Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bertāna pārstāvētā "Spurs" negaidīti atskaita Argentīnas aizsargu Laprovitolu

Rolands Eliņš

Bertāna pārstāvētā "Spurs" negaidīti atskaita Argentīnas aizsargu Laprovitolu
Niko Laprovitola
Foto: AFP/Scanpix

NBA klubs Sanantonio „Spurs” oficiāli paziņojis, ka no sava sastāva atskaita Nikolasu Laprovitolu, 26 gadus vecu debitantu. Komandas sezonas pieteikumā līdz ar to šobrīd ir viena brīva vieta.

Niko Laprovitola negarantēto līgumu ar „Spurs” noslēdza šī gada rudenī, un, ņemot vērā lielo konkurenci treniņnometnē, viņam netika prognozēta vieta sastāvā arī sezonas sākumā. Taču „Spurs” izvēlējās paturēt Laprovitolu atskaitīt francūzi Livio-Šarlu, kuram bija garantētais līgums, līdz ar to arī bija jāturpina maksāt alga.

Laprovitola „Spurs” sastāvā piedalījās 18 no komandas 31 spēlēm, vidēji nospēlējot 9.7 minūtes, turklāt trīsreiz arī izgāja pamatsastāvā. Vidēji spēlē argentīniešu aizsargs, kurš iepriekš spēlējis arī Spānijas „Estudiantes” un Lietuvas „Rytas”, guva 3.3 punktus, trāpīja desmit tālmetienus no 25 un šķietami izmantoja savas iespējas komandas tālākā rezervista statusā.

Viņa rezultatīvākā spēle bija sezonas sākumā pret „Clippers” (11 punkti), bet decembra sākumā izdevās gūt desmit punktus pret Minesotu. Argentīnietis turklāt izcēlās ar četrām spēlēm, kurās izdarīja vismaz četras rezultatīvas piespēles.

„Spurs” komandā Laprovitola rezultativitātes ziņā bija 11. vietā, priekšā Dāvim Bertānam (vidēji 2.8 punkti), Kailam Andersonam, Dežontem Marejam un Braienam Forbsam. Laprovitolas atskaitīšanu no sastāva „Spurs” savā paziņojumā, kā jau ierasts, nekādi nav paskaidrojusi, bet Sanantonio NBA apskatnieki norāda, ka šādu sastāva pārmaiņu nav paredzējuši.

„Spurs” pieteikumā līdz ar to ir viena brīva vieta (maksimālais skaits ir 15), bet nākamā spēle paredzēta rītnakt pret Fīniksas „Suns”.

Izmantotie resursi:
SPURS WAIVE NICO LAPROVITTOLA | San Antonio Spurs

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-12-28 01:37, pirms 7 gadiem
KP6unCR7Fan rakstīja: Kad atskaita, tas ir aizsūta uz D Līgu?
nop aizsūta atpakaļ uz Spāniju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-12-28 08:35, pirms 7 gadiem
Chris_Drury rakstīja: nop aizsūta atpakaļ uz Spāniju
Kāpēc gan ne uz mājām?

     [+] [-]

, 2016-12-28 09:30, pirms 7 gadiem
gan jau kaut ko ģērbtuvēs izrunājās

     [+] [-]

, 2016-12-28 09:33, pirms 7 gadiem
DB pagaidām ir drošībā, šosezon ar baigo pienesumu no viņa nerēķinās. Nākošā sezona būs rādītājs vai viņš paliks vai nė. Plus arī ir tas, ka DB ir finansiāli izdevīgs Spurs, jo viņu atlaižot komanda neko neiegūst.

  +1 [+] [-]

, 2016-12-28 10:15, pirms 7 gadiem
Gan jau attieksmes problēmas bija, kas Popam nepatīk, DB ir darba zirgs, kurš trenēsies un darīs visu, lai tiktu pie minūtēm. Tagad no Turcijas Bertānu vecāko atvilkt uz Spurs!

     [+] [-]

, 2016-12-28 10:18, pirms 7 gadiem
Komandu mobilizējošs pasàkums...parāda, kurš te galvenais...un pat zvaigznes trenējas vairāk, Jaungadā nepiedzeras utt..

     [+] [-]

, 2016-12-28 13:03, pirms 7 gadiem
Nupat vēl tika publicēts raksts, kurā Laprovitola būšanu Spurās uzskata par sapņa piepildījumu un nākamajā dienā tiek atskaitīts.
Viens apskatnieks gan dzirdējis, ka tas saistīts ar sastāva fleksibilitāti, lai tiktu pie kāda aizsardzības speciālista play-offiem.

     [+] [-]

, 2016-12-29 18:40, pirms 7 gadiem
nu ja Bertāns nemetīs pa grozu tad drīz ar vinu atskaitīs,ja nepierādīs šogad nepierādīs nekad un būs atpakaļ uz Eiropas tepiķa