Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Jokerit" kapteinis Rīgā gūtā savainojuma dēļ izlaidīs gandrīz visu regulāro sezonu

Agris Suveizda

"Jokerit" kapteinis Rīgā gūtā savainojuma dēļ izlaidīs gandrīz visu regulāro sezonu
Pēters Regins un Stīvs Mouzess. Foto: Parkkinen/Newspix24/SIPA/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas Rietumu konferences līdere Helsinku "Jokerit" savā mājaslapā paziņojusi, ka dāņu uzbrucējs Pēters Regins savainojuma dēļ nespēlēs līdz pat janvāra beigām. Sīkāka informācija par savainojumu netiek izpausta.

Pirms trim dienām Rīgas "Dinamo" savā laukumā pagarinājumā apspēlēja Helsinku "Jokerit" (2:1), bet Pēters Regins savainojuma dēļ uz ledus pavadīja vien divas minūtes un 19 sekundes. Pirmajās desmit spēlēs 32 gadus vecais uzbrucējs vidēji aizvadīja 16 minūtes un 16 sekundes un sakrāja divus (1+1) punktus, negatīvu lietderību -2 un četras soda minūtes.

Helsinku "Jokerit" bez Regina vakar izbraukumā ar 5:3 apspēlēja Bratislavas "Slovan" un ar 18 punktiem 11 mačos ir Rietumu konferences vadībā. Ja prognozes piepildīsies un Regins nespēlēs četrus mēnešus, viņam nāksies izlaist vēl 43 spēles, ieskaitot abas mājas spēles pret Rīgas "Dinamo". Februārī "Jokerit" sagaida astoņas cīņas, ieskaitot atgriešanos Rīgā 11. februārī.

Regins Helsinku "Jokerit" pavada ceturto gadu, trešo sezonu pēc kārtas būdams komandas kapteinis. Iepriekšējā regulārajā sezonā Regins 56 spēlēs nopelnīja 31 (8+23) punktus, pozitīvu lietderību +2 un 26 soda minūtes, bet Gagarina kausā viņam 11 spēles, seši (1+5) punkti, negatīva lietderība -5 un nevienas soda minūtes. Pirms pievienošanās "Jokerit" dānis astoņus gadus pavadīja otrpus okeānam, Otavas "Senators", Ņujorkas "Islanders" un Čikāgas "Blackhawks" rindās Nacionālās hokeja līgas regulārajā sezonā aizvadot 243 spēles un tiekot pie 67 (23+44) punktiem, bet Stenlija kausā Reginam 11 spēles un četri (3+1) punkti.

Tāpat Regins karjeras laikā spēlējis arī Herningas "Blue Fox" un Zviedrijas "Timra". Regins piedalījies arī astoņos pasaules čempionātos, šajā pavasarī būdams Dānijas izlases kapteinis.

Izmantotie resursi:
Regin sivussa tammikuun loppuun | Jokerit.com

  +1 [+] [-]

, 2018-09-28 19:38, pirms 6 gadiem
Kas notika?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-09-28 20:34, pirms 6 gadiem
Ja nemaldos, tad ar plecu bija problēmas tajā spēlē. Palabojiet, ja kaut ko jaucu.