Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Arī MLB noslēdz pirmo līgumu ar azartspēļu kompāniju

Juris Miņins
Juris Miņins

Arī MLB noslēdz pirmo līgumu ar azartspēļu kompāniju
Foto: USA Today/Scanpix

Augstākās beisbola līgas (MLB) ir kļuvušas par trešo lielo Ziemeļamerikas sporta organizāciju, kas ir noslēgusi līgumu ar kādu no bukmeikeru kompānijām.

Šodien ir kļuvis zināms, ka Augstākās beisbola līgas (MLB) un likmju veikšanas kompānija "MGM Resorts International" ir noslēgušas sadarbības līgumu, kas paredz, ka azartspēļu kompānija drīkstēs izmantot līgas vizuālos materiālus un MLB oficiāli reģistrēto intelektuālo īpašumu un visu statistiku, kā arī viņu reklāmas tiks izvietotas "All-Star" spēlē un Pasaules sērijas mačos.

Kā norādīja gan MLB komisārs Robs Manfreds, tā azartspēļu kompānijas pārstāvji, šī vienošanās ļaus piedāvāt totalizatoru spēlētājiem jaunus likmju veidus un iespējas iesaistīties notikumu prognozēšanā, sevišķi liekot uzsvaru uz "live" likmēm.

Jāsaka, ka MLB ir kļuvusi par trešo no "Lielā četrinieka" līgām, kas ir noslēgusi līgumu ar azartspēļu kompāniju, jo pirms tam to jau bija izdarījušas Nacionālā basketbola asociācija (NBA) un Nacionālā hokeja līga (NHL). Visas trīs organizācijas ir vienojušās tieši ar "MGM Resorts International" kompāniju.

Par MLB līguma summu informācija pagaidām nav pieejama, bet NBA ar saviem partneriem vienojās pat triju gadu un 25 miljonu līgumu.

Jāpiebilst, ka visi šie līgumi tiek slēgti pēc tam kā ASV tika atcelti sporta likmju veikšanas noteikumi, kas ierobežoja to ģeogrāfiski, t.i., totalizatoriem ļaujot darboties vien Nevadas štatā. Pēc likumu izmaiņām totalizatori nu ir atvērušies Delaverā, Misisipi, Ņūdžersijā, Ņūmeksikā, Pensilvānijā, Rodailendā un Rietumvirdžīnijā.

Vienīgā sporta organizācija no "Lielā četrinieka", kas nav vēl parakstījusi līgumu ar kādu azartspēļu kompāniju ir Nacionālā futbola līga (NFL). Tiek lēsts, ka šī vienošanās būs pati naudīgākā no visām.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2018-11-28 18:44, pirms 5 gadiem
... sevišķi liekot uzsvaru uz "live" likmēm.

Bukmeikeri noslauks naivos amerikāņus...