pārliecinošo panākumu pār pēdējā vietā un deviņu zaudējumu sērijā esošo "Hawks" spēja izcīnīt pat bez saviem līderiem Ērika Bledso un Jaņņa Adetokunbo.

21 gadu vecais Atlantas "Hawks" saspēles vadītājs Trejs Jangs šosezon aizvadītajās 32 spēlēs spējis caurmērā gūt 28,5 punktus, kas ir ceturtais labākais rādītājs no visiem šās sezonas spēlētājiem. Tāpat Janga rēķinā ir arī 8,3 rezultatīvas piespēles, kas ir piektais labākais rezultāts, kā arī 4,3 atlēkušās bumbas (134.).

Izmantotie avoti:
Hawks guard Trae Young exits game vs Bucks with...

  -1 [+] [-]

, 2019-12-28 13:25, pirms 4 gadiem
Kas tas par debílu rakstu ? Omas kotletes galvā sagājušas ?