Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

''Ak Bars'' sekundi līdz beigām izlīdzina, bullīšos pārspējot ''Neftekhimik''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Ak Bars'' sekundi līdz beigām izlīdzina, bullīšos pārspējot ''Neftekhimik''
Kazaņas ''Ak Bars''. Foto: TASS/Scanpix

Dramatisku uzvaru Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) šodien svinēja Kazaņas ''Ak Bars'', kas atspēlējās no 0:2, un pēcspēles metienos ar 3:2 pārspēja Ņižņekamskas ''Neftekhimik''. Neizšķirtu Kazaņa panāca sekundi līdz pamatlaika beigām.

• Pateicoties trim vārtiem pirmajā periodā, Maskavas ‘’Spartak’’ savā laukumā ar 4:1 apspēlēja Maskavas ‘’Dynamo’’. Līdz ar to ‘’Spartak’’ turpina veiksmīgo nogriezni, izcīnot ceturto uzvaru pēdējo piecu maču laikā. ‘’Spartak’’ vārtus guva četri dažādi hokejisti, kamēr ‘’Dynamo’’ vienīgos vārtus guva otrā perioda izskaņā. Ar zaudējumu ‘’Dynamo’’ pārtrauca sešu uzvaru sēriju.

• Veiksmīgu sezonu turpina arī viena no Rietumu konferences spēcīgākajām komandām Helsinku ‘’Jokerit’’ ,kas savā laukumā ar 2:0 pārspēja Jaroslavļas ‘’Lokomotiv’’. Abi vārti tika gūti mača izskaņā – ‘’Jokerit’’ vadībā izvirzījās 55. minūtē, pārsvaru dubultojot pēdējā minūtē.

• ‘’Jokerit’’ pārtrauca divu zaudējumu sēriju, pie tam, revanšējās ‘’Lokomotiv’’ par zaudējumu 24. novembrī ar 1:2. ‘’Lokomotiv’’ šis bija otrais zaudējums pēc kārtas.

• Pēcspēles metienos noslēdzās Ņižņekamskas ‘’Neftekhimik’’ un Kazaņas ‘’Ak Bars’’ duelis, ar 3:2 uzvarot viesiem no Kazaņas. Spēles gaitā Kazaņa atspēlējās no 0:2, izlīdzinājumu panākot sekundi līdz pamatlaika beigām, kad izcēlās Kirils Petrovs.

• ‘’Ak Bars’’ realizēja trīs no pieciem pēcspēles metieniem, kamēr ‘’Neftekhimik’’ divus no pieciem. Kazaņai šis bija sestais panākums pēdējos septiņos mačos, kamēr ‘’Neftekhimik’’ pēc uzvaras pār Rīgas ‘’Dinamo’’ nespēja turpināt uzvaru sēriju.

KHL spēles 28. novembrī

KomandasRez./LaiksKomandasLaiks
Amur - Salavat Yulaev2:1Neftekhimik - Ak Bars2:3 PM
Admiral - Sochi2:8Dinamo Mn - Traktor2:1
Sibir - Avtomobilist3:1Dinamo R - CSKA2:3
Spartak - Dynamo M4:1Kunlun Red Star - Metallurg1:5
Jokerit - Lokomotiv2:0

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...